Ο πυρετός του χρυσού συνεχίζεται στο Gold Rush! 2 [ενημέρωση]

Τετάρτη, 19 Απριλίου 2017, Συντάκτης Themistoklis

Ο πυρετός του χρυσού συνεχίζεται στο Gold Rush! 2 [ενημέρωση]

Ενημέρωση 19/4/2017

Η συνέχεια του Gold Rush, ενός κλασικού τύπου περιπέτειας των '80 εξελίσσεται χρονικά 20 χρόνια αργότερα στο 1869. Ο Jerrod Wilson έφυγε από το σπίτι του στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης κατά τη διάρκεια του θρυλικού Gold Rush του 1849 να βρει τον αδελφό του Τζέικ, ο οποίος αναγκάστηκε να εγκαταλείψει 11 χρόνια νωρίτερα το πατρικό. Μετά από μια μακρά περιπέτεια, οι Jake και Jerrod βρήκαν την πλουσιότερη φλέβα χρυσού στην Καλιφόρνια στο Mother Lode! 20 χρόνια αργότερα και οι αδελφοί είναι πολύ πλούσιοι. Αν ήταν ποτέ να επιστρέψουν στην πατρίδα τους, ο πλούτος τους θα τους εξασφαλίσουν την επιρροή και την εξουσία. Τι θα συμβεί όμως αν επιστρέψουν; Θα το μάθουμε σύντομα μιας και το παιχνίδι κυκλοφορεί στι 28 Απριλίου.


 

Ενημέρωση 23/12/2015

Αμπέλια, δικαστήρια, πολύ πράσινο, ομορφούλη ήρωα και γενικά ωραία γραφικά μαρτυρούν οι δύο νέες εικόνες του παιχνιδιού που μόλις κυκλοφόρησαν και μας θυμίζουν τον παλιό τίτλο της Sierra που θα ξαναζωντανέψει στις οθόνες μας το 2016. Απλώς, λίγο αργότερα από το αναμενόμενο μιας και η κυκλοφορία του αναβλήθηκε για το δεύτερο εξάμηνο του προσεχούς έτους.


Είδηση 29/09/2015

Λίγο καιρό μετά την κυκλοφορία του "Gold Rush! Anniversary", ενός remake του κλασσικού "Gold Rush!" της Sierra On-Line, η Sunlight Games ξανακτυπά: όπως ανακοίνωσε, τον προσεχή Μάρτιο θα κυκλοφορήσει η συνέχεια του προαναφερθέντος παιχνιδιού, το "Gold Rush! 2".

Το πρώτο μέρος της σειράς μας μετέφερε στο 1849. Τότε, ο Jerrod Wilson άφησε το σπίτι του στο Μπρούκλυν της Ν. Υόρκης για να ανακαλύψει τελικά, μαζί με τον αδερφό του, μια πλούσια φλέβα χρυσού στην Καλιφόρνια. 20 χρόνια αργότερα, στο "Gold Rush! 2", τα δύο αδέρφια έχουν πλέον αποκομίσει ουκ ολίγα κέρδη από την εξόρυξη χρυσού. Τα περισσότερα εξ αυτών κατέληγαν στον Mr. Quail, έναν οικογενειακό φίλο και τραπεζίτη που τα επένδυε με σοφό τρόπο όπου ο ίδιος έκρινε φρόνιμο. Τα νέα, όμως, που έλαβαν πρόσφατα από τον ίδιο δεν είναι και τόσο καλά: Ο William Tweed, πάλαι-ποτέ ηγέτης μιας οργάνωσης απατεώνων και ο άνθρωπος που ανάγκασε τον Jake, τον αδερφό του Jerrod, να φύγει από το Μπρούκλυν έχει πλέον αποκτήσει μεγάλη δύναμη, έχοντας "άκρες" σε πολιτικές θέσεις - "κλειδιά" της περιοχής αλλά και την αστυνομία με το μέρος του. Τα δύο αδέρφια αποφασίζουν να πουλήσουν το ορυχείο τους και να επιστρέψουν στην πόλη τους, έχοντας στοιχεία που μπορούν να στείλουν τον Tweed στη φυλακή. Ο τελευταίος φυσικά δε σκοπεύει να μείνει με τα χέρια σταυρωμένα...

Σύμφωνα με τη Sunlight Games, το "Gold Rush! 2" θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, πάνω από 80 prerendered τοποθεσίες και animated σκηνές. Θα κυκλοφορήσει στο Steam αλλά και σε retail έκδοση για PC, Mac, Linux, iOS και Android τον Μάρτιο του 2016.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια