Λίφτινγκ και για τον Simon

Τρίτη, 20 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Constantine_R

Λίφτινγκ και για τον Simon

Για τον Simon τον Μάγο δεν χρειάζονται και πολλές συστάσεις. Παιδί της χρυσής γενιάς των adventures, ξεχώρισε από τα υπόλοιπα Monkey-Island-wannabe’s χάρη στο φλεγματικό του χιούμορ που παρωδούσε κάθε κλισέ της φανταστικής λογοτεχνίας και των παραμυθιών.

Η σειρά κλείνει φέτος 25 χρόνια από τη μέρα που είδε το φως η πρώτη περιπέτεια οπότε είναι μια καλή ευκαιρία για τα δυο πρώτα, και ίσως καλύτερα, adventures της σειράς να ανανεωθούν λιγάκι.

Οι επετειακές λοιπόν εκδόσεις αυτών των κλασικών τίτλων θα περιλαμβάνουν ένα εντελώς καινούργιο, πιο σύγχρονο και φιλικό στο χρήστη χειρισμό. Επιτέλους τα hotspots θα φαίνονται... Νέους κέρσορες. Πιο εύχρηστα μενού και θα περιλαμβάνονται όλα τα μουσικά formats καθώς και όλες οι υποστηριζόμενες γλώσσες. Φυσικά θα αναβαθμιστούν και τα γραφικά έτσι ώστε να προσαρμοστούν στο σήμερα χωρίς όμως και να χάνουν από το ύφος του παιχνιδιού.

Αν τώρα επιμένετε στο αυθεντικό, θα υπάρχουν επιλογές να κρατήσετε όποια από τα παλιά στοιχεία του παιχνιδιού επιθυμείτε ή να το προσαρμόσετε όπως εσάς σας βολεύει.

Ειδικά σε εσάς που δεν έχετε παίξει κάποιο από τα Simon the Sorcerer, η επετειακές εκδόσεις είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να δείτε αυτά τα κλασικά παιχνίδια. Αλλά και εσείς που παιδευόσασταν να κυνηγάτε τα pixels ένα-ένα σε κάθε οθόνη, είναι μια ευκαιρία να το ευχαριστηθείτε όπως θα έπρεπε να είναι.

Τα παιχνίδια αναμένονται στις 3 Απριλίου.

Να σταυρώσω δάχτυλα μήπως και δούμε κανένα remaster του 3ου;... Μακάρι...

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια