Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης συνθέτουν το Laranzuh [ενημέρωση]

Κυριακή, 28 Δεκεμβρίου 2014, Συντάκτης Fallen Angel

Φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης συνθέτουν το Laranzuh [ενημέρωση]

Ενημέρωση 28/12/2014

Ενημερωθήκαμε από την Eritenel πως συνεχίζουν την ανάπτυξη του παιχνιδιού με τη βοήθεια freelance προγραμματιστών, ενώ παράλληλα εργάζονται σε χαρτογράφηση υψηλής ανάλυσης, διόρθωση χρωμάτων και σύνθεση πανοράματος για διάφορες τοποθεσίες του παιχνιδιού. Μάλιστα, σκοπεύουν το Laranzuh να είναι σε 4Κ ανάλυση (UHDTV - 3840 x 2160 - 16:9) και μας δείχνουν περήφανοι τρεις νέες εικόνες από πρώιμο in-game footage σε αυτή την ανάλυση. Απολαύστε τες!


Είδηση 10/11/2014

Η Τουρκία μπορεί να μην ανακοινώνει συχνά adventure games, αλλά όποτε το κάνει καταφέρνει να κεντρίσει την προσοχή μας. Αυτή τη φορά, η μικρή, ανεξάρτητη ομάδα σχεδιαστών Eritenel ανακοίνωσε πως εργάζεται ήδη σε μια ιδιαίτερη τριλογία, τα Laranzuh. Πρόκειται για point 'n' click adventures μυστηρίου, με οπτική πρώτου προσώπου και πανοραμική γραφική απεικόνιση.

Η ιστορία εξελίσσεται σε μια μικρή πόλη και τα ερημικά περίχωρά της, σε μια ατμόσφαιρα σκοτεινή και μελαγχολική. Όλα ξεκινούν όταν αρχίζουμε να ερευνούμε τη μυστηριώδη εξαφάνιση μιας κοπέλας και της οικογενείας της. Η έρευνά μας σύντομα περιπλέκεται, και μια σειρά καταιγιστικών εξελίξεων αλλάζουν τα δεδομένα.

Οι δημιουργοί έχουν ως πρότυπα τη σειρά Myst και όλα τα adventures του Jonathan Boakes, ενώ ισχυρίζονται πως το Laranzuh θα είναι όσο πιο ρεαλιστικό γίνεται. Για να το επιτύχουν αυτό, μάλιστα, σκοπεύουν να αποδώσουν τον κόσμο -αλλά και τα αντικείμενα!- του παιχνιδιού χρησιμοποιώντας φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης από πραγματικές τοποθεσίες κι αντικείμενα (δείτε τις πρώτες φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν για να καταλάβετε καλύτερα). Το προσεκτικά γραμμένο σενάριο, οι γρίφοι που μας περιμένουν απόλυτα εναρμονισμένοι με τον κόσμο και την ιστορία του Laranzuh, αλλά και η ατμοσφαιρική μουσική υπόκρουση, υπόσχονται μια αξέχαστη εμπειρία.

Ακριβής ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει οριστεί ακόμη, αλλά έπειτα από τέσσερα χρόνια ανάπτυξης, οι δημιουργοί δείχνουν να έχουν μπει πλέον στην τελική ευθεία.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια