Στο Headliner ΕΣΥ ελέγχεις την ειδησεογραφία, τι θα κάνεις;

Παρασκευή, 25 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Στο Headliner ΕΣΥ ελέγχεις την ειδησεογραφία, τι θα κάνεις;

Πίσω από την Unbound Creations κρύβεται ο Jakub "Koobazaur" Kasztalski, ένας ευφάνταστος, πολιτικοποιημένος και εποικοδομητικά καυστικός δημιουργός, ο οποίος ολοκληρώνει τώρα τη νέα του περιπέτεια με σκοπό να μας τη διαθέσει στις 3 Οκτωβρίου. Με το Headliner ο δημιουργός μας θέτει το εξής ερώτημα: «Τι θα έκανες αν ΕΣΥ ήλεγχες την ειδησεογραφία;»

Σε ένα σύντομο point 'n' click adventure (περίπου 45 λεπτά διάρκεια) αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός καναλάρχη που έχει απόλυτο έλεγχο στα νέα που θα επιλέξει να προβάλει στο κοινό της Galixia. Κάνουμε τις επιλογές μας κι έπειτα βλέπουμε τον αντίκτυπο που αυτές είχαν στην καριέρα και την οικογένειά μας, μα και στην ίδια την κοινωνία. Κάνοντας μια βόλτα στους δρόμους, διαπιστώνουμε πώς η δική μας προπαγάνδα επηρέασε τον κόσμο και καθόρισε την εξέλιξη των γεγονότων. Κάθε επιλογή μας ακολουθεί, ασφαλώς, και διαφορετικό παρακλάδι της ιστορίας.

Αλήθεια, έχουμε συνειδητοποιήσει πλήρως τη δύναμη -και την ευθύνη- που έχει στα χέρια του ο Τύπος και οι εκπρόσωποί του; Ας κάνουμε μια υπενθύμιση στον εαυτό μας από την ασφάλεια μιας ψηφιακής ιστορίας που δεν καταστρέφει αληθινές ζωές...

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια