Στο διάστημα το Monolith, εκεί όπου η ελπίδα γίνεται φόβος

Σάββατο, 27 Δεκεμβρίου 2014, Συντάκτης Fallen Angel

Στο διάστημα το Monolith, εκεί όπου η ελπίδα γίνεται φόβος

Την τιμητική του δείχνει να έχει το sci-fi με ολοένα και περισσότερα adventures να ανακοινώνονται πως σκοπεύουν να μας ταξιδέψουν σε κόσμους μακρινούς, μα και οικείους. Το Monolith, το νέο point 'n' click adventure της γερμανικής Animation Arts αφηγείται την ιστορία του Nolal Carter, ενός αστροναύτη που βρίσκεται ναυαγός σε ένα μακρινό και αφιλόξενο πλανήτη όταν το σκάφος του υποχρεώνεται να κάνει αναγκαστική προσγείωση λόγω μηχανικής βλάβης.

Όπως είναι φυσικό, ο ήρωάς μας θα κάνει τα πάντα για να επιζήσει -ακόμη κι αν δεν είναι σίγουρος πώς ή γιατί. Έτσι, λοιπόν, ο δρόμος είναι ήδη προδιαγεγραμμένος όταν ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες, ρυθμικό σήμα που έρχεται από μακριά: δεν μπορεί να το αγνοήσει, ίσως να προέρχεται από κάποια μορφή νοήμουσας ζωής, ίσως τον οδηγήσει στην πολυπόθητη βοήθεια που χρειάζεται για να επιζήσει. Το ακολουθεί δίχως περαιτέρω σκέψη. Αυτό που θα ανακαλύψει, όμως, θα τον κάνει να αμφιβάλει μήπως έχει χάσει τα λογικά του.

Με γραφικά ζωγραφισμένα στο χέρι, η απεικόνιση και η ατμόσφαιρα του κόσμου θα σας θυμίσει "The Dig" και "Beneath a Steel Sky", ενώ η Cel-shading τεχνική που χρησιμοποιείται παντρεύει όμορφα τους 3D χαρακτήρες με τα 2D backgrounds. Έως την κυκλοφορία του στα μέσα του προσεχούς έτους, μπορείτε να πάρετε προς το παρόν μια πρώτη εικόνα από τις πρώτες εικόνες και το video που κυκλοφόρησαν.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια