Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
maladroid wrote: Μπα, δεν μου γέμισαν το μάτι εμένα. Ειδικά η λογικοφανής εξήγηση με τη
δεν πείθει με την καμία.Warning: Spoiler!νοσοκόμα-Keira
Μόνο που η
Προφανώς διαφωνώ καθέτως. Θεωρώ πανέξυπνη τη λογικοφανή εξήγηση. (Και πολύ καλή σαν ανατροπή.)
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Elessar
- Team
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- maladroid
- Templar Hunter
Το κατάλαβα βρε αυτό, δεν έχω ξεκουτιάνει ακόμα τόσο. Ωστόσο, έχεις δίκιο ότι κακώςCastledoque wrote: Μόνο που η
Warning: Spoiler!Keira δεν είναι νοσοκόμα, αλλά η ψυχίατρος του Max στη λογική εξήγηση. Που τη βρήκες τη νοσοκόμα;
Το θέμα είναι ότι εκτός που αποτελεί ψιλοκλισέ και "εύκολη" επεξήγηση, χάνει πόντους κι από το γεγονός ότι
No good deed goes unpunished
- tsampikos
- Master of Dimensions
- WickedMan
- Tentacled Overlord
(Δε θα σχολιάσω καν το πως γίνεται να παρατήσει κανείς στη μέση ένα παιχνίδι σαν το Syberia).
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions
WickedMan wrote: E, οπότε, αφού το παράτησες στη μέση, δε δικαιούσαι να γράψεις σοβαρή κριτική (τουλάχιστον μέχρι να το ολοκληρώσεις).
(Δε θα σχολιάσω καν το πως γίνεται να παρατήσει κανείς στη μέση ένα παιχνίδι σαν το Syberia).
Εννοείται πως κριτικές για μισά παιχνίδια δεν γράφω. Και ούτε με το Syberia θα γράψω. Θα το ξαναπιάσω σε άλλη φάση από το μηδέν. Ασχολήθηκα μαζί του την λάθος εποχή μάλλον.
- GameLinguist
- Adventurous Titan
tsampikos wrote: Θα το ξαναπιάσω σε άλλη φάση από το μηδέν. Ασχολήθηκα μαζί του την λάθος εποχή μάλλον.
Ειλικρινά χαρά στο κουράγιο σου. Ελάχιστες φορές παράτησα παιχνίδι (μετριούνται στα δάκτυλά του ενός χειρός), αλλά ποτέ δεν θα το ξανάπιανα, γιατί προφανώς θα υπήρχε λόγος που αυτό συνέβη...
@WickedMan Όσο κι αν αγαπάμε ή λατρεύουμε κάποια παιχνίδια, ποτέ να μην απορούμε γιατί κάποιος άλλος το παρατάει...
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- tsampikos
- Master of Dimensions
akarasimos wrote:
tsampikos wrote: Θα το ξαναπιάσω σε άλλη φάση από το μηδέν. Ασχολήθηκα μαζί του την λάθος εποχή μάλλον.
Ειλικρινά χαρά στο κουράγιο σου. Ελάχιστες φορές παράτησα παιχνίδι (μετριούνται στα δάκτυλά του ενός χειρός), αλλά ποτέ δεν θα το ξανάπιανα, γιατί προφανώς θα υπήρχε λόγος που αυτό συνέβη...
Απλά μετάνιωσα που το έπιασα σε μια περίοδο όχι ιδιαίτερα καλή για μένα, ο Ιούλιος τα τελευταία χρόνια δεν μου πάει γενικώς καλά, το ίδιο συνέβη πέρσι με το δεύτερο Deponia το οποίο από τότε δεν ξανάγγιξα και πολύ αμφιβάλλω και αν θα το ξαναπιάσω. Το Syberia όμως θα το παίξω. Ίσως να με εκνεύρισε και το πρόβλημα με την ταχύτητα που έχει σε σύγχρονους υπολογιστές. Το sprite τρέχει με σπασμένα φρένα ενώ οι διάλογοι ανακατεύονται μεταξύ τους από την εξωφρενική ταχύτητα. Πριν τελειώσει ο ένας ξεκινάει ο άλλος και μπερδεύονται μεταξύ τους...Χάλια μαύρα. Και όλα αυτά με την έκδοση της GOG, την πρόσφατη. Aπαράδεκτο φαινόμενο για παιχνίδι που κυκλοφορεί και πουλιέται.
- ManOfSorrows
- Moderator
Για την ακρίβεια έγραφα κάθε συνδιασμό σε ένα χαρτί (πραγματικά ποτέ δεν κατάλαβα πλήρως πως δουλεύει η λογική του), με τα πολλά έπιασα ένα 2/2 και φτάνοντας στην 3η προσπάθεια ήμουν μεταξύ 2 απαντήσεων, γιατί τις άλλες τις είχα απορρήψει από τις καταγραφές μου. Εκεινή την στιγμή λέω ας κάνω save αν το δεχθεί. Ευτυχώς το δέχθηκε, έκανα λάθος επιλογή, αλλά με load πέρασα τον εφιάλτη! Ναι, μπορεί να έκλεψα λιγουλάκι, αλλά και πάλι ευχαριστήθηκα 100% την λύση του γρίφου, αφού δεν είδα walkthrough. Τώρα διαβάζω τα άπειρα βιβλία της βιβλιοθήκης του νησιού... Καλό καλοκαίρι!
Tex Murphy is back!
- GameLinguist
- Adventurous Titan
Πάντως με ξενέρωσα το ending cinematics γιατί ήταν μόλις ελαχίστων δευτερολέπτων και η λογική των what happened to.. screenshots stories δεν μου άρεσε καθόλου. Εντούτοις όποιος θέλει να ολοκληρώσει την τριλογία των Secret Files, ας το δοκιμάσει.
ΥΓ. Επίσης ανακάλυψα ότι κυκλοφόρησε και spin-off το οποίο δεν είχα πάρει πρέφα με την Sam Peters.
"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game
- luminous
- Elite Member
Την Παρασκευή ξεκινήσαμε το memento mori το οποίο και τελειώσαμε την κυριακη το βράδυ μετά απο ενα π-σ-κ αφιερωμένο σ´αυτο. Οι καλές κριτικές για το memento mori 2 με ώθησαν να ασχοληθώ με αυτο. Τίμιο παιχνίδι με μέτρια πλοκή και ωραίο φιναλε. Τα 3d γραφικά και ο χειρισμός ηταν ενδιαφέροντα αλλά έξω απο τα γούστα μου. Στο τελικό απολογισμό περάσαμε ενα πολύ ωραίο σαββατοκύριακο!
Πλέον έχουμε ξεκινήσει το black mirror. Αυτο μοιάζει να ειναι στην κατηγορια των adventure που προτιμάω...
Για να δούμε...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
luminous wrote: Τη περασμένη βδομάδα τελειώσαμε με τη γυναίκα μου το the longest journey.[...]Τι όμορφο που είναι να παίζεις τόσο υπέροχα παιχνίδια για πρώτη φορά...
Nothing happens unless first a dream...
- luminous
- Elite Member
Και έχουμε εναν ωκεανό ακόμα!
Σειρά έχει το The Dark Eye - Chains of Satinav. Αγαπημένη deadalic!
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Το Inner World δείχνει δυνατό.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- tsampikos
- Master of Dimensions
Constantine
To Inner World είναι υπέροχο παιχνιδάκι και οπωσδήποτε κάτι το διαφορετικό. Είμαι βέβαιος πως θα το βρεις καθ'ολα αξιοσέβαστο!