Δολοφονίες φυτών και χιούμορ στο Detective Gallo [ενημέρωση]

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Akarasimos, Castledoque

Δολοφονίες φυτών και χιούμορ στο Detective Gallo [ενημέρωση]

Ενημέρωση 1/6/2018

Χωρίς ιδιαίτερες τυμπανοκρουσίες και βεγγαλικά κυκλοφόρησε επιτέλους το point and click adventure game "Detective Gallo" για το οποίο ακούσαμε πρώτη φορά το μακρινό πια 2016. Μάλιστα μέχρι τις 6 Ιουνίου διατίθεται με έκπτωση 15% στο STEAM και στο GOG. Σύμφωνα με τους δημιουργούς, το παιχνίδι έχει μια ικανοποιητική διάρκεια γύρω στις 6-8 ώρες. Όσοι πιστοί προσέλθετε! 


Είδηση 31/10/2016

Σε μια σκοτεινή πόλη, πέντε εξωτικά φυτά είναι τα θύματα ενός συγκλονιστικού γεγονότος. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, μόλις έγινε μια πολλαπλή δολοφονία φυτών! Η πόλη δεν είναι ιδιαίτερα συγκλονισμένη από το τραγικό περιστατικό, ωστόσο ένας πολυδισεκατομμυριούχος είναι διατεθειμένος να πληρώσει ένα εξωφρενικό ποσό για να λύσει το μυστήριο. Και ποιος άλλος, από τον Ντετέκτιβ Gallo, μπορεί να δεχθεί αυτή την πρόκληση (και τη γενναιόδωρη προκαταβολή του πελάτη του);

Έτσι ξεκινάει η πιο κυνική και σαρκαστική ντετεκτιβίστικη ιστορία, όπου μια υπόθεση που αποτελεί ένα ασήμαντο ατύχημα θα αποδειχθεί ότι είναι η πιο περίπλοκη έρευνα κάκτου (!) που έχετε δει ποτέ... Το Detective Gallo είναι ένα point-and-click παιχνίδι περιπέτειας στο περιπέτεια σε κομικ-νουάρ ατμόσφαιρα όπου τα γραφικά είναι εξ 'ολοκλήρου χειροποίητα ζωγραφισμένα, και ο φτερωτός πρωταγωνιστής είναι ένας γκρινιάρης παπαγάλος που συναντά περίεργους χαρακτήρες και γρίφους, οι οποίοι απαιτούν παρατηρητικότητα, υπομονή και συνδυαστική σκέψη! Όποιος θέλει μπορεί να υποστηρίξει και την καμπάνια στο Steam Greenlight.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια