Αξιαγάπητος, αν και γεμάτος προβλήματα, ο κόσμος της Nairi [ενημέρωση]

Παρασκευή, 08 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Αξιαγάπητος, αν και γεμάτος προβλήματα, ο κόσμος της Nairi [ενημέρωση]

Ενημέρωση 08/06/2018

Προχωρώντας με γοργούς ρυθμούς την ανάπτυξη του παιχνιδιού, οι δημιουργοί θέλουν να μοιραστούν μαζί μας την όμορφη δουλειά τους και κυκλοφορούν πλήθος από νέες screenshots, ένα ολοκαίνουριο trailer που μπορείτε να δείτε παρακάτω, καθώς και demo του παιχνιδιού (για να το αποκτήσετε πρέπει να τους το ζητήσετε στο Discord κανάλι τους). 


Ενημέρωση 06/10/2016

Η Nairi ξεκίνησε δυναμικά την Kickstarter εκστρατεία της, ενώ παράλληλα αναζητά το πράσινο φως και στο Steam Greenlight. Θα εκτιμήσει τόσο τον οβολό μας όσο και την ψήφο μας, αλλά αυτό που ουσιαστικά μας ζητάει είναι να διαδώσουμε τα νέα για τις περιπέτειές της ώστε να τη μάθουν όλοι. Η έφοδος της μικρής επαναστάτριας στις οθόνες μας είναι πλέον αναπόφευκτη και η χαριτωμενιά προβλέπεται να μας κλέψει την καρδιά.


Είδηση 20/08/2016

Η Home Bear Studio σκοπεύει να κυκλοφορήσει στις αρχές του προσεχούς έτους ένα αξιαγάπητο και παραδοσιακό point 'n' click adventure που θα αγγίξει τις καρδιές μας. Η Nairi είναι μια πεισματάρα νεαρή κοπέλα της καλής κοινωνίας που τείνει να αμφισβητεί τα πάντα υπό την καθοδήγηση του πολυδιαβασμένου και σοφού δασκάλου της. Είναι, όμως, και εγκλωβισμένη στο χρυσό κλουβί της προστασίας και των ανέσεων όπου έχει μεγαλώσει. Μέχρι που κάτι απροσδόκητο συμβαίνει στη ζωόπολη Shirin, την Πόλη των Οάσεων, και ταράσσει τα ήρεμα νερά στη ζωή της Nairi.

Στην ομώνυμη περιπέτεια θα ακολουθήσουμε τη μικρή ηρωίδα και θα τη βοηθήσουμε να ξεπεράσει πλήθος γρίφων κι εμποδίων που βάζουν μπροστά της οι αλλόκοτοι ζωο-χαρακτήρες που θα βρεθούν στο δρόμο της, όπως: ο Rex ο ποντικός, γνωστός ως Ο ντετέκτιβ της Shirin, ο δάσκαλος-κουνάβι που την έχει αναλάβει από μικρό παιδί, η 200 ετών σοφή -μα ευέξαπτη αν τολμήσεις να αγγίξεις το καβούκι της- χελώνα που συμβουλεύει το βασιλιά, μα και ο ίδιος ο βασιλιάς Abba, ο οποίος δεν παραδέχεται δύο πασιφανή πράγματα: πρώτον πως φοβάται μια παλιά προφητεία και γι' αυτό χτίζει τον πύργο, και δεύτερον πως είναι κοιλιόδουλος και δεν μπορεί να αντισταθεί στα ντόνατς. Κατά πώς φάινεται, γέλιο, γρίφοι, συναίσθημα και ομορφιά μάς περιμένουν σε αυτή την indie περιπέτεια που ήδη αναπτύσσεται.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια