Εφιάλτης Without Escape μέσα στο ίδιο σου το σπίτι

Δευτέρα, 23 Απριλίου 2018, Συντάκτης fallen Angel

Εφιάλτης Without Escape μέσα στο ίδιο σου το σπίτι

Ένα παγερό βράδυ του χειμώνα, γυρνάς στο άδειο σου σπίτι. Ήξερες πως οι γονείς σου θα πήγαιναν επίσκεψη για το Σαββατοκύριακα στον παππού και τη γιαγιά, οπότε δεν έδωσες και πολλή σημασία στο γεγονός πως ήσουν μόνος σου. Απόλαυσες την ελευθερία του χώρου, κι όταν κουράστηκες, έπεσες για ύπνο. Τα ξημερώματα, όμως, λίγο πριν τις τρεις το πρωί, ξυπνάς από το βαθύ ύπνο σου από παράξενους θορύβους. Μπήκε κλέφτης; Αποφασίζεις να πας να δεις. Αυτό που θα βρεις, όμως, είναι πολύ-πολύ πιο επικίνδυνο: ένας εφιαλτικός ιστός από πέτρα, σάρκα, και φλόγα. Δεν μπορείς πλέον να επιστρέψεις σε αυτό που αποκαλείς «πραγματικότητα», πρέπει να αποκαλύψεις το μυστικό που κρύβεται πίσω από την εφιαλτική μεταμόρφωση του σπιτιού σου.

Το Without Escape είναι μια point 'n' click περιπέτεια τρόμου, γεμάτη προκλητικούς και απαιτητικούς γρίφους, στο στυλ των adventures στις αρχές της δεκαετίας του '90, που χρησιμοποιούσαν pre-rendered backgrounds και full-motion video για να αφηγηθούν την αλληλεπιδραστική ιστορία τους. Επιπλέον, διαθέτει πολλάπλά endings, μυστικά, αλλά και Easter eggs.

Θέλατε γρίφους και τρόμο για να έχετε μια πρόφαση να μη βγείτε στη ζέστη; Αύριο θα την έχετε, καθώς το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 24 Απριλίου!

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια