Το Syberia 3 αποκτά έξτρα περιεχόμενο

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017, Συντάκτης Constantine_R

Το Syberia 3 αποκτά έξτρα περιεχόμενο

Στις 9 Νοεμβρίου θα έχουμε την ευκαιρία να επιστρέψουμε στον υπέροχο κόσμο του Benoit Sokal με το Syberia 3 DLC “"An Automaton with a Plan", δωρεάν για όλους όσοι έχουν αγοράσει το παιχνίδι στο PC, στο PlayStation 4 και στο Xbox One.”

Το πρόσθετο  περιεχόμενο διαδραματίζεται μετά τα γεγονότα του βασικού παιχνιδιού οπότε και συνιστάται να το παίξετε μόνο όσοι έχετε τελειώσει το παιχνίδι. Προσπαθώντας να αποφύγουμε οποιαδήποτε spoilers θα πούμε μόνο ότι στο κεφάλαιο αυτό θα αναλάβουμε τον Oscar. Το συμπαθές ρομπότ θα προσπαθήσει να γλυτώσει την Kate από τα επίμονα χέρια του ντετέκτιβ Nic Cantin,  ο οποίος δεν θα ησυχάσει αν δεν την στείλει πίσω στην Νέα Υόρκη. Φαινομενικά η αποστολή είναι εύκολη και το σχέδιο αλάνθαστο. Όμως τα γεγονότα αποδεικνύονται πιο περίπλοκα απ’ ότι είχε υπολογίσει…

Α μη τι άλλο, και παρόλο τις αρχικές χλιαρές (για να το περιγράψω κομψά) αποδοκιμασίες, η Koalabs Studiο όχι μόνο δεν έχει παραμελήσει τον τίτλο αλλά προσπαθεί συνεχώς να τον βελτιώνει, τώρα και με έξτρα υλικό.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια