Στο Long Reach δε θα είσαι σίγουρος για την αντίληψή σου [ενημέρωση]

Τετάρτη, 07 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Στο Long Reach δε θα είσαι σίγουρος για την αντίληψή σου [ενημέρωση]

Ενημέρωση 07/03/2018

Το παραδοσαικό point 'n'click adventure με τα pixel-ωτά γραφικά και την ιστορία επιστημονικής φαντασίας που σκοπεύει να μας προβληματίσει για το μέλλον, θα κυκλοφορήσει τελικά για PC, Mac και PS4 σε μία μόλις εβδομάδα (στις 14 Μαρτίου). Έως τότε, μπορείτε να πάρετε μια πρωτη γεύση από το demo του που κυκλοφορεί.


Είδηση 17/08/2017

«Ηρέμησε, είναι φυσιολογικό. Βασικά, είναι ένα καινούριο είδος φυσιολογικού. Υπήρξε μια δυσλειτουργία που δεν μπορούμε ακόμη να διορθώσουμε, αλλά με τη βοήθειά σου μπορώ να κάνω τα συμπτώματα ανεκτά. Βράζουμε όλοι στο ίδιο καζάνι, πρέπει να βοηθήσουμε ο ένας τον άλλο. Είμαι η Shelly, διευθύνων επιστήμονας στο ερευνητικό κέντρο Γενικής Εκπαίδευσης. Ο τίτλος της θέσης είναι μακρύτερος, αλλά δεν έχει σημασία. Θέλω να σου πω τι γνωρίζω μέχρι στιγμής: το πρόγραμμα βιωματικού καταμερισμού που μελετούσαμε ξέφυγε εκτός ελέγχου. Ίσως φταίει το μαύρο κουτί, ίσως κάτι άλλο, δεν ξέρω. Το κύριο σύμπτωμα που παρουσιάζεις είναι πως τα όνειρά και οι εφιάλτες σου δεν απαιτούν να κοιμάσαι για να εκδηλωθούν. Οι παραισθήσεις δεν είναι τίποτε άλλο παρά το υποσυνείδητό σου. Παρόλα αυτά, διαπιστώνουμε πως η παρατεταμένη έκθεση σε αυτές, προκαλεί παράνοια. Μπορούμε να το φτιάξουμε αυτό, όμως.»

Κάπως έτσι ξεκινά η περιπέτειά μας. Δε βρισκόμαστε σε έναν μεταποκαλυπτικό κόσμο, μα ούτε και εξερευνούμε κάποιο fantasy setting με νεράιδες και ξωτικά. Βρισκόμαστε στο Baervox του New Hampshire, σε έναν κόσμο οικείο, σύγχρονο και ρεαλιστικό. Αλλά το νοιώθουμε, βρισκόμαστε παράλληλα και στο μεταίχμιο ενός άλλου κόσμου. Η πραγματικότητα περιπλέκεται με τις παραισθήσεις μας, το αληθινό φλερτάρει με το φανταστικό και ο μαγικός ρεαλισμός επικρατεί σε μια συναρπαστική ιστορία μυστηρίου, με γερές δόσεις επιστημονικής φαντασίας, ψυχολογικού τρόμου και αγωνίας, μα και μιας σκεπτικιστικής θεώρησης της προόδου της τεχνολογίας και των ανθρώπινων δράσεων.

Το The Long Reach είναι ένα παραδοσιακό adventure σχεδιασμένο με pixel art τεχνοτροπία, γεμάτο ιδιαίτερους χαρακτήρες, intentory-based γρίφους και puzzles, μα και μπόλικα μυστήρια που περιμένουν να τα αποκαλύψουμε.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια