Υποδυόμαστε έναν ιερέα ενάντια σε δαιμόνια στο Gray Dawn [ενημέρωση]

Κυριακή, 03 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Υποδυόμαστε έναν ιερέα ενάντια σε δαιμόνια στο Gray Dawn [ενημέρωση]

Ενημέρωση 03/06/2018

Μπορεί το Kickstarter τους πριν τρία χρόνια να είχε αποτύχει, αλλά οι δημιουργοί δεν το έβαλαν ποτέ κάτω. Με πάθος και αγάπη για το πνευματικό παιδί τους, τα κατάφεραν και έφτασαν μέχρι το τέλος. Τώρα, λίγες μόλις ημέρες πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού κυκλοφορούν νέες screenshots για να μας προετοιμάσουν για μια θρησκευτική περιπέτεια (υποδυόμαστε έναν ιερέα, άλλωστε) γεμάτη αίμα και αγωνία. Ο εξορκισμός απέτυχε. Το αγόρι πήδηξε έξω από το ανοιχτό παράθυρο, αλλά το πτώμα του δε βρέθηκε ποτέ. Κατηγορούμαστε για δολοφονία και προσπαθώντας να γλιτώσουμε τη λαιμητόμο, βυθιζόμαστε σε μια περιπέτεια γεμάτη αλλόκοτα γεγονότα, δαιμονικές κατοχές και θείες εμφανίσεις.


Είδηση 14/09/2015

Παραμονή Χριστουγέννων, 1910, Σουηδία. Ένα παπαδοπαίδι της ενορίας μας χάθηκε πριν λίγες μέρες, δίχως να αφήσει ίχνος. Η αστυνομία υποπτεύεται τον ιερέα, εμάς. Ισχυρίζονται πως δολοφονήσαμε τον μικρό. Αναζητώντας το αγόρι [Αλήθεια, ζει ακόμη; Είμαστε πράγματι αθώοι;] προκειμένου να γλιτώσουμε τη λαιμητόμο, βρισκόμαστε μπλεγμένοι σε μια σειρά αλλόκοτων γεγονότων που εμπλέκουν δαιμονισμένους και φαντάσματα, αλλά και μορφές που υλοποιούνται μπροστά μας για να μας παρασύρουν στην πλάνη, να μας θυμίζουν παλιές αμαρτίες και φόβους. Όλα γύρω μας παίζουν κάποιο ρόλο, όλα γύρω μας συνθέτουν την προσωπική μας Κόλαση.

Το Gray Dawn θα αφηγηθεί μια σκοτεινή ιστορία σε ένα πρώτου προσώπου adventure τρόμου, γεμάτο γρίφους και προκλήσεις σε κόσμους αληθινούς και μη. Δε θα έχει ζόμπι, τέρατα και ανίερα πλάσματα που θα μας κυνηγούν. Ο τρόμος θα είναι ψυχολογικός. Και το gameplay γεμάτο γρίφους άρρηκτα συνδεδεμένους με την ιστορία, οι οποίοι αποσκοπούν να μας αναστατώσουν βαθιά παρότι αψηφούν την ανθρώπινη λογική.

Αν νοιώθετε επαρκώς θαρραλέοι για μια περιπέτεια τρόμου που προτίθεται να προκαλέσει τις θρησκευτικές ανησυχίες και την ψυχική γαλήνη σας, μπορείτε να δώσετε στο παιχνίδι είτε την ψήφο σας στο Steam Greenlight είτε τον οβολό σας στο Kickstarter campaign του.

No video selected.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια