Jazzy reggae, γρίφοι και γέλιο στο Journey Down [ενημέρωση]

Παρασκευή, 01 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel, Castledoque

Jazzy reggae, γρίφοι και γέλιο στο Journey Down [ενημέρωση]

Ενημέρωση 1/6/2018

Παρά τον καιρό που έχει περάσει από την ολοκληρωμένη πλέον κυκλοφορία και των τριών επεισοδίων του επιτυχημένου adventure "The Journey Down" οι δημιουργοί δεν έχουν πάψει να υποστηρίζουν το έργο τους. Σήμερα ανακοίνωσαν πως ένα όνειρό τους έγινε πραγματικότητα με την κυκλοφορία του παιχνιδιού για PlayStation4 και Xbox One πέρα από την ήδη υπάρχουσα έκδοση του παιχνιδιού για ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ενώ επίκειται στο κοντινό μέλλον και η κυκλοφορία του για Nintendo Switch. Multiplatform λοιπόν αισίως ο τίτλος της Skygoblin! Μπράβο στους developers!


Ενημέρωση 27/07/2017

Με μικρή αργοπορία από την αρχική εκτίμηση των δημιουργών, αλλά αρκετά σύντομα για να αρχίσουμε να ανυπομονούμε, θα κυκλοφορήσει τελικά το τρίτο και τελευταίο κεφάλαιο του πανέμορφου αυτού παιχνιδιού. Ετοιμαστείτε να υποδεχθείτε τους reggae adventuro-ρυθμούς του Journey Down στις 21 Σεπτεμβρίου.


Ενημέρωση 04/03/2017

Άργησε, μα επιτέλους διαφαίνεται στον ορίζοντα  το τρίτο μέρος των reggae περιπετειών των Bwana και Kito. Ημερομηνία κυκλοφορίας ορίστηκε η 25η Αυγούστου. Εμ τι, καλοκαιρινό παιχνίδι θέλατε να το παίξετε μες το καταχείμωνο;! 


Ενημέρωση 02/10/2015

Όπως γνωρίζαμε ήδη, το τρίτο (και τελευταίο) επεισόδιο του Journey Down χρειάζεται τη βοήθειά μας για να ολοκληρωθεί. Έτσι, λοιπόν, ξεκινάει το Kickstarter campaign του, ενώ παράλληλα κυκλοφορεί πολλές νέες εικόνες που υπόσχονται σιωπηλά στους φίλους του genre πως θα αξίζει το χρόνο τους να βυθιστούν ξανά (ή μια κι έξω) στον (ολοκληρωμένο πλέον) άφρο-νουάρ κόσμο του πλούσιου αυτού point 'n' click adventure.


Ενημέρωση 13/08/2015

Η Skygoblin ανακοίνωσε πως θα ξεκινήσει τον προσεχή Οκτώβριο Kickstarter campaign προκειμένου να ολοκληρώσει το τρίτο και τελευταίο μέρος της τριλογίας του The Journey Down. Δυστυχώς, όπως οι ίδιοι ομολογούν, τα έσοδα του δεύτερου επεισοδίου ήταν περιορισμένα και η ολοκλήρωση του τρίτου μέρους είναι ανέφικτη δίχως περαιτέρω χρηματοδότηση παρότι η ιστορία, το σενάριο και οι γρίφοι είναι ήδη όλα έτοιμα. Το μόνο που λείπει; Η ανάπτυξή τους για να σχηματίσουν όλα μαζί ένα εκρηκτικό φινάλε! Και παρότι ανυπομονούμε να ολοκληρωθεί η υπέροχη αυτή περιπέτεια, πρέπει να ομολογήσουμε πως  δύο χρόνια μεταξύ των επεισοδίων είναι μάλλον πολύ μεγάλο διάστημα αναμονής...


Ενημέρωση 08/07/2014

Στο πρώτο επεισόδιο του The Journey Down, γνωρίσαμε τους αξιαγάπητους Bwana και Kito στις προσπάθειές τους να σώσουν το βενζινάδικό τους, να θέσουν σε λειτουργία το υδροπλάνο τους, να ανακαλύπτουν στη πορεία ένα κρυμμένο ημερολόγιο και να μπλέκονται στην αναζήτηση της μυστηριώδους εξαφάνισης του Captain Kaonandodo. Κι όλα αυτά φυσικά ως η αρχή μιας μοναδικής περιπέτειας με jazz reggae ήχους και αισθητική εμπνευσμένη από την κεντρική Αφρική, η οποία πρόκειται να ολοκληρωθεί σε σύνολο πέντε επεισόδια.

Μετά από περίπου δυο χρόνια, η Skygoblin, μας ανακοινώνει πως το δεύτερο επεισόδιο βρίσκεται ήδη σε φάση beta με ημερομηνία κυκλοφορίας εντός του καλοκαιριού που διανύουμε. Η αιτία της χρονικής αυτής καθυστέρησης ήταν κυρίως ‘διορθωτικές αλλαγές’ που προέκυψαν μετά από το feedback της κοινότητας για το πρώτο επεισόδιο καθιστώντας το δεύτερο αυτό επικείμενο 'καλύτερο με κάθε τρόπο' (πιο ώριμο και πιο ‘σκοτεινό) από το πρώτο, σύμφωνα με δήλωση του δημιουργού.

Αναμένουμε λοιπόν, το παιχνίδι ταιριάζει με την καλοκαιρινή μας διάθεση ενώ μια ιδέα από την μουσική επένδυση για να εγκλιματιστούμε μια ώρα νωρίτερα μπορούμε να πάρουμε από τη σελίδα του δημιουργού.


Είδηση 24/02/2012

Ωω, εσείς μεγάλοι παλαιοί του adventuring, πώς θα σας ακουγόταν ένα point 'n' click adventure που να γαργαλά ευτυχισμένες αναμνήσεις ενασχόλησης με Monkey Island και Grim Fandango;! Καλό ακούγεται, σωστά; Η ομάδα ανάπτυξης SkyGoblin υπόσχεται να σας το προσφέρει, και μάλιστα εντός του έτους, με ένα ταξίδι προς... τα κάτω. Σε ένα κόσμο με χαρακτήρα και καλλιτεχνική αισθητική εμπνευσμένα από τις τέχνες και τις χειροτεχνίες της παραδοσιακής κεντρικής Αφρικής. 

Σε συνδυασμό με την πρωτότυπη jazzy reggae μουσική υπόκρουση που διαθέτει, τους γρίφους που βασίζονται στις πληροφορίες που θα συλλέγουμε, τις άπειρες ζωγραφισμένες στο χέρι τοποθεσίες, καθώς και το υπέροχο πάντρεμα μεταξύ διαφορετικών πολιτισμών, το The Journey Down είναι αναπόφευκτο πως θα μας παρασύρει στον κόσμο του και θα μας εθίσει σε αυτόν.

Η ιστορία θα ολοκληρωθεί σε τέσσερα κεφάλαια-επεισόδια. Στο πρώτο κεφάλαιο, γνωρίζουμε τον ήρωα, τον Bwana, και το φιλαράκο του, τον Kito, καθώς προσπαθούν να βγάλουν τα προς το ζειν στο ρημαγμένο βενζινάδικο τους. Και τότε μια μέρα, "οι ζωές τους έρχονται τα πάνω κάτω όταν βρίσκονται μπλεγμένοι σε μια γεμάτη ανατροπές περιπέτεια διαφθοράς, γέλιου και σπαζοκεφαλιάς".

Μέχρι την επερχόμενη κυκλοφορία του πρώτου επεισοδίου την άνοιξη, πρώτα σε PC και Mac κι έπειτα σε iOS και Android, μπορείτε να ανοίξετε την όρεξή σας με την ιστοσελίδα του παιχνιδιού και το χαρακτηριστικό teaser-trailer του.

No video selected.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια