Φουτουριστική και δυστοπική περιπέτεια μυστηρίου το Manmade

Πέμπτη, 08 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Φουτουριστική και δυστοπική περιπέτεια μυστηρίου το Manmade

William Kaan Roberts: «Είμαι 33 ετών και έχω αφήσει πίσω μου το γαλανό του ουρανού, το πράσινο του γρασιδιού, και κυρίως την αξιοπρέπειά μου ως άνθρωπος. Μετακόμισα από τη Νέα Υόρκη στην Ιστανμπούλ, μια πόλη που έχει ξεχάσει τι σημαίνει Φύση. Μια πόλη που, όπως πολλές άλλες πλέον, διαθέτει τεχνητό νερό και περιορισμένο φαγητό. Είμαι ένας άνθρωπος που ζει την εποχή που η ανθρωπότητα οδεύει να γίνει αιχμάλωτος της τεχνητής νοημοσύνης, της ίδιας τεχνητής νοημοσύνης που είχε δημιουργηθεί για να υπηρετήσει την ανθρωπότητα. Ενώ η ανθρωπότητα εθελοτυφλεί, εγώ ξεκινώ μια σκληρή μάχη. Δεν μπορώ να δω, να πιάσω ή να ακούσω τον εχθρό μου· ο εχθρός μου είναι η τεχνητή νοημοσύνη, εκείνη που δημιούργησα με τα ίδια μου τα χέρια.»

Anika Gupta: «Είμαι μια αμερικανίδα πολίτης ινδικής καταγωγής που οδήγησε την ανθρωπότητα στα χέρια της τεχνητής νοημοσύνης. Ήμουν 18 ετών όταν μπήκα στο πανεπιστήμιο του Stanford το 2030, κι άφησα πίσω μου την οικογένειά μου στη συνωστισμένη Ινδία. Λίγα χρόνια αργότερα, πήγα σε μια από τις σημαντικότερες εταιρείες της εποχής, την Charles Collins & Co, ως προγραμματίστρια τεχνητής νοημοσύνης. Το 2048 εφηύρα τη σημαντικότερη εφεύρεση στην ιστορία της ανθρωπότητας, τότε όμως δεν είχα ιδέα πως αυτό θα μου κόστιζε την ίδια μου τη ζωή. Δεν μπορούσα να φανταστώ τότε πως ενώ αγαπούσα τόσο τον Kaan, θα μπορούσα ταυτόχρονα να γίνω και ο μεγαλύτερος εχθρός του. Νόμιζε πως πήγε στην Ινσταμπούλ και με άφησε στη Νέα Υόρκη. Εγώ, όμως, ποτέ δεν τον άφησα· ήμουν πάντα δέσμια του έρωτά μου.»

To ManMade είναι μια πολλά υποσχόμενη VR περιπέτεια από την CBILAB studios, στην οποία θα υποδυθούμε διαφορετικούς χαρακτήρες που έχουν δημιουργηθεί με 3D scanning πραγματικών ηθοποιών για μεγαλύτερο ρεαλισμό. Σε ολόκληρο τον κόσμο του παιχνιδιού κρύβονται λεπτομέρειες και στοιχεία που αν τα ανακαλύψουμε, θα μας βοηθήσουν να ξεπεράσουμε εμπόδια, να χειραγωγήσουμε χαρακτήρες, μα και να αποκαλύψουμε την αλήθεια. Κάθε μας απόφαση και κάθε μας επιλογή στους διαλόγους θα αλλάζει το αποτέλεσμα και το πώς τελικά θα ζήσουμε αυτή την περιπέτεια, ενώ ο χρόνος θα κινείται συχνά εναντίον μας με QTEs στις action σκηνές. Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί ημερομηνία κυκλοφορίας, ωστόσο το παιχνίδι βρίσκεται ήδη υπό ανάπτυξη και αναμένεται να εμφανιστεί στο Κickstarter τον προσεχή Μάιο.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια