Δύσκολες εποχές για δικηγόρους στο A Near Dawn

Τετάρτη, 01 Νοεμβρίου 2017, Συντάκτης Constantine_R

Δύσκολες εποχές για δικηγόρους στο A Near Dawn

Το A Near Dawn είναι το πρώτο adventure της Far-off Daydream Games και πρόκειται για ένα ώριμο ψυχολογικό θρίλερ με αρκετή δόση χιούμορ. Πρωταγωνιστής είναι ο δικηγόρος -με έδρα το Seattle- Sam Nichols, ο οποίος, κουβαλώντας τα δικά του ψυχολογικά θέματα, θα αναλάβει μια σημαντική υπόθεση και προοδευτικά θα βρεθεί εκτεθειμένος σε δύσκολες συνθήκες που απειλούν να αποκαλύψουν την πραγματικότητά του και να καταστρέψουν όσους βρίσκονται κοντά του. Με την φίρμα του μέντορά του στα πρόθυρα της καταστροφής, θα τα βάλει με μια αδίστακτη πολυεθνική που προστατεύεται από τους μοχθηρότερους ανθρώπους που μπορείς να φανταστείς. Οι πιθανότητες είναι ήδη μικρές, αλλά σύντομα θα καταλάβει ότι τα πράγματα δεν είναι ποτέ έτσι όπως φαίνονται και μια βαθύτερη συνομωσία ξεκινά.

Το A Near Dawn χαρακτηρίζεται σαν ένα character-driven point and click visual novel adventure όπου οι πράξεις μας θα καθορίσουν τόσο το φινάλε όσο και το ψυχολογικό προφίλ του ήρωα. Ο Sam έχει ένα σκοτεινό εαυτό που θα βγαίνει όλο και πιο πολύ στην επιφάνεια αν συμπεριφέρεστε ανάλογα. Από το παιχνίδι πάντως δε θα λυπεί το παραδοσιακό point and click gameplay καθώς και οι γρίφοι. Τα γραφικά φαίνονται πολύ όμορφα και φωτεινά ενώ θα υπάρχουν και αρκετά cinematics που θα πλαισιώνουν την ιστορία. Ανάλογα με τη χρηματοδότηση, οι δημιουργοί ελπίζουν να συμπεριλάβουν voice-overs από επαγγελματίες ηθοποιούς.

Εδώ και λίγες εβδομάδες έχει ξεκινήσει στο Kickstarter η καμπάνια του παιχνιδιού ενώ ήδη είναι έτοιμος ο πρόλογος που μπορείτε να βρείτε εδώ και εδώ για να πάρετε μια γεύση πριν αποφασίσετε να το υποστηρίξετε.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια