Με ποιό adventure ασχολείστε αυτό τον καιρό?

More
28 Ιουν 2012 13:39 #38027 by maladroid
Το Harvey's New Eyes ξέρουμε πότε βγαίνει στα αγγλικά (retail ή digital, δεν με πολυαπασχολεί);

No good deed goes unpunished

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
28 Ιουν 2012 13:41 #38028 by tsampikos
Στο FB απάντησε σε κάποιον η Daedalic ότι η αγγλική έκδοση είναι σχεδόν έτοιμη. Λογικά θα κυκλοφορήσει εντός του έτους.

More
28 Ιουν 2012 13:43 #38029 by Constantine_R

Castledoque wrote: Πως σου φάνηκε η ανατροπή, ε; Για λέγε...

:D :D
Ωραία, δεν μπορώ πως το περίμενα αν και...
Warning: Spoiler!

Αρκετά "βαθύ" το θέμα με το οποίο καταπιάνεται και ωραία δοσμένο.

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

More
28 Ιουν 2012 13:44 #38030 by manos426f

maladroid wrote: Το Harvey's New Eyes ξέρουμε πότε βγαίνει στα αγγλικά (retail ή digital, δεν με πολυαπασχολεί);

Σε σχετική ερώτηση που υποβλήθηκε χθες στο forum τους πάντως,οι Γερμανοί σχεδιαστές απεφάνθησαν ότι δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας της αγγλικής version του...

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
05 Ιουλ 2012 00:29 #38139 by GameLinguist
Χτες τελείωσα με το Book of Unwritten Tales. Αν και είχε λίγο απότομο τέλος, ειλικρινά το απόλαυσα όσο λίγα. Φοβερή δουλειά...

Και σήμερα ξεκίνησα τις Συνωμοσίες 2.

Απορία: Το patch αναφέρει πως αν το εγκαταστήσεις μπορείς να δεις με το tab τα hotspots στην οθόνη... Η δική μου έχει coolspots και δεν τα δείχνει;;;;

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
05 Ιουλ 2012 19:18 #38183 by giovanna
@akarasimos

Οταν είχα περάσει το patch μου έδειχνε τα hot spots με ένα βέλος που αναβόσβυνε χωρίς να πατάω τίποτα εγώ 8)

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
05 Ιουλ 2012 19:22 #38184 by tsampikos
Έγώ έχω πάθει πλάκα με το THE DIG απίστευτο παιχνίδι, τώρα έχω κολλήσει και δεν ξέρω τι μου γίνεται. βρίσκομαι σε κάτι κλειστές πόρτες, έχω βάλει τα σχήματα και τα χρώματα με βάση το "έγχρωμο κλειδί" που βρήκα, έχω βρει μια πηγή ενέργειας, που της έχει φύγει ένας από τους φακούς, ένα υποθαλάσσιο δωμάτιο, και πρέπει να ενώσω έναν κρύσταλλο με ένα καλώδιο και δεν ξέρω πως.....

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
06 Ιουλ 2012 10:28 #38207 by GameLinguist

giovanna wrote: @akarasimos

Οταν είχα περάσει το patch μου έδειχνε τα hot spots με ένα βέλος που αναβόσβυνε χωρίς να πατάω τίποτα εγώ 8)

Εγώ κόντεψα να πατήσω όλο το πληκτρολόγιο... αλλά τίποτα!!! Μάλλον το θεώρημα μου για τα coolspots παίζει να ισχύει! :) Γιατί είναι κάτι αντικείμενα που κάνεις τάμα για να τα βρεις... :(

@tsampikos
Τι μου θύμησες τώρα... Λατρεμένο παιχνίδι (ένα από τα δύο adventures που έβγαλα την δύσκολη περίοδο του μεταπτυχιακού). Θέλω κάποια στιγμή να το ξαναπαίξω.

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

• tsampikos
  • tsampikos's Avatar
  • Master of Dimensions
  • Master of Dimensions
More
06 Ιουλ 2012 10:38 #38209 by tsampikos
Για να ξεκολλήσω από αυτό το σημείο χρειάστηκα τη λύση, ελάχιστα φυσικά. Γιατί ενώ είχα καταλάβει τον τρόπο και την λογική του γρίφου η επίλυσή του ήταν εντελώς βελόνα στα άχυρα. Έπρεπε να είσαι στην κυριολεξία μέντιουμ.

More
06 Ιουλ 2012 15:42 #38219 by Zagorin
τελευταία βρήκα λίγο χρόνο και κατάφερα να παίζω αρκετά adventure (Gray Matter, Book of Unwritten Tales, Lost Horizon). μου άρεσαν και τα τρία για διαφορετικούς λόγους. Λάτρεψα το Gray Matter καθώς μερικές στιγμές μου θύμισε τα Gabriel Knight (αγαπάμε τρελά Jensen) . το Book μου άρεσε καθώς είμαι fantasy sucker. Το Lost Horizon μου θύμισε τα Indiana jones.

Το επόμενο που θα παίξω σίγουρα είναι το Chains of Satinav καθώς είμαι dark eye fanboy από τα παλιά rpg series Realms of Arkania.

More
06 Ιουλ 2012 19:32 #38220 by giovanna
@Zagorin

To Chains of.....whatever είναι aventure? 8)

More
06 Ιουλ 2012 19:37 #38221 by Fallen Angel

giovanna wrote: To Chains of.....whatever είναι aventure? 8)

Είναι, και μάλιστα υπεροχόTATO. So far... :)

Nothing happens unless first a dream...

More
06 Ιουλ 2012 19:45 #38222 by shodan
Μάλλον μέσα στο ΣΚ εκτός απροόπτου θα το ξεκινήσω και εγώ.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
06 Ιουλ 2012 22:29 #38225 by manos426f
Xθες ξεμπέρδεψα με τον εφιάλτη που λέγεται Hoodwink Episode 1 (αν και ΠΟΥΘΕΝΑ δε μας είχαν πει ότι επρόκειτο για episodic game!!!).

Τα λόγια είναι περιττά.Μακράν το χειρότερο adventure game που έχω παίξει τα τελευταία (αρκετά) χρόνια....

@ giovanna

Chains of Satinav=Daedalic Entertainment........ :wink:

www.Ragequit.gr - Aποκλειστικά αφιερωμένο στο PC software και hardware

More
07 Ιουλ 2012 00:00 #38226 by emmanuel
Φαντάζομαι, manos, ότι θα παρασύρθηκες από τα trailers του "Hoodwink", τα οποία ομολογουμένως είναι πολύ εντυπωσιακά, και θα φαντάστηκες ότι πρόκειται για "κρυφό διαμάντι". Μην στενοχωριέσαι, κι εγώ έτσι τη πάτησα! Συμβαίνει σε όλους... :)

Μέχρι να παραλάβεις το "Tales of Monkey Island" από το Play.com, παίξε το "Nikopol:Secrets of the Immortals". Μετά το "Nikopol", το "Ηοοdwink" πιθανόν να μην σου φανεί και τόσο κακό! :D

“I have a secret game that I’d like to play... a game of fun and a game of adventure! A game of rats and lice, the black death, a game of speared eyeballs and dripping guts and the smell of rotting gardenias.”
(AM, “I have no mouth and I must scream.”)