Στο The Fan εύχεσαι να μη γνωρίσεις την «αληθινή αγάπη»

Τετάρτη, 17 Μαΐου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Στο The Fan εύχεσαι να μη γνωρίσεις την «αληθινή αγάπη»

Ένας κατά συρροή δολοφόνος απαγάγει γυναίκες προκειμένου να ικανοποιήσει τις σκοτεινές φαντασιώσεις του. Το τελευταίο θύμα του βρίσκεται στο υπόγειο, και είναι ακόμη ζωντανή μόνο και μόνο επειδή «δεν είναι ακόμα έτοιμη». Όλα πρέπει να είναι τέλεια για την ιεροτελεστία του, για τη στιγμή που θα της δείξει τι σημαίνει «αληθινή αγάπη».

Εμείς πώς θα αντιδράσουμε σε αυτή την ανατριχιαστική και αγχωτική ατμόσφαιρα στα σκοτεινά υπόγεια του Παρισιού; Σε μια point 'n' click περιπέτεια γεμάτη δύσκολες αποφάσεις και όχι σπαζοκεφαλιές, mini-games ή sliding puzzles, θα πρέπει να ανακαλύψουμε πληροφορίες για το δολοφόνο και τα θύματά του, και να κρίνουμε τελικά τη μοίρα τους.

Έχουμε καιρό να δούμε αστυνομική ιστορία μυστηρίου, με κατά συρροή δολοφόνο, από τη Γαλλία σε adventure game. Ευτυχώς, αυτό αλλάζει τώρα που ο ανεξάρτητος σχεδιαστής παιχνιδιών Cyril εκδίδει το πρώτο του παιχνίδι, το The Fan. Μετά από πέντε ολόκληρα χρόνια καθημερινής ενασχόλησης, ο νεαρός δημιουργός ολοκλήρωσε τη σκοτεινή και ανατρεπτική περιπέτεια πρώτου προσώπου, η οποία απευθύνεται αποκλειστικά σε ενήλικες όχι μόνο λόγω θέματος, αλλά κι επειδή εμπεριέχει ορισμένες πολύ βίαιες σκηνές που φαντάζουν ακόμη πιο τρομακτικές καθώς γυρίστηκαν από πραγματικούς ηθοποιούς, σε αληθινές τοποθεσίες. Άλλωστε, ολόκληρο το παιχνίδι (παρότι σχετικά σύντομο) αποτελείται από χιλιάδες πραγματικές φωτογραφίες και αυτό του δίνει έναν αέρα σαφώς πιο αληθοφανή τρομακτικό.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια