Απλά πράγματα: αποδράς ή πεθαίνεις στο Initiate 2

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Απλά πράγματα: αποδράς ή πεθαίνεις στο Initiate 2

Η Samantha Blake βυθίστηκε στην απόγνωση μετά το χαμό του παιδιού της κατά τη διάρκεια ενός περίπλοκου χειρουργείου. Ο Benjamin Clarke έγινε αλκοολικός μετά το χαμό της γυναίκας του σε τροχαίο ατύχημα. Ο Stephen Parfitt έχασε το ενδιαφέρον του για τη ζωή σ' αυτόν τον κόσμο που συνεχώς αλλάζει προς το χειρότερο. Αυτοί οι τρεις άνθρωποι δε γνωρίζονται και, θεωρητικά, δεν είχαν τίποτε κοινό μεταξύ τους μέχρι πριν λίγα λεπτά, όταν ξύπνησαν φυλακισμένοι σε διπλανά κελιά από τη φωνή που μούγκριζε από το μεγάφωνο: «Καλώς ήρθες στη δοκιμασία σου. Ο στόχος σου είναι απλός: ή αποδράς ή πεθαίνεις.» Αν θέλουν να επιζήσουν και να νικήσουν το σαδιστικό παιχνίδι του απαγωγέα τους, θα πρέπει όχι μόνο να συνεργαστούν μεταξύ τους, αλλά και να βρει ο καθένας για τον εαυτό του την πολυπόθητη ψυχική και πνευματική λύτρωση που τόσο λαχταρά.

Το Initiate 2: The First Interviews είναι μια πρώτου προσώπου escape the room περιπέτεια, με έμφαση στη σκοτεινή και τρομακτική ιστορία μυστηρίου της. Υποδυόμενοι και τους τρεις χαρακτήρες, θα πρέπει να αντιμετωπίσουμε γρίφους και προκλήσεις που απαιτούν να σκεφτούμε λογικά και να παρατηρήσουμε τα πάντα διεξοδικά. Ακόμη, όμως, κι όταν τους έχουμε λύσει όλους, το παιχνίδι δε θα τελειώσει. Αντίθετα, θα περάσουμε στο «επόμενο στάδιο» των γρίφων, οι οποίοι θα έχουν μορφή ARG (παιχνίδι εναλλακτικής πραγματικότητας) και θα προωθήσουν την ιστορία ακόμη παραπέρα.

Ακόμη κι αν δεν έχετε παίξει το πρώτο παιχνίδι της σειράς, μπορείτε να απολαύσετε τη νέα περιπέτεια που κυκλοφορεί σε λίγες μόλις ημέρες.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια