Θα δραπετεύσει η Lona από τις σειρήνες του Realm of Colors; [ενημέρωση]

Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Θα δραπετεύσει η Lona από τις σειρήνες του Realm of Colors; [ενημέρωση]

Ενημέρωση 21/08/2017

Ξεκίνησε η Kickstarter εκστρατεία της πολύ όμορφης αυτής περιπέτειας που θα μας βυθίσει στον κόσμο μίας καλλιτέχνη που έχει παγιδευτεί μέσα στην ίδια της την τέχνη.


Είδηση 28/07/2017

Πάρε το πινέλο της νεαρής Lona και βυθίσου στην άβυσσο της ψυχής και του νου της. Πρόσεξε, όμως, γιατί η διάθεσή της δεν είναι σταθερή. Η ανυπομονησία της να εξερευνήσει το βασίλειο του χρώματος μπορεί πολύ γρήγορα να μετατραπεί σε λαχτάρα να δραπετεύσει από εκεί για να επιστρέψει στην πραγματικότητα. Αλήθεια, ποια είναι η Lona και γιατί βρίσκεται σε αυτό το παραμυθένια όμορφο κι απόλυτα σουρεάλ κόσμο; Για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις, θα πρέπει να υπερνικήσουμε το φόβο της και να τη βοηθήσουμε να σχεδιάσει έργα τέχνης σα να ήταν δικά της, ώστε να αλλάξουμε τον κόσμο γύρω μας και να τον αναγκάσουμε να μας αποκαλύψει τα μυστικά του, μα και το παρελθόν της Lona.

Το Lona - Realm of Colors είναι ένα ανεξάρτητης παραγωγής puzzle/adventure που αμέσως θα τραβήξει την προσοχή σας με την υπέροχη αισθητική του και τα καλοσχεδιασμένα γραφικά του. Σύντομα, θα ξεκινήσει την Kickstarter εκστρατεία του, προκειμένου να διασφαλίσει το απαραίτητο κεφάλαιο για την ολοκλήρωσή του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια