Στο Shiver δεν θα τρέμετε μόνο από το κρύο

Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2017, Συντάκτης Constantine_R

Στο Shiver δεν θα τρέμετε μόνο από το κρύο

Η Kowai Sugoi είναι μια μικρή ομάδα από τον Καναδά που πέρυσι ξεχώρισε στο Pixel Horror Jam με το θριλεράκι Cozy. Επεκτείνοντας την ιδέα του Cozy ετοιμάζουν τώρα το πρώτο τους εμπορικό παιχνίδι, ένα adventure τρόμου, το Shiver.

Το παιχνίδι διαδραματίζεται στις αρχές των 90’s και αναλαμβάνουμε το ρόλο ενός γιου που επισκέπτεται τον συνταξιούχο πατέρα του στον μακρινό και κρύο βορρά του Καναδά. Ο κακός καιρός όμως θα τον εγκλωβίσει στο μυστηριωδώς εγκαταλελειμμένο Windy Oaks εθνικό πάρκο. Ο εν λόγω χώρος χρηματοδοτήθηκε και προσφέρθηκε πρόσφατα στο κοινό από την εταιρεία εξόρυξης Samstone ως ένδειξη καλής θέλησης μετά τα γεγονότα της καταστροφικής δολίνης (τρύπα που δημιουργείται από την κατάρρευση της οροφής υπόγειων σπηλαίων/στοών). Χρησιμοποιώντας την εξυπνάδα σας και την επιμονή σας θα πρέπει να βρείτε τρόπο να καλέσετε σε βοήθεια και να δραπετεύσετε, πριν το πάρκο σας καταβροχθίσει.

Το Shiver υπόσχεται κλασικό point-n-click gameplay μέσα σε μια παγωμένη και επικίνδυνη ατμόσφαιρα όπου θα πρέπει να λύσετε την πορεία σας προς την ελευθερία σε μια ώρα αν θέλετε να μείνετε ζωντανοί. Όπως καταλάβατε η Kowai Sugoi σχεδιάζει το Shiver να παίζεται σε ένα game session προφανώς για να εντείνει το αίσθημα αγωνίας και τρόμου και θυμίζει έντονα σαν ένα ψηφιακό escape room.

Το παιχνίδι έχει χτιστεί στη Unity και αναμένεται μέσα στον Οκτώβρη.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια