Ένας μύθος από τις Φιλιππίνες ξυπνά στο Devastated Dreams [ενημέρωση]

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Ένας μύθος από τις Φιλιππίνες ξυπνά στο Devastated Dreams [ενημέρωση]

Ενημέρωση 15/07/2015

Ξεκίνησε το Kickstarter campaign του παιχνιδιού, στη σελίδα του οποίου βρίσκουμε πλήθος από νέες πληροφορίες για την ιστορία και το gameplay, καθώς κι ένα trailer στο οποίο βλέπουμε μέρος του παιχνιδιού αλλά και το δημιουργό να εξηγεί τι έχει κατά νου να κάνει, πώς, και γιατί. Αν θα αντέξει το στομάχι και ο ψυχισμός σας μια έγκυο να πεθαίνει όσο της ρουφά ένα ιπτάμενο τέρας το έμβρυο μέσα από την κοιλιά, μπορείτε να το διαπιστώσετε από το demo που κυκλοφόρησε.


Είδηση 28/05/2015

Ο Matt Gilgenbach δε σταματά να αντιμετωπίζει τους φόβους του και τα προβλήματα της πραγματικής ζωής στο Neverending Nightmares ενώ παράλληλα μας ταξιδεύει σε κόσμους φρικιαστικούς και διαταραγμένους. Αντίθετα, εργάζεται ήδη στο επόμενο horror adventure παιχνίδι του, στο οποίο αντιμετωπίζει ένα καινούριο φόβο: αυτόν που νοιώθει ένας εν δυνάμει πατέρας όσο η γυναίκα του είναι έγκυος.

Όλα ξεκίνησαν όταν ταξίδεψε (μαζί με την έγκυο γυναίκα του) στις Φιλιππίνες για να επισκεφθεί τα πεθερικά του. Οι θρύλοι και οι δοξασίες της χώρας, καθώς και τα αιμοβόρικα τέρατα που περιγράφουν οι εγχώριοι μύθοι, τον συγκλόνισαν. Συγκεκριμένα, ο μύθος της Manananggal έμελλε να χαραχθεί στη μνήμη του και να τον στοιχειώσει τόσο που τελικά της αφιερώνει ολόκληρο το επόμενο παιχνίδι του. Στις Φιλιππίνες πιστεύεται πως η Manananggal είναι μια γυναίκα που κάθε βράδυ σκίζει το σώμα της στη μέση, φυτρώνει τεράστια φτερά νυχτερίδας στην πλάτη, κι έπειτα πετάει στις γύρω περιοχές για να ρουφήξει τα έμβρυα που εγκυμονούν άλλες γυναίκες.

Στο Devastated Dreams, μια ασπρόμαυρη και δισδιάστατη πάλι περιπέτεια, εμείς θα υποδυθούμε μια έγκυο γυναίκα από τις Φιλιππίνες που προσπαθεί να σώσει το αγέννητο παιδί της από τα δόντια της Mananangaal. Παρότι ως παιχνίδι θα έχει περισσότερες "τρομάρες" από το Neverending Nightmares για να μην είναι πάλι συνεχόμενη κι αμείωτη η ένταση, το στοίχημα που βάζει ο δημιουργός είναι πάλι δύσκολο: αν κάνουμε κάτι λάθος, θα δούμε ένα τέρας να κατασπαράζει ένα έμβρυο από την κοιλιά μιας εγκύου; Ακούγεται πολύ σκληρό... πόσα στομάχια θα το αντέξουν, άραγε;

Θα μάθουμε σύντομα, πάντως, μιας και τον προσεχή Ιούλιο θα ξεκινήσει Kickstarter campaign για το παιχνίδι και εκεί θα διαπιστώσουμε αν και η καινούρια ιδέα του Gilgenbach ενθουσιάζει τον κόσμο αρκετά ώστε να τον υποστηρίξει με τον οβολό του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Ε όχι και να ξεσκίζουμε έγκυες γυναίκες και να τρώμε τα έμβρυα, απλώς απαράδεκτη υπόθεση, μην τρελλαθούμε κιόλας ο καθένας το βιολί του και εμείς να τον επιβραβεύουμε, σίγουρα και θα μείνω μακρυά του:(

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια