Ο τρόμος επανέρχεται δριμύτερος στο Paranormal Activity The Lost Soul

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017, Συντάκτης Akarasimos

Ο τρόμος επανέρχεται δριμύτερος στο Paranormal Activity The Lost Soul

Οπλισμένοι με ένα φακό, βρίσκεστε να εξερευνάτε μία ήσυχη τοποθεσία. Εντοπίζετε ένα σπίτι σε μια δασική γειτονιά. Πριν από πολύ καιρό, ανακαλύψατε ότι δεν είστε μόνοι, καθώς αποκαλύψατε το μυστήριο του που περιτριγυρίζει το σπίτι αγωνιζόμενοι να επιβιώσετε από τον τρόμο που αρχίζει να σας κυνηγάει.

Αυτή είναι η αρχική ιστορία, βασισμένη στη μυθολογία του δημοφιλούς κινηματογραφικού franchise Paranormal Activity για να προσφέρει μια ξεχωριστή VR εμπειρία. Μπορείτε ελεύθερα να περπατήσετε μέσα στο περιβάλλον χρησιμοποιώντας την τεχνολογιαί Room Scale σε συνδυασμό με το σύστημα Immersive Movement Role-Play System (IMRS). Με μηδενικές οδηγίες στην οθόνη ή στο HUD θα παγιδευτείτε καθώς εξερευνείτε τους πολλαπλούς ορόφους αυτού του εφιαλτικού σπιτιού.

Το μήκος παιχνιδιού ποικίλλει ανάλογα με το στυλ παιχνιδιού. Δεν υπάρχουν QTE συμβάντα σε αυτό το παιχνίδι και μέχρι να ανακαλύψετε και να ξεδιπλώσετε την ιστορία. Είναι σχεδόν ένας ανοιχτός κόσμος το συγκεκρμένο σπίτι, όπου εξερευνήστε ό,τι μπορείτε και ό,τι δεν σας τρομάζει αρκετά. Η ολοκλήρωση του παιχνιδιού μπορεί να πάρει πολλές ώρες. Ο τυπικός χρόνος παιξίματος διαρκεί τόσο πολύ, εκτός αν γνωρίζετε ακριβώς πού ήταν κάθε στοιχείο... Στόχος τους είναι να συμπεριλάβουν κάποια τυχαιότητα των στοιχείων για να το καταστήσουν πιο δύσκολο και αντι-walkthroughηδές.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια