Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ένας σε μια νοσοκόμα.
-Αδελφή, ήμουν χάλια και πήρα ασπιρίνες να αυτοκτονήσω.
-Και τελικά τι έγινε;
-Στη δεύτερη ένιωσα καλύτερα...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Ο crocark ζητάει να σβηστούν σχόλια;;;;;;;!!!!!!!!crocark wrote: ΥΓ Θερμή παράκληση. Όλα είναι εκτός. Σβήστε τίποτα, δε με αντέχω άλλο ...
Κάποιος τον έχει απαγάγει και έχει πάρει τη θέση του! Το μιμείται καλά το στυλ του βέβαια, αλλά δε μας ξεγελάει...
Croc (αν είσαι εσύ κι όχι ο απαγωγέας σου ) έχει και κρασί το μαγαζί, αν δε θέλεις μπύρα...Constantine_R wrote:
Να δω πόσα παρακάλια θα χρειαστούν...Για μπύρα δεν έρχομαι. Άμα είναι να φέρεις την SS, να το κανονίσουμε.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Τρομάρα του.crocark wrote: προσπάθεια επιβολής μιας αλτρουιστικής συμπεριφοράς απέναντι στα εγωιστικά μου γονίδια
Ελπίζω να το πέτυχα το χρώμα...
Το θέμα είναι να μην καταλήξουμε να του πούμε, "καλά κρασιά"....Castledoque wrote: Croc (αν είσαι εσύ κι όχι ο απαγωγέας σου ) έχει και κρασί το μαγαζί, αν δε θέλεις μπύρα...
Castledoque, μάντεψε τι ξεκινάω αύριο;
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Έλα ρε μεγάλε!...Constantine_R wrote: Castledoque, μάντεψε τι ξεκινάω αύριο
(Καλά έτσι και δε σου αρέσει έχω να φάω πολύ ξύλο...)
- crocark
- Adventure's Advocate
SS, Τσαμπίκο λέω την κοπελιά που αναφέρω παραπάνω στη διόρθωση. Ρίξε της μια ματιά, δεν έχεις να χάσεις τίποτα ...
Φίλοι μου για να μην ονειροβατείτε τσάμπα και βερεσέ, εγώ Αθήνα και με τη θέλησή μου ... δεν ...
Castledoque, ο αληθινός crocark πάντα παρακαλούσε να του σβήνουν τα μηνύματα αν γίνεται. Είναι πράγματα συνήθως που μετά από καιρό ξενίζουν ακόμη και το γράφοντα. Και γενικώς αν σκρίπτα δε μάνεντ, θα ήταν πιο εύκολο να γράφω πιο ελεύθερα. Αυτή η διατήρηση με περιορίζει απεριόριστα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Δεν είπα κάτι τέτοιο.crocark wrote: Όχι Κώστα. Παρεξήγηση. Δεν επιθυμώ τη λογοκρισία σου, εννοείται. Απλώς ήθελα να δείξω το μέγεθος της adventurίστικής μου αντίληψης
- tsampikos
- Master of Dimensions
- tsampikos
- Master of Dimensions
Άλλο ένα Soundtrack που μαγεύει! Αντε τώρα να αμφισβητήσει κανείς τέτοιο μουσικό μεγαλείο! Ειδικά κάποιος από τη Sierra.
- mkllds
- Futuristic Fedora
(Spoiler Alert)
Beat that!
Edit:
Πάρε και ένα Phantasmagoria έτσι για να δεις τι σημαίνει soundtrack!
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Μην ξεχνάμε κι αυτό:
(Πωπω, κάποια στιγμή πρέπει να παίξω την πενταλογία των Quest for Glory, έχω μείνει στο τέλος του Hero Quest 1, που το είχα παίξει στα μικράτα μου, τότε που κυκλοφόρησε.)
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Παίζει να είναι μια από τις πιο δυνατές σκηνές που υπάρχουν σε adventure games. Για το πρώτο βίντεο μιλάω. Ανατριχίλα...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- mkllds
- Futuristic Fedora
Για εμένα η πιο δυνατή σκηνή ήταν (κάτσε να βάλω spoiler σε περίπτωση που κάποιος ιερόσυλος δεν το έχει παίξει).
-"Πάνω στην άμμο την καυτή, γράφαμε τ' όνομα μας".
-Θεοδωράκης.
-Σεφέρης.
-Και τραγουδάει ο Σεφέρης.
- Castledoque
- Adventure Draic Kin
Πωπω τι μου θύμισες τώρα. Όταν είχα πρωτοδεί αυτή τη σκηνή πριν χρόνια, είχα κ@%#$ι μέντες!
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
γρουμφ...crocark wrote: Πιφφφφφφ ...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...