Gray Matter... NEWS

More
11 Νοε 2010 13:48 #29019 by ikarus260
Replied by ikarus260 on topic Re: Gray Matter... NEWS
Η κυκλοφορία σε άλλες χώρες είναι στις 25/2. Όντως το gray matter κυκλοφορεί αύριο πάντως

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
11 Νοε 2010 15:52 #29020 by odnorf
Replied by odnorf on topic Re: Gray Matter... NEWS
Μπορώ να επιβεβαιώσω ότι η έκδοση του Gray Matter στη Γερμανία έχει επιλογή για γερμανικά και αγγλικά (ομιλίες και υπότιτλοι). Βεβαίως κουτί και manual είναι στα γερμανικά.

lamp dog - <!-- w --> www.dead-code.org <!-- w -->

More
11 Νοε 2010 16:55 #29026 by ikarus260
άρα άμα θέλουμε μπορούμε και να το παραγγείλουμε απ' έξω ε?

More
11 Νοε 2010 16:58 #29027 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Gray Matter... NEWS
Ναι, το amazon de στέλνει Ελλάδα και μπορείς να κάνεις login με τον ήδη υπάρχον λογαριασμό σου από το amazon uk.

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
11 Νοε 2010 17:10 #29029 by crocark
Replied by crocark on topic Re: Gray Matter... NEWS
Ωραία. Χρήσιμες πληροφορίες. Ευχαριστώ GK, Odnorf, Elessar :)

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
11 Νοε 2010 17:28 #29031 by ikarus260
Σε ευχαριστώ elessar, θα το φροντίσω 8)

More
12 Νοε 2010 01:45 #29053 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Gray Matter... NEWS
ορίστε μας, 2 μέρες έλειψα και all hell broke loose (αγαπημένη έκφραση :P ). Καταρχάς αυτό να τους γίνει μάθημα να αφήσουν τις μ@@@κίες με τα XBOX ή αν θέλουν ντε και καλά να επιχειρήσουν multi platform κυκλοφορία, να φροντίζουν να είναι επαρκώς συνεπείς και επαγγελματίες. Άστους να τρέχουν τώρα.
Επιπλέον, μπράβο Elessar που βρήκες το πολύ ενδιαφέρον hands on. Το παιχνίδι δείχνει πολλά υποσχόμενο.
Τέλος, η τιμή του παιχνιδιού είναι ένα αρκετά καλό ανέκδοτο (ακόμα κι αν μιλάμε για JJ). Θα τρέξω αμέσως να το αγοράσω βρε...

Μόλις μ ήρθε στο μυαλό το σενάριο να είναι η διαρροή κάποιου είδους διαφημηστικό τρικ. Μάλλον όχι όμως, αφού φαίνεται να υπάρχει τεράστιο μπέρδεμα με τις ημερομηνίες κυκλοφορίας. Μάλλον δεν είναι τίποτα περισσότερο από μία επική γκάφα. Συγχαρητήρια dtp...

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
12 Νοε 2010 01:57 #29054 by Tasos
Replied by Tasos on topic Re: Gray Matter... NEWS
Τα 10 πρώτα λεπτά παιχνιδιού υπόσχονται ένα ατόφιο Jane Jensen διαμάντι..
Τα γραφικά breathtaking, ειδικά ως προς τους φωτισμούς και τους χρωματισμούς, η ομιλία της Sam καλή για αρχή, ο χειρισμός κλασικός και η μουσική...σίγουρα θα αποτελέσει το must του τίτλου.
Μεγάλο αγκάθι η απαράδεκτη κίνηση της Sam, κίνηση που δεν βλέπουμε ούτε σε fan made projects...
Μα γιατί???????????
Σε κάθε περίπτωση, το Gray Matter ήρθε, εντελώς αναπάντεχα, και είναι ώρα να το απολαύσουμε.
Να σημειώσω και εγώ πως η έκδοση του amazon.de είναι πλήρως αγγλική και δεν καταλαβαίνω που οφείλεται η καθυστέρηση στης Αγγλία και την υπόλοιπη Ευρώπη...

More
12 Νοε 2010 02:03 #29055 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Gray Matter... NEWS
Όντως η κίνηση της ηρωίδας είναι τραγική. Όμως αν είναι αυτό το μεγαλύτερο μείον του τίτλου, μια χαρά θα περάσουμε. Επίσης crocark βλέπεις ότι τώρα που είπες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει το Φλεβάρη, όχι μόνο δεν καθυστέρησε περεταίρω αλλά κυκλοφόρησε και πολύ πιο νωρίς. Μπράβο! :D

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
12 Νοε 2010 09:04 #29057 by crocark

WickedMan wrote: Όντως η κίνηση της ηρωίδας είναι τραγική. Όμως αν είναι αυτό το μεγαλύτερο μείον του τίτλου, μια χαρά θα περάσουμε. Επίσης crocark βλέπεις ότι τώρα που είπες ότι δεν υπάρχει περίπτωση να κυκλοφορήσει το Φλεβάρη, όχι μόνο δεν καθυστέρησε περεταίρω αλλά κυκλοφόρησε και πολύ πιο νωρίς. Μπράβο! :D

Αυτό το είχα ξεχάσει :shock: Μωρέ λες;

:lol:

Παιδιά, να υποθέσω κρίνετε από το hands on; Δεν τόλμησα να δω πάνω από 10 δεύτερα για να μη μου χαλάσει την έκπληξη.

Σήμερα είναι ημέρα αποφάσεων. Να παραγγείλω τη γερμανοαγγλική ή να περιμένω για να έχω το σύνολο (+ manual δηλαδή) στα αγγλικά. Και η κίνηση χάλια, ε; Μήπως γι' αυτό θέλαν 3 μήνες παραπάνω;

(να δείτε που ό,τι στραβό τώρα θα το αποδώσουμε στους 3 μήνες)

Το έχω ανάγει το όλο θέμα σε μεσανατολικό και πρέπει λίγο νομίζω να χαλαρώσω :rolleyes:

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
12 Νοε 2010 09:24 #29058 by Elessar
Replied by Elessar on topic Re: Gray Matter... NEWS
Ελπίζω όντως να μιλάτε για το hands-on γιατί:

1. Καλό θα είναι να μην έχουμε αναφορές στο παιχνίδι πριν την επίσημη κυκλοφορία του
2. Παρακαλώ, για τις απόψεις σας για τον τίτλο να δημιουργηθεί νέο thread στην κατηγορία 'adventures'. Μην έχουμε για πολλοστή φορά το φαινόμενο να συνεχίζεται η συζήτηση για ένα παιχνίδι, ακόμα και αφού αυτό κυκλοφορήσε, στο topic που ανοίχτηκε για αυτό όταν ανακοινώθηκε το παιχνίδι.

Η κατηγορία 'adventure news' αφορά νέα &amp; ειδήσεις για επερχόμενα adventures. Όταν το παιχνίδι κυκλοφορήσει μεταφερόμαστε στην κατηγορία 'adventures'. Έχω βαρεθεί να σπάω και να μεταφέρω threads, ας κρατήσουμε τα sections καθαρά.

Ευχαριστώ που ανεχθήκατε την πρωινή μου γκρίνια :D

Σταύρος

Προβοκάτορας της αντβεντσουροαριστεράς

More
12 Νοε 2010 10:22 #29061 by GK
Replied by GK on topic Re: Gray Matter... NEWS

crocark wrote: Σήμερα είναι ημέρα αποφάσεων. Να παραγγείλω τη γερμανοαγγλική ή να περιμένω για να έχω το σύνολο (+ manual δηλαδή) στα αγγλικά. Και η κίνηση χάλια, ε; Μήπως γι' αυτό θέλαν 3 μήνες παραπάνω;

Σε περίπτωση που θέλεις την limited edition (δεν έχω ιδέα κατά πόσο limited είναι βέβαια :P ), θα έλεγα να το σκεφτείς. Ετοιμάζομαι να το παραγγείλω λόγω limited, μιας και από όσα διάβασα, το σκέφτονται για το αν θα κυκλοφορήσουν το αντίστοιχο πακέτο στην "επίσημη" Αγγλική έκδοση (το βάζω σε quotes μιας και η Γερμανική έχει ήδη Αγγλικά μέσα).

Όσο για τον λόγο καθυστέρησης, πιστεύω πως είναι θέμα γλωσσών. "Λογικά" εκτός από Αγγλικά και Γερμανικά, θα συμπεριλάβουν και άλλες γλώσσες. Μόνο υπόθεση βέβαια μπορώ να κάνω...

"It's a basic truth f the human condition that everybody lies... the only variable is about what"

More
12 Νοε 2010 10:41 #29062 by crocark
@ GK

Ακριβώς αυτό σκέφτομαι. Μπορείς σε παρακαλώ να μου πεις που το είδες αυτό;

GK wrote: μιας και από όσα διάβασα, το σκέφτονται για το αν θα κυκλοφορήσουν το αντίστοιχο πακέτο στην "επίσημη" Αγγλική έκδοση

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ

More
12 Νοε 2010 11:41 #29063 by qrious
Replied by qrious on topic Re: Gray Matter... NEWS

Tasos wrote: Τα 10 πρώτα λεπτά παιχνιδιού υπόσχονται ένα ατόφιο Jane Jensen διαμάντι..
Τα γραφικά breathtaking, ειδικά ως προς τους φωτισμούς και τους χρωματισμούς, η ομιλία της Sam καλή για αρχή, ο χειρισμός κλασικός και η μουσική...σίγουρα θα αποτελέσει το must του τίτλου.
Μεγάλο αγκάθι η απαράδεκτη κίνηση της Sam, κίνηση που δεν βλέπουμε ούτε σε fan made projects...
Μα γιατί???????????
Σε κάθε περίπτωση, το Gray Matter ήρθε, εντελώς αναπάντεχα, και είναι ώρα να το απολαύσουμε.
Να σημειώσω και εγώ πως η έκδοση του amazon.de είναι πλήρως αγγλική και δεν καταλαβαίνω που οφείλεται η καθυστέρηση στης Αγγλία και την υπόλοιπη Ευρώπη...

Τραγικό κατ' εμε το intro γεμάτο χαζά κλισε που δίνει την αίσθηση οτι την έγραψε 15χρονο. Επίσης άκυρη η πρώτη σκηνή του παιχνιδιού αν και ίσως μπορεί να δικαιολογηθεί επειδή χρησιμοποιείται και σαν tutorial.
Απο εκεί κ πέρα δεν είχα πρόβλημα με την κίνηση ισα ισα μου φαίνεται πολυ πιο φυσικος ο τρόπος που, για παράδειγμα, τρέχει ο χαρακτήρας με διπλό κλικ (επιταχύνει σταδιακά).
Ενα ακόμα άσχημο που παρατήρησα είναι οτι υπάρχει loading screen σε κάθε οθόνη που αλλάζεις...
Στα θετικά η μουσική που ελπίζω όμως να μην είναι επαναλαμβανόμενη σε όλο το game γιατί προφανώς θα καταντήσει κουραστική.
Αυτά για αρχή...

More
12 Νοε 2010 12:31 #29064 by crocark
Τελικά κάτι βρήκα. Στο official forum κάπου βρίσκεται ένα ψιλοξεχασμένο thread που λέει ότι η απάντηση της lace mamba σε αντίστοιχο ερώτημα είναι ότι θα περιμένουν να δουν αν υπάρχει ενδιαφέρον από το κοινό για CE και θ' αποφασίσουν μετά. Και το ενδιαφέρον πρέπει να εκδηλωθεί στο παρακάτω email:

<!-- e --><a href="mailto:support@lm-global.net]support@lm-global.net[/url]<!-- e -->

Τι λέτε; Αξίζει ή να μην περιμένουμε τίποτα; Σαν ψιλοαδιάφοροι μου ακούγονται, ενώ από την άλλη έχουν δείξει ότι το κατέχουν το άθλημα των CEs. Όσο σκέφτομαι ότι κάποιοι το έχουν ήδη τελειώσει ...

ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ