Επιστρέφουμε στο υποβλητικό Barrow Hill με το The Dark Path

Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2016, Συντάκτης Fallen Angel

Επιστρέφουμε στο υποβλητικό Barrow Hill με το The Dark Path

Έχουν περάσει δέκα χρόνια από την κυκλοφορία του Barrow Hill, της παραδοσιακής point 'n' click περιπέτειας που απαίτησε να αποκαταστήσουμε την κοσμική τάξη, να κάνουμε τη θυσία μας, να αποδείξουμε πως δεν έχουμε ξεχάσει πώς γίνονταν τα πράγματα... παλιά, πολύ παλιά. Ο δημιουργός Matt Clark ήθελε να συνεχίσει την ιστορία, και τι πιο αρμοστό από ένα sequel ανήμερα της χειμερινής ισημερίας δέκα χρόνια μετά; Έτσι, λοιπόν, ανακοίνωσε πως σε συνεργασία με την Iceberg Interactive θα κυκλοφορήσουν σε λίγες μόλις ημέρες τόσο το πρωτότυπο παιχνίδι (Barrow Hill: Curse of the Ancient Circle) όσο και την ολοκαίνουρια και αναπάντεχη συνέχειά του (Barrow Hill: The Dark Path) στο Steam.

Το φρικιαστικό συμβάν στο Barrow Hill που είχε κοστίσει τη ζωή σε πολλούς ανθρώπους παραμένει ένα άλυτο μυστήριο μέχρι και σήμερα για τους περισσότερους. Φήμες θέλουν να σχετίζονταν κάπως με τους αρχαίους εκείνους βράχους που σχημάτιζαν τον Κύκλο των Δρυίδων. Λένε πως είναι χιλιάδων ετών και πως χτίστηκαν από παγανιστές για άγνωστες τελετές. Δέκα χρόνια μετά, η αλήθεια θα αποκαλυφθεί· την ίδια ακριβώς μέρα, ανήμερα του χειμερινού ηλιοστασίου, τότε που μέρα και νύχτα είναι ίσες. Βρισκόμαστε στον ίδιο τόπο, στον τόπο του εγκλήματος, και αναζητάμε απαντήσεις: είναι δυνατόν να ξανασυμβεί ένα τέτοιο συμβάν;

Η κέλτικη μυθολογία συναντά τη σύγχρονη τεχνολογία στο The Dark Path, όπου μια αρχαία σαμανική οντότητα από την Εποχή του Χαλκού ξεχύνεται εξοργισμένη στην επαρχία της Κορνουάλλης όταν οι αρχαιολόγοι ενόχλησαν τον τάφο της κι αφαίρεσαν από μέσα πολύτιμα αντικείμενα. Η Baibin δεν πρόκειται να βρει ησυχία προτού της επιστραφούν όσα είναι δικαιωματικά δικά της, και δεν υπάρχει τίμημα επαρκώς ακριβό γι' αυτή. Οι ζωές όλων κινδυνεύουν αυτήν την ατελείωτη νύχτα των παγανιστικών τελετουργικών και των κέλτικων τελετών.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια