Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?
- qwerty
- Moderator
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- alkis21
- Banned
Μπορείς να πάρεις πάνω σου ένα τεράστιο αριθμό αντικειμένων, αλλά μόνο ένα ποσοστό αυτών θα σου χρειαστούν. Ακόμα και η πιθανότητα να βρεθείς σε dead end είναι πιθανή, αν και μέχρι στιγμής πρέπει να το προσπαθήσεις πολύ, είτε σπαταλώντας ασύστολα τους πυρσούς σου είτε καταστρέφοντας τα αντικείμενά σου. Πεθαίνεις πάρα, μα πάρα πολύ συχνά, ενώ κάποιοι γρίφοι είναι απάνθρωπα δύσκολοι.
Εγώ το απολαμβάνω, αλλά δεν νομίζω ότι είναι για όλους.
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- ManOfSorrows
- Moderator
Συνεχίζω στο ίδιο μοτίβο τώρα με το Amnesia που είχα αφήσει ότι κι είχα ανοίξει το κελάρι στην αρχή. Το ξαναπαίζω από την αρχή γιατί το είχα ξεχάσει από την τελευταία φορά. Μου φαίνεται πιο ενδιαφέρον τώρα. Μάλλον έχω περισσοτερη διάθεση.
Παράλληλα παίζω και το Monkey Island 2 S.E. για κάτι πιο κλασικό ...
Tex Murphy is back!
- Elessar
- Team
Πιο ολοκληρωμένη γνώμη μόλις το τελειώσω, προσωπικά όμως το θεωρώ από τα καλύτερα adventures της τελευταίας πενταετίας τουλάχιστον.
Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς
- alkis21
- Banned
Το παιχνίδι είναι το απέραντο χάος, αναρίθμητες τοποθεσίες, έχω μαζέψει 60 αντικείμενα κι έχω χρησιμοποιήσει ελάχιστα, επίσης καμιά 25αριά κατά κανόνα ακαταλαβίστικα βιβλία, παπύρους κτλ., καμιά 10αριά spells... Έχω μπλέξει τα μπούτια μου με την ιστορία και τα αμέτρητα ονόματα που κάνουν τον Tolkien να θυμίζει Σεραφίνο. Χάος! Αλλά μου αρέσει το άτιμο, έχει τρομερή ατμόσφαιρα και κάθε γρίφος που καταφέρνω να λύσω μοιάζει με θρίαμβο.
Κάθε φορά που κάποιος λέει ότι τα adventure games έχουν πεθάνει, κάπου στον κόσμο φεύγει από τη ζωή ένα μαϊμουδάκι.
- Elessar
- Team
Τέλος, η φράση "κάνουν τον Tolkien να θυμίζει Σεραφίνο" πρέπει να μπει σε κάποιο βιβλίο για να μείνει παρακαταθήκη στις επόμενες γενιές.
ΥΓ. Έχεις διαβάσει το Σιλμαρίλλιον;
- alkis21
- Banned
- Elessar
- Team
Κάθε elf που βλέπεις για παράδειγμα, από κόμικ μέχρι adventure, είναι ξεκάθαρη αποτύπωση των elves του Tolkien, και αυτό συμβαίνει με το σύνολο των fantasy συμπάντων του κάθε συγγραφέα.
Κάθε νάνος είναι όπως οι νάνοι του Tolkien κ.ο.κ - δεν ξέρω άλλον που να έχει ουσιαστικά επαναδημιουργήσει ένα ολόκληρο είδος.
Που να διαβάσεις και το Σιλμαρίλλιον, χάνεται η μπάλα μέχρι να καταλάβεις ότι ουσιαστικά από τις συλλαβές των ονομάτων αντιλαμβάνεσαι σε ποια γενεαλογία ανήκουν.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Να το παίξω δηλαδή στο easy με τα hints ενεργοποιημένα;alkis21 wrote: Ομολογώ ταπεινωμένος ότι το Shadowgate με έχει νικήσει κατά κράτος.
- alkis21
- Banned
- NorThin
- Elite Member
Το πρωτο, το βρηκα αρκετα ενδιαφερον, με αγαπημενο μου θεμα,απλα μεχρι να τελειωσει καπως ειχα ,οχι ακριβως βαρεθει , αλλα ηταν σα να λεω "αντε να τελειωνουμε"...Κατεληξε λιγο κοινοτυπο.
Οσο για το Gomo τι να πω....Δεν το πιστευα...ηταν λες και με τρολαρε η daedalic.Απο τις πιο ακυρες gaming εμπειριες που ειχα μεχρι σημερα. 2,5 ωρες βαρετων γριφων χωρις κανενα πλαισιο ,ωστε να σε παρακινει να "δεις τι θ γινει"...
Καθησα και το τελειωσα απλα και μονο γα να δω τα περιβαλοντα του. Που μαλλον ηταν και το μονο ωραιο.
Αυτο το καιρο εβαλα το Donald Dowell,εχω παιξει κανα τετραωρακι και εχω ξετρελαθει.Ευφιες χιουμορ, ενδιαφερουσα ιστορια και πολυ καλο δωσιμο μεχρι στιγμης. Ιδωμεν...
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Εξαιρετικό παιχνιδάκι -που μόνο -άκι δεν είναι σε διάρκεια ή ποιότητα!! Εξαιρετικό...NorThin wrote: [...]εβαλα το Donald Dowell,εχω παιξει κανα τετραωρακι και εχω ξετρελαθει.Ευφιες χιουμορ, ενδιαφερουσα ιστορια και πολυ καλο δωσιμο μεχρι στιγμης.[...]
Nothing happens unless first a dream...
- giovanna
- Adventure's Advocate
- alkis21
- Banned
- Elessar
- Team
Μάλλον πρέπει να αναθεωρήσω και να το ξαναδώ.