Με άρωμα Sierra και LucasArts έρχεται το Sidekick High

Κυριακή, 23 Ιουλίου 2017, Συντάκτης Fallen Angel

Με άρωμα Sierra και LucasArts έρχεται το Sidekick High

«Είσαι Super Loser; Γράψου στο Sidekick High για να γίνεις Hero-Helper! Έχεις παντελώς άχρηστες υπερδυνάμεις; Δεν είσαι μόνος. Άλλοι φτύνουν καφέ, άλλοι μιλούν ανάποδα, και άλλοι μεταμορφώνονται σε σαλιγκάρια. Μην αναρωτιέσαι άδικα σε τι θα σου χρησιμέψει η υπερδύναμή σου. Εδώ, στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα Hero-Helper του Sidekick High όλες οι άχρηστες υπερδυνάμεις αποκτούν σκοπό και χρηστικότητα.» Μια διαφήμιση δίνει ξαφνικά νόημα στη ζωή σου και λύση στο υπαρξιακό σου πρόβλημα. Μόνο που, δυστυχώς για εσένα, για να μπεις σε αυτό το σχολείο πρέπει πρώτα να περάσεις μια εξέταση... θανατηφόρα!

Υποδυόμενοι τον Darryl και τον δίδυμο αδερφό του τον Darrell θα πρέπει να βάλουμε τα δυνατά μας για να γίνουμε δεκτοί στο σχολείο των ονείρων μας. Η δοκιμασία μας ξεκινά. Βρισκόμαστε ο καθένας κλειδωμένος σε ένα διαφορετικό δωμάτιο και έχουμε 60' στη διάθεσή μας για να δραπετεύσουμε. Τα δωμάτια επικοινωνούν, τόσο μεταξύ τους όσο και με δωμάτια άλλων υποψηφίων. Όλα τα αντικείμενα γύρω μας μπορούν να μετατραπούν σε πολύτιμα εργαλεία απόδρασης, κάπως, αν συνδυαστούν σωστά. Και φυσικά οι άχρηστες υπερδυνάμεις μας τώρα είναι που θα φανούν σούπερ χρήσιμες!

Ένα δωρεάν ξεκαρδιστικό 2D point 'n' click adventure είναι ό,τι σας χρειάζεται για μια σύντομη βουτιά στο παρελθόν του genre αυτό το Σαββατοκύριακο. Με καρτουνίστικα ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά, ατμοσφαιρική μουσική υπόκρουση, επαγγελματικό voice acting και έξυπνα προκλητικούς γρίφους, το Sidekick High υπόσχεται λίγη ώρα adventuro-χαράς στο στυλ των πάλαι ποτέ Sierra και LucasArts. Κατεβάστε το και καλή διασκέδαση!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια