Σκοτεινή, νουάρ θεατρική παράσταση θυμίζει το Knee Deep [ενημέρωση]

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Σκοτεινή, νουάρ θεατρική παράσταση θυμίζει το Knee Deep [ενημέρωση]

Ενημέρωση 26/06/2015

Οι βάλτοι της Φλόριντα με τους ιδιόμορφους κατοίκους, τις μυστηριώδεις ιστορίες και το μελόδραμα ξεπροβάλουν στις οθόνες μας μια ζεστή, καλοκαιρινή ημέρα. Η πρώτη πράξη του παιχνιδιού, η Wonderland, θα κυκλοφορήσει σε δέκα μόλις ημέρες, στις 6 Ιουλίου.


Είδηση 24/03/2015

Ένας διάσημος (και πλέον ξεχασμένος) ηθοποιός του Χόλυγουντ βρέθηκε κρεμασμένος σε ένα παρακμιακό τουριστικό προορισμό. Οι ενδείξεις υποδηλώνουν αυτοκτονία. Ωστόσο, ορισμένα παράξενα γεγονότα που σχετίζονται με το θάνατο του ηθοποιού κάνουν ορισμένους να μιλούν για φόνο, προμελετημένο και καλά στημένο. Το μυστήριο θα απασχολήσει τρεις χαρακτήρες που θα υποδυθούμε: την αυθάδη blogger Romana Teague, τον επίμονο ρεπόρτερ Jack Bellet, και τον κυνικό ντετέκτιβ K.C. Gaddis. Και οι τρεις θα ερευνήσουν, ο καθένας για τους δικούς του λόγους, το μυστηριώδη θάνατο του ηθοποιού κι εμείς θα ξεδιπλώσουμε το νήμα του μυστηρίου παρακολουθώντας την ιστορία μέσα από τα μάτια τους.

Εμπνευσμένο από το θέατρο, το Knee Deep θα παρουσιαστεί ως μια νουάρ θεατρική παράσταση που δίνεται μπροστά στα μάτια μας. Η ιστορία χωρίζεται σε τρεις πράξεις, καθεμιά ανεξάρτητη με αρχή, μέση και τέλος -μα ταυτόχρονα και άρρηκτα συνδεδεμένη με τις υπόλοιπες δύο. Στη θεατρική αίσθηση του παιχνιδιού συμβάλουν σημαντικά οι τοποθεσίες και η σκηνοθεσία, αλλά ακόμη και οι διάλογοι. Μάλιστα, η βαρύτητα του gameplay έχει δοθεί στους διαλόγους και την αλληλεπίδραση με άλλους χαρακτήρες, μιας και επηρεάζουν σημαντικά την εξέλιξη και μεταβάλλουν καθοριστικά την έκβαση της ιστορίας. Αντίθετα, γρίφοι παραδοσιακού χαρακτήρα θα υπάρχουν λίγοι.

Το πρώτο από τα τρία επεισόδια θα κυκλοφορήσει το καλοκαίρι και θα μας μεταφέρει στη Wonderland. Μια δευτεροκλασάτη χώρα των θαυμάτων που δε βρίσκεται στις ηλιόλουστες ακτές της Φλόριντα, αλλά στα βαλτοτόπια στην ενδοχώρα της ηλιόλουστης πολιτείας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια