Τηλεοπτικές σειρές

• photiscta
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
14 Αυγ 2011 20:10 #33402 by photiscta
Τηλεοπτικές σειρές was created by photiscta
Έτος 2149: Η ανθρωπότητα απειλείται με εξαφάνιση... Στο πλαίσιο του προγράμματος "Terra Nova" μια ομάδα ανθρώπων μεταφέρεται 88 εκατομμύρια χρόνια πίσω, στην προϊστορική εποχή, με σκοπό να χτίσει έναν καλύτερο κόσμο από την αρχή...

Με τα "μαγικά χέρια" του Steven Spielberg ως Διευθυντή παραγωγής.

Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.

More
19 Αυγ 2011 20:19 #33433 by Fallen Angel
Replied by Fallen Angel on topic Re: Terra Nova... νέα σειρά
Iiiiinteresting... :) :)

Nothing happens unless first a dream...

More
20 Αυγ 2011 01:07 #33440 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Terra Nova... νέα σειρά
Απο τις must σειρές τις νέας σαιζόν μαζί με το αλκατραζ.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
20 Αυγ 2011 12:49 #33442 by Fallen Angel
Το Alcatraz δεν είχε ξεφύγει από το radar μου. Χεχε.. Κι όντως φαίνονται πολλά υποσχόμενες και οι δύο εν λόγω σειρές. Ωραιότατα θα περάσουμε και φέτος, με χίλιες πεντακόσιες σειρές να παρακολουθούμε πάλι... :lol: :lol:

• photiscta
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
20 Αυγ 2011 18:19 #33443 by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: Terra Nova... νέα σειρά
Μετά το κορυφαίο κατ' εμέ Prison Break, το 24 και τη μπαρούφα στο τέλος Lost, δεν βρήκα κάτι ενδιαφέρον.
Έχει κάποιος καμία καλή πρόταση;

More
20 Αυγ 2011 18:55 #33444 by Fallen Angel
Τον εθισμό του Lost δεν τον έχει πετύχει άλλη σειρά, για εμένα τουλάχιστον. Αν και θα συμφωνήσω πως το τέλος ήταν απογοητευτικό συγκριτικά με τη σειρά και το επίπεδό της. Το Prison Break ξεκίνησε πολύ-πολύ δυναμικά, αλλά κάπου το... κούρασε, όπως και το 24 μετά από κάποιες season.

Εξίσου / λιγότερο / περισσότερο / περί ορέξεως κολοκιθόπιτα αξιόλογες σειρές νομίζω πως είναι οι:
Dexter: με κατά συρροήν τελετουργικό δολοφόνο και τις best ατάκες ever -> must see
Game of Thrones: fantasy, με πολλή-πολλή ίντριγκα και δολοπλοκίες -> must see (αν σε ελκύει το fantasy theme)
Walking Dead: με ζόμπι, τέεελος!! -> might want to see
Falling Skies: με εξωγήινους, αρκετά καλούλα -> might want to see
Fringe: θυμίζει πολύ X-Files, αλλά δεν είναι τόσο σκοτεινό -> might want to see
και τέλος το Californication: το οποίο προσωπικά δε μου αρέσει, αλλά δεν ξέρω άντρα που να μην έχει ξετρελλαθεί -> might want to see

Μόλις ξεκίνησα το Τhe Killing, το οποίο φαίνεται επίσης πολύ καλούλι. Κι έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για το Misfits το οποίο θα πιάσω μετά. Δεν μπορώ να σου πω κάτι γι' αυτά πέραν του ότι γενικά έχουν κάνει πολύ θετική αίσθηση στο κοινό.

Επίσης, υπάρχουν σειρές όπως το Flash Forward (εξαιρετική ιδέα), Carnivale (talk about originality), και το The Event (ο ορισμός της δολοπλοκίας) οι οποίες παρότι πολύ καλές "κόπηκαν" κάπως απότομα. Ίσως να θέλεις να τις δεις, ίσως να προτιμήσεις να τις προσπεράσεις.

Αυτά... και φυσικά: IMDB ΤV series is your friend!! ;)

• photiscta
  • Topic Author
  • Spammer
  • Spammer
More
21 Αυγ 2011 21:10 #33450 by photiscta
Replied by photiscta on topic Re: Terra Nova... νέα σειρά
@Fallen_Angel
ότι και να πω, θα είναι λίγο... :)
ευχαριστώ!!!!!

More
21 Αυγ 2011 21:32 #33451 by Fallen Angel
Χαρά μου, αγαπητέ. Ελπίζω έστω και μία να σε ενθουσιάσει, ώστε να προσμένεις κάθε εβδομάδα σε κάτι. :)

More
21 Αυγ 2011 23:14 #33453 by WickedMan
Replied by WickedMan on topic Re: Terra Nova... νέα σειρά
Είδατε που με τσιγκλάτε; :P Για το τέλος του Lost, υποπτεύομαι ότι πλήρωσε την ειλημμένη απόφαση των δημιουργών του να κρατήσουν το τέλος που είχαν προαποφασίσει από την αρχή της σειράς. Το Lost ήταν μία σειρά που εξελίχθηκε απίστευτα στην πορεία (ένας από τους λόγους που το καθιστούν μοναδικό) με αποτέλεσμα το τέλος να φανεί σε αρκετούς... λίγο σε σχέση με αυτό που περίμεναν και το hype που είχε δημιουργηθεί. Προσωπικά, πάντως, δε με χάλασε.

Το Prison Break ήταν σειρά που μου κόλλησε στραβά από την αρχή και το παράτησα γρήγορα. Ξέρω ότι σε πολλούς αρέσει φανατικά, γι αυτό δε λέω ότι είναι κακή σειρά, απλά εμένα δε με κέρδισε καθόλου...

Με το Dexter ασχολήθηκα λίγο και ομολογώ ότι είναι μία από τις έξυπνες ιδέες που έχουμε δει. Οι διάλογοι τσακίζουν κόκαλα.

Το Walking Dead το περίμενα σαν τρελός, αλλά η πρώτη σεζόν μου φάνηκε λίγη (και σε διάρκεια και σε ουσία). Περιμένουμε τη δεύτερη...

Το Californication (προς μεγάλη έκπληξη της Fallen :P ) ούτε εμένα μου άρεσε.. Προτείνω όμως στον καθένα να το δοκιμάσει μόνο και μόνο λόγω του "πολύ" David...

Το Alcatraz το περιμένω με τεράστιο ενδιαφέρον, αλλά έχω για κάποιο λόγο το μη λογικό προαίσθημα ότι θα αποτύχει. :?

Για το Game of Thrones ακούω πολλά καλά και πρέπει να το ξεκινήσω κάποια στιγμή...

Και βέβαια ευχαριστώ πολύ τον photiscta που έφερε στην προσοχή μου το Terra Nova. Mouthwatering stuff...

Ίσως πρέπει να κάνουμε thread που να μιλάμε για σειρές, τις εντυπώσεις μας από αυτές κλπ. Αν ενδιαφέρονται και άλλοι, δηλαδή... 8)

Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...

More
22 Αυγ 2011 02:08 #33454 by shodan
Replied by shodan on topic Re: Terra Nova... νέα σειρά
Φυσικά και είμαστε και άλλοι καμενοι με τις σειρές. Περιμένω τη συνέχεια των fringe, warehouse 13, the event, game of thrones, vampire diaries και φυσικά τις νέες σειρές Alcatraz, terra nova και άλλη μια του jj που μου διαφεύγει αυτή τη στιγμή. Ωραίο χειμώνα θα περάσουμε.

"Lo-lo-look at you, Hacker.
A pa-pa-pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you ru-run through my corridors-s.
H-h-how can you challenge a perfect, immortal machine?"
FB Profile[/url:2nnqt01r] | Twitter Profile[/url:2nnqt01r] | Blog-o-sphere[/url:2nnqt01r]

More
22 Αυγ 2011 19:55 #33491 by mkllds
Replied by mkllds on topic Re: Terra Nova... νέα σειρά
Με το Lost είχα κολλήσει και περίμενα τα επεισόδια πως και πως και για αυτό μπορώ να του συγχωρήσω το τέλος του που δεν με ενθουσίασε.

Το Prison Break πιστεύω ότι δεν είχαν στο μυαλό τους να κάνουν πάνω από 2 seasons και εμένα προσωπικά με εκνεύρισαν πολύ οι τελευταίες σεζόν.

Το Walking Dead θέλω να το δω κάποια στιγμή μόνο και μόνο για το comic αν και δεν νομίζω να δείξει όλες τις σκηνές από το comic που κάποιες ήταν πραγματικά έντονες αλλά και σοκαριστικές.

Το Terra Nova φαίνεται ενδιαφέρον αλλά εμένα ο Spielberg με έχει απογοητεύσει τώρα τελευταία. (Όχι ότι τον θεωρούσα κορυφαίο αλλά ακόμα δεν μπορώ να χωνέψω αυτό που έκανε στην τελευταία ταινία του Indiana Jones, καλύτερα να μην την έβγαζε ποτέ :twisted: . Μου απομυθοποίησε τον παιδικό μου ήρωα.)

-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.

• Visitor
  • Visitor
23 Αυγ 2011 13:49 #33512 by
Τόσες λίστες και κανείς δεν το ανέφερε..

Breaking Bad! Εθιστικότατη σειρά, δυνατό σενάριο και ερμηνείες και σκηνοθετικά κορυφαίο κατ' εμέ.

Story: Ένας συνηθισμένος, ήρεμος, βαρετός καθηγητής χημείας μαθαίνει ότι έχει καρκίνο σε προχωρημένο στάδιο. Προκειμένου να βοηθήσει την οικογένειά του να ανταπεξέλθει μετά το θάνατό του, στρέφεται στο εμπόριο ναρκωτικών.. έναν κόσμο λίαν αταίριαστο για τον άμοιρο Walter που θα μπλεχτεί σε διάφορες ιστορίες παρανομίας με πολλές δυσκολίες, ανεβοκατεβάσματα και ανατροπές.

Νιώθω ότι γράφω για οπισθόφυλλο dvd :lol:

Η σειρά βρίσκεται στο 4ο season απ' τα 5 συνολικά και σας εγγυώμαι ότι θα κολλήσετε! (αν όχι, τα λεφτά σας πίσω :P)

More
23 Αυγ 2011 16:59 #33513 by Mortal
Ένα βιαστικό (Light Κριτική δλδ θεωρείστε μιας και ό,τι δεν έρχεται από Ιαπωνία [Anime] και επίσης ό,τι δεν παράγεται από την Βρετανία τότε απλά είναι). ;)

Walking Dead - Ικανοποιητικό για να το φάτε με μία πίτσα και πιθανόν 2 μπύρες.

Eureka - Χαλαρά για μια μηλόπιτα και ένα γάλα το πολύ

Fringe - Παίζει να ανοίξεις και την vodka και να βάλεις ένα ποτήρι.

Torchwood (Season 4 δυστυχώς USA παραγωγή) αν πάτε fastforward το δραμακλάμα της Gwen, τον πόνο του μαύρου αστυνομικού, τα Gayλίκια του Barowman (και τους άπειρους θανάτους του), την αβεβαιότητα της ξανθιάς τότε και μόνο τότε βάζεις και μια μπύρα.

Game Of Thrones - Σκηνοθετικά, τοποθεσίες, κουστούμιαμ ατμόσφαιρα απλά το τέλειο, ηθοποιοί επαρκέστατοι έως καλοί, μηχανοραφίες έτσι κι έτσι αλλά εντάξει μεταξύ των "κρεβατιών" πρέπει να στείνει κάποιος και μια δολοπλοκία έτσι για ξεκάρφωμα.

Doctor Who 2005 [Season 7 αν δεν σφάλω], παρότι ο νέος Doctor αμερικανοφέρνει δεν καταστρέφει την σειρά, ωστόσο τα επίπεδα που έφτασε με τον Tennant μην τα περιμένετε.

Fringe (ΞΑΝΑ) - Οκ o Walter είναι όλα τα λεφτά [και η αγέλάδα του], οι υπόλοιποι είναι εκεί απλά για να κάνουν οτινάναι όποτενάναι. ;)

Falling Skies - Χμ... ναι παρατάω πλέον και σειρά στα μισά και κάτω. Όταν στα 1α 6 eps η ιστορία ήταν: μας την έπεσαν οι εξωγήινοι, πω ρε μου 'πιασαν τον γιο, άντε να πάμε να τον σώσουμε, άντε τον σώσαμε, άντε μου πιάσαν και τους 2 γιους, αντε... ε εντάξει τι να πω, επιοικώς [και ανορθόγραφα] απαράδεκτη.

Warehouse 13 - "Πέθανε νωρίς" μιας και απλά ήταν ότι κάτσει στον σεναριογράφο. ;)

Δίχως να είμαι 100% βέβαιος έμεινα με την εντύπωση πως το The Event μας τελείωσε μια καλή καλή με ένα cancelation.

Από την φετεινή season πάντως από όσο είδα κάποιες λίστες των δικτύων απλά δεν θα πάρω τίποτα ευχαριστώ. ;)

ΑΑΑ! Και θα τα ξέχναγα:

The Borgias : Απλά απίστευτη σειρά. Βατικανό 1400 περίπου με τον Jeremy Irons στον ρόλο του Πάπα. Αν ξεπεράσει κανείς τα κρεβατώματα έχει αρκετή δουλειά σαν ταινία και γενικά έχει τα πάντα στις σωστές αναλογίες.

Camelot : Ώριμο αρκετά σε ορισμένα σημεία, αλλά γενικά κάνει καλές κοιλιές το σενάριο και το βλέπεις μονο με fastforward σε ορισμένα σημεία.

Για τα anime δεν θα μιλήσω καν γιατί βλέπω πλέον κοντά 30 σειρές το 3μηνο οπότε θα ήταν απίστευτα χρονοβόρο να τις αναφέρω όλες. :)

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...

More
25 Αυγ 2011 20:44 #33550 by Fallen Angel

WickedMan wrote: Το Californication (προς μεγάλη έκπληξη της Fallen :P ) ούτε εμένα μου άρεσε.. Προτείνω όμως στον καθένα να το δοκιμάσει μόνο και μόνο λόγω του "πολύ" David...

Να το κοιτάξεις αυτό. Είναι ανησυχητικό. Αλήθεια, είσαι ο πρώτος αρσενικός που ξέρω και λέει πως δεν του άρεσε. ;) :lol: :lol:

mkllds wrote: Το Walking Dead θέλω να το δω κάποια στιγμή μόνο και μόνο για το comic αν και δεν νομίζω να δείξει όλες τις σκηνές από το comic που κάποιες ήταν πραγματικά έντονες αλλά και σοκαριστικές.

Φίλοι που έχουν διαβάσει το κόμικ (τώρα το ξεκίνησα, 5-6 τεύχος είμαι ακόμη οπότε δεν έχω άποψη) λένε πως η σειρά είναι πολύ καλή. Σίγουρα δεν μπορεί να δείξει όσα παρουσιάζονται στο κόμικ, αλλά παραμένει αξιόλογη σειρά παρόλα αυτά.

VicTIm wrote: Breaking Bad! Εθιστικότατη σειρά, δυνατό σενάριο και ερμηνείες και σκηνοθετικά κορυφαίο κατ' εμέ. [...] Η σειρά βρίσκεται στο 4ο season απ' τα 5 συνολικά και σας εγγυώμαι ότι θα κολλήσετε! (αν όχι, τα λεφτά σας πίσω :P)

It's a win-win situation. Ή που θα μας αρέσει, ή που θα μας πληρώσεις (καθότι ο χρόνος είναι χρήμα). :lol: :lol:

Mortal wrote: Δίχως να είμαι 100% βέβαιος έμεινα με την εντύπωση πως το The Event μας τελείωσε μια καλή καλή με ένα cancelation.

Είναι γεγονός. Το κανάλι δε δέχτηκε να τη συνεχίσει λόγω χαμηλής τηλεθέασης. Έχουν ήδη έτοιμα δύο επεισόδια από season 2 (αν έχω καταλάβει καλά) και προσπαθούν να βρουν κανάλι. Χωρίς επιτυχία, όμως.

Mortal wrote: The Borgias : Απλά απίστευτη σειρά. Βατικανό 1400 περίπου με τον Jeremy Irons στον ρόλο του Πάπα. Αν ξεπεράσει κανείς τα κρεβατώματα έχει αρκετή δουλειά σαν ταινία και γενικά έχει τα πάντα στις σωστές αναλογίες.

Ωπ, ούτε αυτήν ήξερα. Για να δούμε, για να δούμε...

Ωραιότατο και χρησιμότατο thread. Μπράβο, photiscta!! :) :)

More
26 Αυγ 2011 04:43 #33555 by Mortal
Ένα μικρό making of σαν videoclip από το εξαιρετικό [βγάζωντας πάντοτε τα κρεβατώματα εκτός (ναι κι αυτό πάσχει όπως και το Camelot από το σύνδρομο των καλωδιακών που λέει πρόβαλε γυμνό για το γυμνό)] Game of Thrones:

Και ένα trailer intro bridge μεταξύ season 1 και season 2 [2012]:

Μέσα από στράτα απόμονη και απόσκια
με αγγέλους του Άδη μόνο στοιχειωμένη
που κει θεά μ' όνομα νύχτα βασιλεύει
κάτω, στα μέρη αυτά έχω φτάσει, τώρα...