Όταν η Kathy Rain έρχεται, η αλήθεια λάμπει [ενημέρωση]

Παρασκευή, 02 Δεκεμβρίου 2016, Συντάκτης Dream Specialist, Akarasimos

Όταν η Kathy Rain έρχεται, η αλήθεια λάμπει [ενημέρωση]

Ενημέρωση 2/12/2016

Οι παίκτες πλέον θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν την περιπέτεια της Kathy Rain και σε κινητές συσκευές με Android και iOS. Σύμφωνα με τον εκδότη, οι μηχανισμοί της point-and-click περιπέτειας της Kathy Rain είναι ιδανική για κινητά τηλέφωνα και tablets, μιας και έχει μια φανταστική ιστορία που μπορείτε να τη ζήσετε καθ' οδόν στη διάρκεια των διακοπών ταιριαστή για όλη την οικογένεια. Για περισσότερες πληροφορίες στην παρουσίαση από τον Themistoklis.


Ενημέρωση 17/2/2015

Ήδη έχουν περάσει δυο χρόνια από τη πρώτη ανακοίνωση του Kathy Rain, την πρώτη αργή αλλά σταθερή απόπειρα στο είδος των adventures, μιας ολιγομελούς και με πολύ μεράκι απ’ότι φαίνεται, ομάδας από τη Σουηδία.

Η Kathy, τη φωνή της οποίας θα δανείσει η Brittany Williams γνωστή και ως Mitzi από το δημοφιλές Cat Lady, επιστρέφει στην ιδιαίτερη πατρίδα της, το Conwell Springs μετά από πολύχρονη απουσία λόγω σπουδών προκειμένου να παραστεί στις τελευταίες στιγμές αλλά και να διευθετήσει τα περαιτέρω διαδικαστικά σχετικά με τις ανοιχτές υποθέσεις του αγαπημένου της παππού. Ένα πέπλο μυστηρίου όμως που σχετίζεται με κάποιους ανθρώπους αλλά αφορά άμεσα και τη ζωή του παππού της καλύπτει αυτή τη πόλη, όπου όλοι γνωρίζουν τα πάντα για όλους κανείς όμως δεν μιλάει ξεκάθαρα.

Η Kathy φυσικά, ανήσυχο πνεύμα εκ γενετής και με μια ιδιαίτερη ικανότητα να ανιχνεύει την αλήθεια, αφού έρθει αντιμέτωπη με διάφορων ειδών μπελάδες, αφού ξύσει τις ανοιχτές πληγές που κουβαλάνε οι ιδιαίτεροι κάτοικοι της πόλης, αφού συγκεντρώσει όλα τα κομμάτια του μεγάλου πάζλ αναλύοντας στοιχεία και καταλήγοντας σε συμπεράσματα, αφού ανακρίνει ύποπτους, θα καταφέρει τελικά να λύσει το μυστήριο και να αλλάξει την καθημερινότητα του Conwell Springs μια για πάντα. Να την αλλάξει άραγε προς το καλύτερο; …

Με το ρετρό στυλ γραφικών να είναι εμφανές από τις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν, η ομάδα κάνει λόγο επίσης για πολύ ενδιαφέρουσα υπόθεση, προκλητικούς γρίφους, αφήνει ωστόσο ανοιχτό το χρονικό πλαίσιο κυκλοφορίας του παιχνιδιού για μέσα στο 2015.

Περισσότερες πληροφορίες για το παιχνίδι προς το παρόν μόνο στο ομώνυμο θέμα της ags στην τελευταία σελίδα του οποίου, εκτός των άλλων η δημιουργός κάνει ανοιχτό κάλεσμα για beta testers.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • δείχνει πανέμορφο και μου αρέσει πάρα πολύ ο συνδυασμός κανονικών φωτογραφιών με hand drawn γραφικά στους εξωτερικούς χώρους.

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια