Άγρια φύση και ξεχασμένη εξωγήινη τεχνολογία στο Epitasis

Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Άγρια φύση και ξεχασμένη εξωγήινη τεχνολογία στο Epitasis

Βρισκόμαστε τυχαία μπροστά σε μια αρχαία πύλη, η οποία δεν έχουμε ιδέα πού οδηγεί ή τι θα συμβεί αν τη διαβούμε. Παρόλα αυτά, η περιέργειά μας κυριαρχεί και κάνουμε το τολμηρό βήμα με αποτέλεσμα να μη βρισκόμαστε πλέον στη Γη και να έχουμε μεταφερθεί στα ερείπια κάποιου αρχαίου, εξωγήινου πολιτισμού. Μυστηριώδεις γρίφοι, ξεχασμένες τεχνολογίες και πολύτιμα απομεινάρια μιας εκλιπούσας φυλής βρίσκονται κρυμμένα μέσα στην άγρια φύση αυτού του κόσμου που χαρακτηρίζεται από την εξωγήινη και πολύχρωμη ομορφιά του. Για να αποκαλύψουμε τα μυστικά του, θα πρέπει να ανακαλύψουμε τι συνέβη σε εκείνους που κάποτε αποκαλούσαν αυτό τον τόπο «πατρίδα».

Το Epitasis είναι ένα puzzle/adventure που αντλεί έμπνευση τόσο από κλασσικούς τίτλους του genre όπως το Myst όσο και από σύγχρονους όπως το The Talos Principle. Αποσκοπεί να αναπαράξει την ιδιαίτερη εκείνη αίσθηση που προκαλούσαν εκείνα τα παιχνίδια και να μας παράσχει μια μοναδική εμπειρία εξερεύνησης και ανακάλυψης, μα και σπαζοκεφαλιών και επίλυσης γρίφων. Μέρα ή νύχτα, θα εξερευνήσουμε αυτόν τον κόσμο με ελευθερία, στους δικούς μας ρυθμούς, και ακολουθώντας όποια πορεία εμείς προτιμάμε. Αποκαλύπτοντας τα μυστικά του και λύνοντας τους πολυάριθμους γρίφους του, όχι μόνο θα κατανοήσουμε το παρελθόν αυτού του τόπου, αλλά θα βρούμε και τρόπο να γυρίσουμε στον κόσμο μας.

Για να υποστηρίξετε πρακτικά το δημιουργό του Epitasis που εργάζεται ολομόναχος (πλην της μουσικής) σε αυτή την πανέμορφη γριφοπεριπέτεια, μπορείτε να προσφέρετε τον οβολό σας στην Kickstarter εκστρατεία που ξεκίνησε.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Με έχει ιντριγκάρει, μου θυμίζει για κάποιο λόγο το «Mind - Path to Thalamus», με το οποίο είχα περάσει καλά κάποιο καλοκαίρι πιο παλιά. :)

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια