Φιλόδοξο το Weird Story of Waldemar the Warlock [ενημέρωση]

Παρασκευή, 01 Μαΐου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Φιλόδοξο το Weird Story of Waldemar the Warlock [ενημέρωση]

Ενημέρωση 01/05/2015

Μπορεί να μην κατάφερε να πιάσει ούτε τα μισά χρήματα από το στόχο του στο περσινό Kickstarter, αλλά το παιχνίδι κατάφερε να κερδίσει το πράσινο φως στο Steam, με (ευτυχές) αποτέλεσμα να αναπτύσσεται κανονικά και να αναμένεται στις οθόνες μας εντός του έτους. Ο point 'n' click τρόμος πλησιάζει αθέατος μέσα από τις σκιές, προετοιμαστείτε! 

 


Είδηση 30/03/2014

Παραδοσιακό point 'n' click adventure, με πηγαίο τρόμο και σκοτεινό χιούμορ. Κυρίως σε 2D, με λεπτομερή και καλλιτεχνικά γραφικά. Εμπνευσμένο από βιβλία, όπως το "The case of Charles Dexter Ward" του H.P. Lovecraft, τα άπαντα του Edgar Allan Poe, αλλά και διάφορες ιστορίες που εξελίσσονται σε δυσοίωνους τόπους όπως μισοκατεστραμμένες επαύλεις, ερημικά μοναστήρια, ή στοιχειωμένα κάστρα. Αποτίει φόρο τιμής σε αγαπημένες ταινίες, όπως εκείνες του Terence Fisher (με ή χωρίς τέρατα), στον αξεπέραστο Vincent Price (που μοιάζει και στον ήρωα του παιχνιδιού), στους Peter Cushing και Christopher Lee που μας υπνωτίζουν με τη φωνή τους, αλλά και στον Roger Corman που μετέφερε πολλά έργα του Edgar Allan Poe στη μικρή οθόνη.

Δεν ξέρουμε για εσάς, αλλά εμάς το The Weird Story of Waldemar the Warlock κατάφερε να μας κεντρίσει την προσοχή προτού καν μάθουμε δυο πράγματα για την ιστορία του, ή έστω για το παιχνίδι αυτώ καθ' εαυτώ.

Υποδυόμαστε το Λόρδο Alistair Ainswoth, έναν αριστοκράτη της βικτοριανής εποχής που περνά την ώρα του χώνοντας τη μύτη του σε οτιδήποτε υπερφυσικό, μυστικιστικό ή απόκρυφο. Μαζί με τον πιστό του μπάτλερ, το Nigel, φεύγει από το Λονδίνο για να εγκατασταθεί σε μια απομακρυσμένη περιοχή, τη Groldavia. Εδώ πρέπει να διεξάγει την έρευνά του, εδώ όπου πολλά χρόνια πριν δέσποζε ένας θρυλικός νεκρομάντης. Είναι βέβαιος πως μόλις δημοσιεύσει τα αποτελέσματα της έρευνάς του, θα αποκτήσει ακαριαία τη δόξα και την αναγνώριση που του αξίζει (αλλά που μέχρι τώρα δεν του έχουν δείξει).

Κι αν όλα αυτά σας φαίνονται ενδιαφέροντα, πάρτε μια πρώτη γεύση με το demo του, κι έπειτα επισκεφθείτε και το kickstarter campaign του.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια