Με νέες εκπλήξεις (ξανα)έρχεται το Gold Rush! της Sierra

Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014, Συντάκτης Fallen Angel

Με νέες εκπλήξεις (ξανα)έρχεται το Gold Rush! της Sierra

Μια από τις πιο αγαπημένες εποχές της αμερικανικής ιστορίας ζωντανεύει ξανά στις οθόνες μας έπειτα από 26 ολόκληρα χρόνια με το remake του Gold Rush! της Sierra. Μεταφερόμαστε στο 1848 και υποδυόμενοι τον Jerrod Wilson θα ακολουθήσουμε τον από χρόνια χαμένο αδερφό μας, προκειμένου να βρούμε τη δική μας, την ολόδική μας, φλέβα χρυσού στην Καλιφόρνια της εποχής.

Μάλιστα, το ταξίδι μας μπορεί να ακολουθήσει διαφορετικές διαδρομές μέχρι τον προορισμό μας στο Σακραμέντο, μιας και το Gold Rush! είναι πολύ πρωτότυπο και πρωτοπόρο ως προς το gameplay του. Έτσι, λοιπόν, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε μία από τις τρεις εναλλακτικές διαδρομές που οδηγούν στην Καλιφόρνια, αναλόγως ποια μας ταιριάζει καλύτερα. Μπορούμε να κινηθούμε στην ξηρά σαν αληθινός μεταλλωρύχος, μπορούμε να ανοίξουμε πανιά από την κεντρική Αμερική και να διασχίσουμε τον ισθμό του Παναμά, ή τέλος μπορούμε να δούμε το τέλος του κόσμου περνώντας από το Ακρωτήριο Χορν.

Όποια διαδρομή κι αν επιλέξουμε να ακολουθήσουμε θα διαθέτει τους δικούς της γρίφους και τις δικές της προκλήσεις, προσδίδοντας έτσι στο παιχνίδι σημαντική replayability αξία. Μάλιστα, για ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία, η Sunlight σκοπεύει στο επερχόμενο remake της να προσφέρει και διαφορετικά interfaces: parser, point 'n' click, αλλά κι ένα μυστηριώδες "σύγχρονο point 'n' click" (αφή να εννοούν άραγε;). Επιπλέον, υπόσχονται βελτιωμένα γραφικά υψηλής ανάλυσης και voice-overs. Ας ελπίσουμε πως στις αλλαγές θα συμπεριληφθεί και η εξάλειψη των εκνευριστικότατων dead-ends που υπήρχαν στον πρωτότυπο τίτλο, ώστε όλα να συνηγορούν υπέρ ενός μοναδικού ταξιδιού...

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια