Τηλεοπτικές σειρές

More
18 Οκτ 2016 02:05 #47857 by Mortal
Replied by Mortal on topic Τηλεοπτικές σειρές
Πώπω νέκρα! Από τις νέες σειρές και τις επιστροφές δεν τράβηξε κανέναν τίποτα!?

Το λοιπόν από δω

Westworld: Τίποτα το ιδιαίτερα, παρότι σειρά κόστους $100M μόνο για πρώτη season. Αν έχει δει κανείς την ταινία του 70something με τον Γιουλ Μπρίνερ μπορεί να έχει μια ιδέα, αλλιώς σκεφθείτε theme park με ρομποτ που ικανοποιούν τα γούστα και τα βίτσια του κάθε πελάτη με χρήση scripted τεκταινομένων που δραματοποιούνται από ρομπότ σε μια πόλη της άγριας δύσης (1η season, στη συνέχεια ιδέα δεν έχω που θα πάνε). Τα ρομπότ είναι 100% ανθρωπόμορφα και αλληλεπιδρούν με τους πελάτες σε βαθμό που περνάν το turing test με άριστα. Ωστόσο υπάρχουν πολλά μυστικα και πολύ ιδιόρυθμοι χαρακτήρες....

Falling Water: Τηλεπάθεια, μυστήριο, συνωμοσία και μέχρι 2ο επ πίτσα και μπύρα.

Blunt Talk: Περίεργη κωμωδία με τον Patrick Stewart σαν μεγάλο σε ηλικία newscaster σε μια ειδικού περιεχομένου εκπομπή με όλη την ομάδα του studio και τους εξωτερικούς συνεργάτες. Αρκετά μαύρη για τον μέσο θεατή και όχι για να γελάς όπως με Accidentaly on purpose ή Big Bang ή αντίστοιχα.

Frequency: Όποιος έχει δει την αντίστοιχη ταινία ξέρει τι να περιμένει αλλά με τα αναμενόμενα twists της σειράς. Δεν δείχνει για κάτι το ιδιαίτερο.

Timeless: Ταξίδια στο χρόνο για πρόληψη διαφοροποίησης της τρέχουσας ιστορικής κατάστασης από μια ομάδα που κατά τα φαινόμενα διατηρεί την βασική ιστορία ανέπαφη, ωστόσο όχι δίχως συνέπειες. Ο χρόνος θα δείξει.

Luke Cage: Marvel παραγωγή με τον ομώνυμο ήρωα σε φρεσκάρισμα ενός 80s χαρακτήρα για το σήμερα, που ωστόσο παρότι δεν είναι κακό κάτι του λείπει.

Van Helsing: Δεν με τρέλανε ιδιαίτερα. Με το καλημέρα έχουμε έναν κόσμο που μια αρρώστια έχει μετατρέψει σε βρυκόλακες και που οι ελάχιστοι που παραμένουν άνθρωποι προσπαθούν να επιβιώσουν. Ωστόσο έχουν έναν όπλο, μια γυναίκα που το δάγκωμα της κάνει τους βρυκόλακες άνθρωπους. Οκ. Next.

MacGyver 2016: Θα δούμε τον κλασικό ήρωα σε ένα prequel που ωστόσο δεν κολλάει για κάποιους από μας μιας και τότε ούτε κινητά ούτε laptop ούτε άλλα αντίστοιχα είχαμε άρα prequel πολλά χρόνια μετά δεν μου κολλάει. Μάλλον πάει περισσότερα για να πιάσει τα παιδιά. Ωστόσο δεν έχει αυτή την αίσθηση περιπέτειας που είχε η κλασσική σειρά. Τέσπα, παραξενιές μου.

Συνέχειες από πέρσι:
Ash Vs Evil Dead S2
Fear The Walking Dead S2
Flash S3
Lucifer S2
Marvels' Agents of S.H.I.E.L.D. S4
Supergirl S2
The Strain S3
Z-Nation S3

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
18 Οκτ 2016 09:56 - 18 Οκτ 2016 09:56 #47858 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Τηλεοπτικές σειρές

Mortal wrote: [...]Westworld: Τίποτα το ιδιαίτερα, παρότι σειρά κόστους $100M μόνο για πρώτη season.[...]

Είναι που δεν έχω πιεί ακόμη όλο τον πρωινό καφέ μου, με γελούν τα μάτια μου, ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να το διάβασα αυτό μόλις!! :evil: :evil: ΤΙ ΛΕΣ, ΡΕ ΑΘΕΟΦΟΒΕ;! «Τίποτα το ιδιαίτερο» το Westworld;! Πώς το ξεστόμισες αυτό;! Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και διαγωνίως!! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ έχουμε πάλι μία σειρά να φτιάχνει τη Δευτερίλα μας κάθε εβδομάδα. Είναι πάρα πολύ ενδιαφέρουσα ως υπόθεση και δεν ξέρεις πού θα καταλήξει γιατί αφήνει υπόνοιες και ανοίγει μέτωπα διαρκώς, συνδυάζει sci-fi με western (shut up and take my money, λέμε!), είναι ωραιότατα γυρισμένη και με καλό καστ, κάθε επεισόδιο προωθεί την ιστορία και σου δίνει λίγο ακόμη «τυράκι» για να ανυπομονείς για το επόμενο, και κυρίως ΣΥΝΔΥΑΖΕΙ SCI-FI ΜΕ WESTERN!! (ξαναλέω) Άκου τίποτα το ιδιαίτερο... they live among us! B) :P

Nothing happens unless first a dream...
Last edit: 18 Οκτ 2016 09:56 by Fallen Angel.

More
19 Οκτ 2016 01:27 - 19 Οκτ 2016 01:28 #47860 by Mortal
Χεχε να αρχίσω??? ;)

Α) Babylon 5 ό,τι πιο καλό σε καθαρό scifi opera πέρασε ποτέ από την τηλεόραση. ;)
Β) Babylon 5 ό,τι πιο μυστήριο πλεγμένο σε άλλο μυστήριο και όλα αυτά σε μεγαλύτερο μυστήριο. ;)
Γ) Babylon 5 πέντε χρόνια και μερικές ταινίες σε κόσμο που άλλαζε βδομάδα τη βδομάδα και χρόνο με το χρόνο. ;)
Δ) Stargate SG1, SG Atlantis 15 χρόνια ψυχαγωγία, μυστήριο, SF, που ωρίμαζε και βελτιωνόταν διαρκώς.
Ε) Startrek Πληθώρα έξυπνων επεισοδίων μέσα από τις 5 (αν δεν κάνω λάθος) σειρές. (TOS, TNG, DS9, Voyager, Enterprise)

Θα περιμένω να τελειώσει η season αλλά γενικά το θέμα robot που αναπτύσουν νοημοσύνη το χει γράψει απίστευτα ο Isaak Asimov εδώ και δεκαετίες, δλδ, δεν είναι φρέσκο αλλά stale old news, τουλάχιστον για μένα. ;)

Το άλλο το άκουσες ό,τι οι ηθοποιοί έχουν υπογράψει ό,τι δεν επιτρέπεται να παραιτηθούν αν νοιώσουν άβολα με τις γυμνές σκηνές??? Οκ, σεβαστό πως επειδή είναι "ρομπότ" μπορούν να είναι όπως τα έφτιαξε ο κατασκευαστής τους, ;) μα δεν μου βγάζει από το μυαλό πως είναι και nude-bait για πολλούς fans, άρα δλδ για πιτσιρικάδες ή για ενήλικες που αργούν κάπως να το ξεπεράσουν. ;) Συνεπώς αυτό περιορίζει τις όποιες "φιλοσοφικές" προεκτάσεις θα μπορούσε να έχει η σειρά. Δεν πάνε δλδ για τα 5-6 μύρια fans αλλά για mainstream σειρά που θα διαρκέσει χρόνια μετά το τέλος της τρέχουσας ναυαρχίδας του δικτύου του GoT (σε 2 χρόνια θεωρητικά τελειώνει). ;)

Αν θες western-scifi δες το Firefly, έχω την εντύπωση πως ήταν πολύ καλό για τα 13 επειδόδια που κράτησε. ;) :P

Μπορεί να 'χω δει κι άλλα μα τώρα δεν θυμάμαι κάτι. :)

Last edit: 19 Οκτ 2016 01:28 by Mortal.

More
19 Οκτ 2016 10:08 - 19 Οκτ 2016 10:09 #47861 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Τηλεοπτικές σειρές

Mortal wrote: Babylon 5...

Ξέρω κάποιον εδώ (στο νησί) που θα κάνατε πολύ καλή παρέα... ούτε βαλτοί να είσασταν... :evil: ;)

Εγώ έχω stock από το καλοκαίρι... βλέπω τώρα τη δεύτερη σεζόν του Mr. Robot, είμαι 8ο επεισόδιο. Κλισέ ιστορία αυτή σεζόν... αλλά, εντάξει... να την δουν μερικοί-μερικοί σκηνοθέτες να μαθαίνουν πως γίνεται η τηλεόραση. Τι σειρά! απλά.

Και έχω καβάτζες για τη συνέχεια... ως ταγμένος μαρβελικός (πάρε τα &^%&^%& DC που θες και σειρές...) πρέπει να δω και το Luke Cage... έχω, έχω...

Όσο για διαχρονική sci-fi σειρά είναι ΜΙΑ (και είναι πασιφανές ποια ;) ) αλλά θα σταματήσω εδώ γιατί θα πετάξει κανένας καμιά κοτσάνα και θα συγχυστώ πρωί-πρωί... :) B)

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Last edit: 19 Οκτ 2016 10:09 by Constantine_R.

More
19 Οκτ 2016 10:27 - 19 Οκτ 2016 10:28 #47863 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Τηλεοπτικές σειρές

Mortal wrote: [...]Ε) Startrek Πληθώρα έξυπνων επεισοδίων μέσα από τις 5 (αν δεν κάνω λάθος) σειρές. (TOS, TNG, DS9, Voyager, Enterprise) [...] μα δεν μου βγάζει από το μυαλό πως είναι και nude-bait για πολλούς fans, άρα δλδ για πιτσιρικάδες ή για ενήλικες που αργούν κάπως να το ξεπεράσουν. [...] Αν θες western-scifi δες το Firefly, έχω την εντύπωση πως ήταν πολύ καλό για τα 13 επειδόδια που κράτησε. [...]

Στα μισά συμφωνούμε. :) Startrek ΜΟΛΙΣ ξεκίνησα πάλι τα πρώτα, τα παλιά. Πάμε όλοι μαζί: «Lοοοong live Netflix!» :woohoo: Επίσης, αγάπησα το Firefly και περιμένω πώς και τι την αναβίωση τώρα. :) ΑΛΛΑ. Σιγά το γυμνό που δείχνουν στο Westworld. Άσε που δεν έχουν ίχνος ερωτισμού οι γυμνές σκηνές. Άμα ήταν να προσελκύσουν έτσι κόσμο, θα το έκλειναν το μαγαζάκι. Γυμνό και ερωτισμό έχει όντως το GoT, όπως και το Sense8. Το Westworld είναι child's play. ;)

Constantine_R wrote: Όσο για διαχρονική sci-fi σειρά είναι ΜΙΑ (και είναι πασιφανές ποια ;) )

Όχι, φίλε μου ΔΕΝ είναι πασιφανές. Γιατί λιώσαμε Battlestar Galactica λιώαμε και Doctor Who, όμως. Ποιο υπερτερεί και γιατί. Επίσης, το Startrek διεκδικεί με άνεση το σκήπτρο... αυτό το αγνοούμε; Οπότε γιαααα συγχίσου και πες μας ποια εννοείς για να ξέρουμε το ποιόν σου κι εσένανε. Ο από πάνω είναι βαβυλωνιακός, εσύ;! :P ;)

Nothing happens unless first a dream...
Last edit: 19 Οκτ 2016 10:28 by Fallen Angel.

More
19 Οκτ 2016 10:47 #47864 by Constantine_R
Replied by Constantine_R on topic Τηλεοπτικές σειρές

Fallen Angel wrote: Όχι, φίλε μου ΔΕΝ είναι πασιφανές

ΜΑ ΕΙΝΑΙ!! :lol: :lol: :P
(μη ξεχνάς, είμαστε στο adv_adv)
αλλά εσένα σε δικαιολογώ... τώρα μαθαίνεις... αχαχαχ!!! :kiss: :P

Βλέπεις Star Trek ρε αθεόφοβη;;.... να μου πεις εγώ είμαι καλύτερος. Όχι, δεν το ξεχνώ αλλά το αγνοώ (προς το παρόν) επιδεικτικά. Καμιά ταινία δεν με τράβηξε να την δω και ούτε βλέπω να το κάνω. Ακόμα δηλαδή και οι '90's αναβιώσεις δεν με τράβηξαν... βασικά γιατί ήταν '90's... το αυθεντικό-αυθεντικό όμως.... γιατί όχι...

Batllestar Galactica, πρώτα θα πλένετε το στόμα σας με σαπούνι (όπως κάνω και εγώ) και μετά θα το αναφέρετε... :lol:

“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
19 Οκτ 2016 12:28 #47866 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Τηλεοπτικές σειρές
Οι δικές μου οι σειροκαβάτζες όσο πάνε και μεγαλώνουν... Και μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να γίνομαι πιο επιλεκτικός.

Δεν λέω τι βλέπω, γιατί θα με πάρετε με τις πέτρες (και πονάνε οι άτιμες).

To Westworld δεν το έχω δει ακόμα, αλλά φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον το θέμα και πολύ ιντριγκαδόρικος ο συνδυασμός sci-fi western. Από την άλλη λάτρεψα το SG Atlantis και τη συνιστώ ανεπιφύλακτα. Φυσικά για το Battlestar Galactica, δεν χρειάζεται να πω τίποτα άλλο (με κάλυψε ο Ζακυνθινός!). Τέλος οι σειρές Star Trek είναι must (αν και δεν έχω δει τη σειρά Enterprise).

Επίσης MORTAL μου έβαλες φιτίλια με το Babylon 5. Δεν την έχω δει, γιατί ένας γνωστός μου trekkie την είχε θάψει άγρια και δεν μπήκα στον κόπο...

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
19 Οκτ 2016 14:03 #47867 by mkllds
Replied by mkllds on topic Τηλεοπτικές σειρές

Mortal wrote: μα δεν μου βγάζει από το μυαλό πως είναι και nude-bait για πολλούς fans

:dry: Αυτά καλό είναι να μην γράφονται. Θα σας παρακαλέσω να αφήσετε το γυμνό ήσυχο, για όποιο λόγο κι αν υπάρχει. Άντε μην τα ισοπεδώσουμε όλα. Θα μπορούσαν να έχουν και παραπάνω. Συνεχίστε την ανάλυση για τα υπόλοιπα.

Δεν έχω δει ούτε λεπτό από την σειρά απλά μπήκα για να υπερασπιστώ το γυμνό. :side:

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

More
19 Οκτ 2016 18:24 - 19 Οκτ 2016 23:31 #47868 by Mortal
Αν μιλάμε για Galactica, το ξαναείδα για 3η ή 4η φορά πάλι τους ίδιους χαρακτήρες ξαναέβριζα, συνεπώς δεν γίνεται να είναι η μια σειρά (Δεν μιλάμε για gods, one god, angels και λοιπά, αυτά ήταν ασύνδετα, αψυχολόγητά και απλώς religious-bate είτε religulous-bate (και τα κρίνω πάντα απέξω) ;)). ;) Στο Babylon 5 χαιρόσουν να ακούς κάποιους χαρακτήρες να μιλάνε, να αγορεύουν, να αστειεύονται, να βγάζουν πίκρα, αλλά εντάξει μιλάμε για το μεγαλύτερο κόλλημα μου που παρότι δεν το θυμάμαι απέξω, σκέφτομαι G'Kar, Londo, Delenn (όταν θέλαμε έπος), Sheridan (όταν θέλαμε ντόμπρα πράγματα), Vir (σαν χαρακτήρας με αδυναμίες και ίσως λεπτό χιούμορ) και ούτε καθεξείς. ;)

Τώρα για nude εγώ σαν ζώο που απλοποιώ τα πάντα, θα σκεφτόμουν light erotica, hard XXX(στον κύβο), hentai ή ό,τι κάτσει. Και το web έχει τόνους υλικό για όλα τα γούστα και τα βίτσια, άρα ας μας αφήσουν τις σειρές ήσυχες. ;)

Το Sense8 είναι πολύ ειδική περίπτωση και παίζει με διαφορετικές σεξουαλικότητες συν όλη την υπόλοιπη θεματολογία του (λογικά περιμένουμε άνοιξη για 2η season). ΑΑΑΑΑ! Και μην ξεχνιόμαστε ο JMS (δημιουργός του B5) είναι συμπαραγωγός και εν μέρει σεναριογράφος, άρα πάμε γενικά σε γνωστές διαδρομές. ;) Το got το βλέπεις για τον κυνισμό, τις σφαγές και τις μηχανοραφίες, (έτσι π.χ΄. είδα και το The Borgias) το sex είναι απλά ένα light κερασάκι κι αν δεν λένε κάτι απλά το κάνεις fastforward.

Πάντως όλα σχεδόν τα κρίνω από τα ξεκινήματα τους οπότε μπορεί να αλλάξω γνώμη μόνο αν δω κάτι απτό και πάντα στα περίεργα κριτίρια μου. Ακόμη και το αγαπημένο μου δεν είχε και το καλύτερο ξεκίνημα;)

Πάντως οι δυο χαζούλες που βλέπω δλδ το Dark Matter και το Killjoys μου φαντάζουν πολύ πιο περίεργες και ενδιαφέρουσες σε σχέση με το westworld μιας και αναφερόμαστε στα της περιόδου. Και υπάρχει και το άλλο με τον Άρη που το ξεχνάω και που μπλέκει γήινη κυβέρνηση, αποικίες και εταιρικές συνομωσίες, όπως στο Killjoys αλλά στο πιο σκοτεινό.

Akar έχω δει όλες γενικά τις σειρές scifi που 'χουν κυκλοφορήσει τις τελευταίες 4 δεκαετίες (αρχίζω κάπου από Prisoner του 67 νομίζω και φτάνω μέχρι σήμερα), δεν καταδικάζω εύκολα άλλες σειρές αλλά μερικές έχουν απίστευτη δυναμική οπότε μπαίνουν στο εικονοστάσι, τόσο τα StarTrek όσο και το B5 βρίσκονται σε αυτό το εικονοστάσι, όπως ωστόσο και το Farscape για άλλους λόγους ή όλα όσα λέμε εδώ τα παιδιά, καθετί δίνει διαφορετικά πράγματα,, απλά με τις νέες (επειδή μάλλον είχα την πολυτέλεια να δω πολλές) είμαι πολύ πιο περίεργος και αυστηρός. Σκέψου πως τα φίλτρα λαμβάνουν υπόψη και 1150 anime (15000 κοντά επεισόδια και ταινίες από το 79-80 ως και σήμερα) οπότε καταλαβαίνεις τη δυσκολία να θεωρήσεις κάτι καλό άμεσα. ;)

Πάντως από όσο έχω αντιληφθεί ο περισσότερος κόσμος χαλιέται από τα παλιομοδίτικά και πιο φθηνά γραφικά Μια ιδέα εδώ (ατελείωτο spoilerιασμα πάντως με την έξοχη μουσική της σειράς από τον Christopher Franke (Tangerine Dreams νομίζω 70s-80s):

Last edit: 19 Οκτ 2016 23:31 by Mortal.

More
19 Οκτ 2016 19:15 #47869 by giovanna
Replied by giovanna on topic Τηλεοπτικές σειρές
Ολα αυτά στον υπολογιστή τα βλέπετε? :woohoo:

More
19 Οκτ 2016 23:18 - 19 Οκτ 2016 23:19 #47870 by Mortal
Είτε στην τηλεόραση με usb stick ή εξωτερικό δίσκο Giovanna. Εγώ πιο πολύ στο PC, και η TV (νανουριστιρι ;) ) παίζει κάνα 2ωρο αν δεν πατήσεις πλήκτρο και μετά κλείνει. Στο Pc ωστόσο έχεις είτε το mouse ή τα left-right keys οπότε πας πίσω μπροστά όσο θέλεις και πολύ γρήγορα (Potplayer σαν βασικό έχω από εδώ).

Βέβαια υπάρχουν και online μέρη αλλά γενικά δεν τα πολυψάχνω οπότε δεν μπορώ να πω κάτι.

Last edit: 19 Οκτ 2016 23:19 by Mortal.

More
20 Οκτ 2016 19:09 #47873 by giovanna
Replied by giovanna on topic Τηλεοπτικές σειρές
@Mortal

Κατάλαβα. Η τηλεόραση μου έχει και μια επιλογή PC δηλαδή μπορώ να ενόσω τον υπολογιστή μου με την τηλεόραση και να το βλέπω εκεί, ή θα γίνει καμμία έκρηξη και παέι η τηλεόραση. :whistle:

More
20 Οκτ 2016 19:46 - 20 Οκτ 2016 19:49 #47874 by Mortal
Giovana είναι σχεδόν το ίδιο πράγμα, ούτως ή άλλως έχουμε και διπλές συσκευές TV/Monitor, η μόνη διαφορά είναι πως η TV θέλει tuner/decoder ενώ το monitor θέλει απλά ένα Pc, ωστόσο πλέον τα πάντα είναι αρχεία/digital μετάδοση οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει πλέον αναλογικός τρόπος παρακολούθησης σχεδόν πουθένα.

Απλά στο pc κλικάρεις το επεισόδιο που θες να δεις τη στιγμή που θες να το δεις, ενώ στην tv πέριμένεις να δεις ό,τι κάτσει. ;) Και στο pc ενώ στο 1 κομμάτι έχεις τη σειρά να παίζει στο άλλο μέρος της οθόνης κάνεις κάτι άλλο. Πχ εγώ έχω πάντα ένα word ή έναν explorer πάνω όποτε μεταφράζω ή ψάχνω στο δίκτυο και συγχρόνως βλεπακούω κάποια σειρά ή κάποια ταινία.

H tv είναι για 1 πράγμα ενώ το pc σαν πολυσυσκευή κάνει 100 συγχρόνως (εμείς πλέον δεν τα προφταίνουμε όλα ωστόσο ;)). Ακόμη και να παίζεις και να βαριέσαι πατάς ένα atl-tab κατεβάζεις το παιγνίδι κάνεις κάτι άλλο και κλασσικά γυρνάς όποτε θέλεις. Όλα αυτά με το σκεπτικό πως 1 PC στο σπίτι είναι αναμμένο 24/7/365. (και πάντα laptop (60W-90W) μιας και πλέον τα desktop είναι πολύ ενεργοβόρα (για σοβαρό desktop το καλημέρα είναι 700W τροφοδοτικό και πάνω) :)

Last edit: 20 Οκτ 2016 19:49 by Mortal.

• GameLinguist
  • GameLinguist's Avatar
  • Adventurous Titan
  • Adventurous Titan
More
20 Οκτ 2016 22:53 #47875 by GameLinguist
Replied by GameLinguist on topic Τηλεοπτικές σειρές
Σίγουρα το pc λύνα τα χέρια όταν θες να δεις ταινία ή σειρά (χρυσό το έχω κάνει το fast-forward στο PowerDVD).

Ωστόσο μια smart tv (διαβάζει χαλαρά τα πάντα από ένα διαδικτυακό σκληρό) ή μια καλή tv με usb θύρα ή έστω ένας αποκωδικοποιητής digea με usb θύρα κάνει μια χαρά τη δουλειά της...

"Όσο βαθιά και να θάψεις την αλήθεια,
αυτή έχει τον τρόπο να βγει στην επιφάνεια και να ανασάνει"
-- παροιμία των φάλαν // Το Σκήπτρο του Φοίνικα
GameLinguist: Because Language is a Game

More
20 Οκτ 2016 23:52 - 20 Οκτ 2016 23:55 #47876 by Mortal
Μην ξεχνάς πως υπάρχουμε και οι short attention span τύποι. ;) Προσπαθώ συγχρόνως (άπειρες φορές) να α) μεταφράζω κάτι β) να παίζω κάτι χαζό, γ) να ψάχνω κάτι στο web, οπότε oi smart tv προσωπικά με παραξενεύουν, βέβαια ανήκω στην κατηγορία των τρελών που αρχίσαμε με PC κάπου στα τέλη του 80, οπότε πλέον όλα τα θέλουμε σε μια συσκευή σαν καλομαθημένα παιδιά. ;) Και πάντοτε συσκευές από i5 και πάνω πλέον (αχ, έχω δει κάτι 22απύρηνους (Χ4) από intel αλλά πονάνε οικονομικά (κάπου $4.000 ο ένας) και δεν το κοιτάζω καν για το hardware που θέλουν για να τους πλαισιώσει είτε για τις ενεργειακές τους ανάγκες ένεκα Xeon).

Άντε δες τώρα το B5. Χάνεις, πραγματικά! ;) Είναι από τις 1ες σειρές που δίδαξε την μακροπρόθεσμη ιστορία σε σειρά. :)

Για μαραθώνιους πάντως λέει το PC, ενώ για νανούρισμα (αν δεν έχεις αϋπνίες η ρύθμιση για να παίζει 2 ώρες αν δεν πατήσει κάτι στο remote λέει) μια απλή tv με ένα 500η δίσκο είναι A-ok.

Last edit: 20 Οκτ 2016 23:55 by Mortal.