Επανέρχεται το Zak McKracken στο Between Time and Space [ενημέρωση]

Σάββατο, 02 Μαΐου 2015, Συντάκτης Fallen Angel

Επανέρχεται το Zak McKracken στο Between Time and Space [ενημέρωση]

Ενημέρωση 02/05/2015

Αρχίστε να μετράτε αντίστροφα, και να λέτε την προσευχή σας! Οι εξωγήινοι έρχονται σε ένα μήνα περίπου με σχέδια καταστροφικά για τον άνθρωπο. Κι η μόνη ελπίδα σωτηρίας; Ο Zak. Ααχ, ναι, τα πράγματα δείχνουν άσχημα για το μέλλον μας. Αντίθετα, όμως, δείχνουν υπέροχα για το παιχνίδι. Απολαύστε το ολοκαίνουριο teaser που κυκλοφόρησε και σημειώστε στα ημερολόγιά σας τις 12 Μαϊου, έχετε ραντεβού με μια παραδοσιακή και συναρπαστική περιπέτεια. 


Ενημέρωση 19/10/2014

Έχοντας ως στόχο την κυκλοφορία εντός του τριμήνου, το Zak Mckracken: Between Time and Space επιδεικνύει περήφανα ορισμένες νέες εικόνες υψηλής ανάλυσης από cutscenes του παιχνιδιού, μας ενημερώσει πως η ηχογράφηση και το lip-synch έχουν ήδη ολοκληρωθεί για όλες αυτές τις cutscenes, ενώ υπόσχεται να διαθέσει σύντομα επιπλέον υλικό για να μας ανοίξει (κι άλλο) την όρεξη. 


Είδηση 25/08/2013

Το Zak McKracken - Between Time and Space, όπως πολλοί ήδη γνωρίζετε, είναι η ανεπίσημη freeware συνέχεια του Zak McKracken and the Alien Mindbenders, του κλασσικού adventure της LucasArts που κυκλοφόρησε το 1988. Το δεύτερο μέρος της περιπέτειας σχεδιάστηκε από την ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης Αrtificial Hair Brothers και κυκλοφόρησε  το 2008 στα Γερμανικά. Έκτοτε, παρά τις σχετικές ανακοινώσεις για αγγλικούς υποτίτλους και τις πολυάριθμες εκκλήσεις για αγγλόφωνή κυκλοφορία του (εξαιρετικά καλοσχεδιασμένου ομολογουμένως) παιχνιδιού, όλα έδειχναν πως το εγχείρημα μετάφρασης έχει ναυαγήσει και τη συγκεκριμένη περιπέτεια θα την απολάμβαναν μόνο οι γερμανόφωνοι adventurers. 

Πολύ ευχάριστα νέα, όμως, ανατρέπουν τα πάντα τώρα. Η μετάφραση που ξεκίνησε με δειλά βήματα τον Απρίλιο έχει σχεδόν ολοκληρωθεί κι η αγγλική έκδοση αναμένεται να κυκλοφορήσει τελικά εντός του έτους. Παράλληλα, η Artificial Hair Brothers εργάζονται ήδη στις Mac και iPad εκδόσεις (εδώ είναι η εικόνα που το μαρτυρά), ενώ υπόσχεται και αναδιαμορφώσεις και βελτιώσεις από την αρχική, γερμανική έκδοση. 

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Μπήκαμε στην τελική ευθεία. Σύμφωνα με post των δημιουργών στη σελίδα τους στο Facebook:

    Everybody's waiting for "Zak McKracken between time and space"... and it will be worth the wait! It's growing and growing. The game will propably be released this autumn for PC, Mac, Linux, Android and iOS.

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια