Αιθέρια ομορφιά και θανατηφόρα μυστικά στο Forest of Liars

Τρίτη, 24 Απριλίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Αιθέρια ομορφιά και θανατηφόρα μυστικά στο Forest of Liars

Η Umeshu Lovers είναι μια νεοσύστατη ανεξάρτητη ομάδα ανάπτυξης περιπετειών από την ηλιόλουστη Τουλούζη. Με την ξεχωριστή ικανότητα της Sylvain Sarrailh στα γραφικά και τη φαντασία του δημιουργικού Arnaud Mollé στο σενάριο και το gameplay, η ομάδα έχει ήδη στα σκαριά το πρώτο της narrative adventure που προορίζεται για Η/Υ, Mac και κονσόλες.

To Forest of Liars θα μας μεταφέρει στο ομώνυμο δάσος, έναν αχανή λαβύρινθο γνωστό τόσο για την αιθέρια ομορφιά του όσο και για το γεγονός πως όποιος περιπλανηθεί στα μονοπάτια του δεν επιστρέφει ποτέ σπίτι του. Ο θρύλος λέει ότι στην καρδιά του δάσους κρύβονται αμέτρητα μυστικά, μα και αχαρτογράφητες περιοχές που αψηφούν κάθε λογική. O παίχτης θα βλέπει διαφορετικά σημεία κάθε φορά που παίζει, καθώς κάθε φορά η εμπειρία θα είναι εντελώς διαφορετική, όπως υπόσχονται οι δημιουργοί. Αυτό που παραμένει σταθερά ίδιο είναι πως θα συναντήσουμε απίθανους και αλλόκοτους χαρακτήρες που θα μας βοηθήσουν, με τον τρόπο τους, να φτάσουμε στη διαβόητη καρδιά του μαγευτικού δάσους.

Σε λιγότερο από μία εβδομάδα, στις 30 Απριλίου, το παιχνίδι θα ξεκινήσει την kickstarter εκστρατεία του αναζητώντας χρηματοδότηση 90.000€ προκειμένου να ολοκληρωθεί.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια