Ανανεωμένος επιστρέφει ο Fenton στο Lost Horizon 2 [ενημέρωση]

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Ανανεωμένος επιστρέφει ο Fenton στο Lost Horizon 2 [ενημέρωση]

Ενημέρωση26/06/2015

Τέλος Αυγούστου στη Γερμανία και 2 Οκτωβρίου στον υπόλοιπο κόσμο θα κυκλοφορήσει τελικά το παιχνίδι από την Deep Silver, το οποίο δείχνει ολοένα και πιο όμορφο, ολοένα και πιο εξωτικό με κάθε νέα εικόνα που βλέπουμε. 


Ενημέρωση 27/12/2014

Μετά από μήνες νεκρικής σιγής, η Animation Arts μάς δίνει μερικά καλά και μερικά κακά νέα. Τα καλά νέα είναι πως συνεχίζουν να εργάζονται σταθερά στη συνέχεια των περιπετειών του Fenton Paddock και το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει κανονικά. Τα κακά νέα είναι πως όχι μόνο δεν μπορούν να μας δείξουν ακόμη δείγμα της δουλειάς τους, αλλά και πως η κυκλοφορία του θα κυκλοφορήσει αναβάλλεται τελικά για το τρίτο τρίμηνο του προσεχούς έτους. Δεν πειράζει, κάλλιο αργότερα παρά ποτέ (ή βεβιασμένα).

Είδηση 24/08/2013

Το Lost Horizon είναι ένα πολύ όμορφο adventure που κυκλοφόρησε το 2010, αλλά δυστυχώς δεν έλαβε την αναγνώριση που του άξιζε. Σήμερα, τρία χρόνια μετά, η βραβευθείσα εταιρεία Animation Arts έχει ανακοινώσει επίσημα ότι εργάζεται στη συνέχεια της περιπέτειας.

Όπως μπορείτε να δείτε από τις πρώτες εικόνες, ο Fenton Paddock, ο χαρισματικός πρωταγωνιστής του πρώτου κεφαλαίου, επιστρέφει με λίγη περισσότερη γενειάδα και σε μια πιο μοντέρνα έκφανση των γραφικών του κόσμου (από προκατασκευασμένα σκηνικά περνάμε σε πλήρη 3D). Μάλιστα, κατά πώς όλα δείχνουν η αναμονή δε θα είναι μεγάλη μιας και η παραγωγή μάλλον βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο και η κυκλοφορία αναμένεται εντός του προσεχούς έτους.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα