Η ελληνική Noema Games ντεμπουτάρει με το Aurora

Κυριακή, 14 Ιανουαρίου 2018, Συντάκτης GameLinguist

Η ελληνική Noema Games ντεμπουτάρει με το Aurora

H Noema Games είναι μια ελληνική εταιρεία που αποτελείται από ταλαντούχους δημιουργούς που λατρεύουν να παίζουν και να δημιουργούν παιχνίδια. Με εμπειρία σε διαφορετικούς τομείς, οι Γιάννης Χατζόπουλος, Φοίβος Μαρκάτος, Θανάσης Ραδόγλου, Άλεξ Τζωρτζίδης, Στράτος και Νίκος Τζελέπης ετοιμάζονται να μας παραδώσουν το πρώτο επεισόδιο του Aurora.

To Aurora: Το Lost Medallion είναι ένα κλασικό, 2D, point & click παιχνίδι περιπέτειας που διηγείται την προσπάθεια ενός εξωγήινου κοριτσιού να βρει το σκοπό της στη ζωή. Το παιχνίδι συνδυάζει το sci-fi και τη φαντασία, την κωμωδία και το δράμα, καθώς και τα γραφικά παλαιάς κόπης (όχι όμως με τη ρετροπιξελιάρικη προσέγγιση) και το μοντέρνο σχεδιασμό παιχνιδιών, για να προσφέρει μια εμπειρία πρόκλησης τους εγκεφάλου και της καρδιάς για παίκτες όλων των ηλικιών και προτιμήσεων.

Για την ώρα ετοιμάζεται το πρώτο μέρος του ταξιδιού της Aurora. Θα υπάρξουν άλλα 3 επεισόδια μετά από αυτό, για να ολοκληρωθεί η επική τετραλογία. Στόχος των δημιουργών είναι να κυκλοφορήσει για PC & MAC, καθώς και για επιπλέον πλατφόρμες, αλλά αυτό εξαρτάται άμεσα από την πορεία της καμπάνιας στο Kickstarter. Είναι μια υπέροχη ευκαιρία να στηρίξουμε ένα νέο και ελπιδοφόρο project μιας ελληνικής ομάδας.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια