Παίζοντας με το πόνο και τις αναμνήσεις στο The Piano [ενημέρωση]

Τρίτη, 17 Απριλίου 2018, Συντάκτης Akarasimos, Fallen Angel

Παίζοντας με το πόνο και τις αναμνήσεις στο The Piano [ενημέρωση]

Ενημέρωση 17/04/2018

Όλοι τον κατηγορούν για το φόνο του ίδιου του του αδερφού. Είναι, άραγε, αλήθεια; Ο αποτυχημένος πιανίστας John Barnerway έχει πραγματικά ανάγκη να βρει απαντήσεις, κι έτσι περιπλανάται στους δρόμους του μεταπολεμικού Παρισιού αναζητώντας τες. Εν μέρει noir adventure μυστηρίου, εν μέρη παραδοσιακό survival horror, το The Piano έρχεται για να μας στοιχειώσει πολυεπίπεδα στις 24 Μαϊου, όπως βλέπουμε στο νέο trailer που κυκλοφόρησε. 


Είδηση 31/10/2016

Το The Piano είναι μία περπέτεια τρίτου προσώπουπου, η οποία λαμβάνει χώρα στο Παρίσι στα τέλη της δεκαετίας του 1940. Μετά τις δολοφονίες του διάσημου αδελφού του, ο John Barnerway, ένας αποτυχημένος πιανίστας, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο πίσω από το θάνατό του, ενώ ο ίδιος παλεύει με την ψυχική ασθένειά του, αλλά και τις κατηγορίες που δέχεται από το λαό και τον Τύπο. 

Σε αυτήν ιστοριοκεντρικη περιπέτεια μυστηρίου, μπορείτε να εξερευνήσετε τοποθεσίες στο παρόν και το παρελθόν του πρωταγωνιστή, ενώ μπορείτε να δοκιμάσετε να συλλέξετε τις αναμνήσεις του από την οικογένειά του και να καταπολεμήσετε τα τέρατα που περιπλανώνται στο υποσυνείδητο του. Καθοδηγούμενος από τον ψυχίατρό του, θα περιηγηθείτε μέσα στα βάθη του μυαλού του John, όπου καταχωνιάζεται ο πόνος, η θλίψη, αλλά και οι όμορφες στιγμές στη ζωή του. Βρείτε κάθε κομμάτι που λείπει από το σπασμένο του μυαλό του, ώστε να βοηθήσετε τον John να αποκαταστήσει την αλήθεια και τη δικαιοσύνη.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια