Δύο ιστορίες παράλληλες ζούμε στο The First Tree [ενημέρωση]

Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel, GameLinguist

Δύο ιστορίες παράλληλες ζούμε στο The First Tree [ενημέρωση]

Ενημέρωση 26/09/2017

Μετά από δύο χρόνια ανάπτυξης, ήρθε πλέον η ώρα για να κάνουμε το ταξίδι μας στο First Tree! Πλέον το παιχνίδι βρίσκεται στο ψηφιακό κατάστημα της Steam για PC και MAC.

Αν χρειάζεστε μια ανανέωση και μια ανάλαφρη περιπέτεια περιήγησης, το the First Tree είναι ένα όμορφο παιχνίδι εξερεύνησης τρίτου προσώπου που επικεντρώνεται σε δύο παράλληλες ιστορίες: μια αλεπού προσπαθώντας να βρει την αγνοούμενη οικογένειά της και έναν γιο να επανασυνδεθεί με τον αποξενωμένο πατέρα του στην Αλάσκα. Αποκαλύψτε αντικείμενα από τη ζωή του γιου, καθώς συνυπάρχει στο ταξίδι του με την αλεπού προς το Πρώτο Δέντρο.


Ενημέρωση 06/07/2016

Το The First Tree είναι μια περιπέτεια τρίτου προσώπου με έμφαση στην εξερεύνηση του περιβάλλοντος, η οποία πρόκειται να κυκλοφορήσει εντός του προσεχούς έτους και να μας ταξιδέψει σε δύο παράλληλες ιστορίες: εκείνη μιας αλεπουδίτσας που αναζητά τη χαμένη οικογένειά της κι εκείνη ενός ζευγαριού, δύο νέων ανθρώπων που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τα τραγικά συμβάντα που τους έχουν κλονίσει.


Υποδυόμενοι την ίδια την αλεπού, θα ξεκινήσουμε ένα πανέμορφο και άκρως συγκινητικό ταξίδι που κορυφώνεται στην πηγή της ζωής και ίσως βοηθά στην κατανόηση κι αποδοχή του θανάτου. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς μας, θα ανακαλύψουμε αντικείμενα και σκηνές από τη ζωή του νεαρού ζευγαριού του οποίου η ιστορία συνυφαίνεται με εκείνη της αλεπούς καθώς ταξιδεύει προς το First Tree, το πρώτο δέντρο. Η ιστορία μας θα τελειώσει εκεί που ξεκινά η ζωή. Αν στο μεταξύ θα έχουμε λύσει και κάποιο γρίφο, παραμένει αδιευκρίνιστο.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια