Γέλιο και γρίφοι στο παλιομοδίτικο Idiot's Tale

Δευτέρα, 16 Απριλίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Γέλιο και γρίφοι στο παλιομοδίτικο Idiot's Tale

Ο ευγενούς καταγωγής Sir Jimothy Quest από το Βασίλειο της Dodotry είναι μάλλον χαζούλης, σίγουρα αστείος, αυτοσυστήνεται ως «περιπλανώμενος ιππότης», ενώ ο ίδιος ο βασιλιάς τον επέλεξε για διάδοχο του θρόνου. Βέβαια, ο βασιλιάς δε σκοπεύει να του δώσει τόση εξουσία, έτσι απλά, χωρίς κάποια... δοκιμασία. Για την ακρίβεια, τις εξείς τρεις δοκιμασίες: πρέπει να βρει και να ανακτήσει τους τρεις χαμένους θησαυρούς του βασιλείου. Για την περιπέτεια που περιμένει τον αδαή ιππότη, ο βασιλιάς του δίνει για συνοδό και βοηθό τον Hoover, μια σοφή-σοφή κουκουβάγια, που όμως διόλου χρήσιμη δε δείχνει να είναι κι απλώς ενοχλεί τον Sir Quest στο έργο του.

Το δίδυμο ταξιδεύει μαζί στα πέρατα του βασιλείου για να βρει τους μυθικούς θησαυρούς. Στο δρόμο του θα συναντήσει τρομακτικά τέρατα, κλασσικούς χαρακτήρες από παραμύθια, τυοποιημένο fast-food, πλήθος hotspots και προκλητικών γρίφων, τζαζ μουσικές, μα και μια ατμόσφαιρα από τα παλιά που θα εκτιμηθεί από τους φίλους των LucasArts και Sierra. Για να μην προκαλέσει νευρικό κλονισμό, όμως, στους νεότερους φίλους του genre η ομάδα ανάπτυξης Megalithic Mainframe's έχει ενσωματώσει και ένα hint system για να βοηθά τον παίχτη όποτε αυτός το επιλέξει.

Το The Idiot's Tale είναι ένα καθαρόαιμο 2D καρτουνίστικο point 'n'click adventure, γεμάτο γέλιο και γρίφους, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο. Ψάχνατε κάτι παραδοσιακό να παίξετε; Μόλις το βρήκατε!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια