Λαβκραφτικό έπος από τη Frogwares το Sinking City [ενημέρωση]

Σάββατο, 26 Μαΐου 2018, Συντάκτης Fallen Angel, Athanasios

Λαβκραφτικό έπος από τη Frogwares το Sinking City [ενημέρωση]

Ενημέρωση 26/05/2018

Μετά από καιρό τα νέα για το Sinking City έρχονται να αναθερμάνουν ένα από τα παιχνίδια που φαίνεται λαμπερό, δηλαδή μια διερευνητική περιπέτεια δράσης ανοιχτού κόσμου που έχει τοποθετηθεί σε μια σκοτεινή δεκαετία του 1920, πλημμυρισμένη από νερό και φρίκη με μπόλικη δόση από Lovecraft. Η Frogwares κυκλοφόρησε ένα βίντεο για να μας προετοιμάσει και μας βυθίσει στον κόσμο της Βυθιζόμενης Πόλης.


Ενημέρωση 08/03/2018

Η Frogwares εργάστηκε κεκλεισμένων των θυρών για αρκετό χρονικό διάστημα, και σε συνεργασία με το δικό μας Κωνσταντίνο Δημόπουλο (a.k.a. Gnome), μας εκπλήσσει τώρα με το δωράκι που μας επεφύλασσε για τα 15α γενέθλιά της. Η τεράστια εταιρεία ανάπτυξης αποφάσισε να αλλάξει λίγο τον τρόπο με τον οποίο φτιάχνει τις περιπέτειές της (ή τουλάχιστον ορισμένες από αυτές). Έτσι, λοιπόν, το The Sinking City θα είναι μεγαλύτερο, βαθύτερο και πιο πρωτότυπο από κάθε άλλο τίτλο που έχουμε δει έως τώρα από τη Frogwares.

Θα εκτυλίσσεται σε έναν ανοιχτό και απόλυτα λαβκραφτικό κόσμο, ενώ το βάρος του gameplay θα βρίσκεται στην εξερεύνηση. Ναι, καλά διαβάσατε, η Frogwares θα κυκλοφορήσει σύντομα μια περιπέτεια γεμάτη εξερεύνηση σε έναν τεράστιο, ανοιχτό κόσμο, στον οποίο θα κινούμαστε ελεύθερα και θα διερευνάμε ό,τι εμείς θέλουμε ανά πάσα στιγμή, ενώ στις σκιές θα καραδοκεί ο Κθούλου και τα μίνιονς του. Περισσότερα στοιχεία θα μάθουμε πολύ σύντομα καθώς θα δούμε demo του παιχνιδιού που θα προβληθεί στη φετινή GDC. Έως τότε, όμως, μπορούμε να απολαύσουμε τις πρώτες εξαιρετικές εικόνες που έχουν ήδη κυκλοφορήσει.

Δέκα χρόνια μετά την κυκλοφορία του αξέχαστου Sherlock Holmes the Awakened, ήρθε η στιγμή να βυθιστούμε ξανά σε έναν ατμοσφαιρικό λοβκραφτικό/κθουλικό κόσμο. Μόνο που αυτή τη φορά θα διαθέτει τη σφραγίδα ποιότητας της Frogwares που πλέον ξέρει καλά τι και πώς να κάνει για να μας συναρπάσει. Πόσες ώρες από τη ζωή μας θα περάσουμε εκεί μέσα, άραγε;

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Μηπως θα είναι σε στυλ Dark Corners Of The Earth; Δεν μοιαζει και πολυ για adventure. Ειδικά όταν βλέπεις να βγαίνει και για κονσόλες... Σίγουρα όμως είναι ένας τίτλος που θα μπει στο ρανταρ μου.

  • Θέλω να βάλω τα κλάματα από τη χαρά μου γι' αυτή την ανακοίνωση. :) :)

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια