Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
28 Μάι 2012 14:59 #37468 by outcry

[i:2dyt6cll]I'd like to be the Catcher in the Rye and all.[/i:2dyt6cll]

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
28 Μάι 2012 18:40 #37469 by giovanna
@out..

Σε ευχαριστώ αλλά διατίθεται μόνο σε μορφή downlooading οπότε δεν θα πάρω. 8)

More
01 Ιουν 2012 19:23 #37531 by Constantine_R
Μπορεί τον τελευταίο καιρό να χάθηκα (και θα ξαναχαθώ για λίγο ακόμα) αλλά δεν παράτησα και τελείως την αγαπημένη μου ασχολία. Λοιπόν από το Πάσχα έχω παίξει:
Tα δυο τελευταία Art of Murder. Συμπαθητικό το τρίτο, σίγουρα το καλύτερο της σειράς τεχνικά και μεγάλο σε διάρκεια. Αδιάφορο το δεύτερο, πιο κακό νομίζω και από το πρώτο.

Το Shannara. Παλιό παιχνίδι του 1996 δεν θα πω πολλά για αυτό μιας και έχω ξεκινήσει να γράφω ένα review. Ελπίζω να το τελειώσω κάποτε. :rolleyes:

Και για το τέλος, θέλω να ζητήσω ένα μεγάλο συγνώμη από την κοινότητα που τόσα χρόνια δεν είχα παίξει το μεγάλο ΕΠΟΣ που λέγεται ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ. :lol: :lol: :lol: Δεν το έχω τελειώσει ακόμα αλλά πρέπει να ξεπέρασα το σοβαρό bug που είχε, βοηθείστε με λίγο δεν σου τυχαίνει:
Warning: Spoiler!

Απαιτώ kickstarter για τρίτο μέρος ΤΩΡΑ και προτείνω να δηλώσουμε όλοι συμμετοχή για ρόλους... :lol:
"Συγνώμη δεν μιλάω ξένες γλώσσες!" :lol: :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
01 Ιουν 2012 19:38 #37536 by crocark
Επιτέλους, λίγη αναγνώριση. Την αστυνομική σκηνή στην παραλία την είδες ή όχι ακόμη; Αύριο σκέφτομαι να πάω εκεί για κολύμπι :wink: Το bug αυτό που λες δεν το ξέρω. Ξέρω ένα στα γραφεία της εταιρείας και ένα cutscene.

Τι έγινε; "Πέρασες" κανέναν;

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
01 Ιουν 2012 19:44 #37537 by Constantine_R

crocark wrote: Την αστυνομική σκηνή στην παραλία την είδες ή όχι ακόμη;

Όχι ακόμα αλλά είδα Blues Wire!! (καλά αυτό ήταν κοντά στην αρχή).

crocark wrote: Τι έγινε; "Πέρασες" κανέναν;

Είμαι καλός άνθρωπος εγώ... :lol:
Κάτσε γιατί πρέπει να περάσω και εγώ τα δικά μου... :rolleyes:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
01 Ιουν 2012 19:47 #37539 by crocark
Βρε δε λέω αυτό. Αν είχατε επιτυχίες ή σας αντιπροσωπεύει αυτό το 70 - 80% πάτος που άκουσα.

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
01 Ιουν 2012 20:02 #37541 by Constantine_R
Δες πμ :wink:

More
02 Ιουν 2012 00:46 #37558 by giovanna
@Constantine...

Και πολύ σε συμπαθώ, αλλά Συνωμοσίες για ξανασκέψου το 8)

More
02 Ιουν 2012 02:04 #37560 by manos426f
Aπό αύριο ξεκινάω το "Resonance" και από όσα έχω ακούσει,μου έχουν δημιουργηθεί μεγάλες προσδοκίες...

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
06 Ιουν 2012 23:57 #37604 by pananag
Μόλις τελείωσα το Whispered World και είναι μου άρεσε πάρα πολύ σχεδόν από κάθε άποψη (γρίφοι, σενάριο, φινάλε).

Στη συνέχεια θα καταπιαστώ με το book of Unwritten Tales. Ελπίζω να βρίσκεται στο ίδιο τουλάχιστον επίπεδο με το WW.

More
07 Ιουν 2012 05:03 #37606 by manos426f

pananag wrote: Στη συνέχεια θα καταπιαστώ με το book of Unwritten Tales. Ελπίζω να βρίσκεται στο ίδιο τουλάχιστον επίπεδο με το WW.

Μιλάμε για δύο πραγματικά πολύ καλά παιχνίδια,αλλά θεωρώ ότι το WW είναι σαφώς ανώτερο στον τομέα των γρίφων.Το ΒouT από την άλλη έχει πιο ενδιαφέροντες χαρακτήρες.Πάντως συγκαταλέγονται αμφότερα στα κορυφαία adventure games των τελευταιών ετών,όσον αφορά στις δικές μου επιλογές... :)

More
14 Ιουν 2012 20:46 #37818 by Dr Zoidberg
To Psychonauts έχει κατέβει σε ποσοστό 94% στο steam! Μάλιστα κυρίες και κύριοι, σε λίγη ώρα θα μπορώ να απολαύσω τον professor να γυρίζει τα μπιφτέκια στη σχάρα του κυλικείου!!

More
19 Ιουν 2012 16:14 #37875 by pananag
Τελείωσα και με το Book of Unwritten tales. Το έπαιξα αμέσως μετά το Whispered world.

Συγκρίνοντας Bout και WW, θεωρώ ότι το 2ο είναι ανώτερο στους περισσότερους τομείς (κυρίως στους γρίφους) αλλά και το Bout είχε την ομορφιά του. Ειδικά από το κεφάλαιο 4 και μετά, ήταν υπέροχο.

Σε όσους δεν τα έχουν παίξει (πρέπει να είναι ελάχιστοι) συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Υ.Γ. Τρελάθηκα στο γέλιο με το Critter!

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
19 Ιουν 2012 16:45 #37876 by GameLinguist

pananag wrote: Τελείωσα και με το Book of Unwritten tales. Το έπαιξα αμέσως μετά το Whispered world.

Συγκρίνοντας Bout και WW, θεωρώ ότι το 2ο είναι ανώτερο στους περισσότερους τομείς (κυρίως στους γρίφους) αλλά και το Bout είχε την ομορφιά του. Ειδικά από το κεφάλαιο 4 και μετά, ήταν υπέροχο.

Σε όσους δεν τα έχουν παίξει (πρέπει να είναι ελάχιστοι) συστήνονται ανεπιφύλακτα.

Υ.Γ. Τρελάθηκα στο γέλιο με το Critter!

Εγώ είμαι στην μέση του 2ου κεφαλαίου του BOUT και με έχει ενθουσιάσει...
Εξαιρετικά ευρηματικός ο τρόπος που σατυρίζουν με ατάκες από Lord of the Rings, Star Wars, Star Trek, Indiana Jones, κτλ...

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
20 Ιουν 2012 01:32 #37892 by manos426f
Mετά και το "Resonance" κι αφού προηγήθηκαν και τα πρώτα επεισόδια των "Miskatonic","Shadows on the Vatican" και "The journey down",ολοκλήρωσα χθες και το "Dark Eye-Chains of Satinav".
Σειρά θα έχει το "Deponia". :)

Το είχαμε πει,είναι γεμάτη adventurοχρονιά το 2012.... :D