Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ
- crocark
- Adventure's Advocate
Αυτές είναι μεσοβέζικες απόψεις. Σαν το πινακάκι του Κώστα που θέλει να μη στενοχωρεί τον κόσμο. Με βρίσκουν σχεδόν τόσο αντίθετο όσο και το πινακάκι. Κι επιτέλους, δε θυμάμαι από power point, αλλά άμα ήθελα θα έφτιαχνα δικό μου. Τι σημαίνει αυτό; Ότι θα ήταν πιο επίσημη η άποψη που εκφράζω; Τι; Μόνο με γραφικές παραστάσεις λειτουργείτε; Οι προτάσεις δεν κάνουν τη δουλειά;
Τα visual novels δεν είναι καν παιχνίδια. Εδώ μιλάμε για PCιά κι εσέις βάζετε επί ίσοις όροις στη συζήτηση το πως αναπαράγονται οι πιγκουίνοι. Άντε συνέλθετε λέω εγώ. Και τα βιβλία είναι non pc based adventures άμα είναι και πάει λέγοντας.
Μια απάντηση ακόμη και κατά τ' άλλα λέγε ό,τι θες. Κάποια τα λες ωραία άλλωστε.
Κολλάμε γιατί έτσι θέλουμε και γιατί για ένα κούτελο καθαρό τα κάνουμε όλα σ' αυτή τη ζωή.Castledoque wrote: Επίσης δεν καταλαβαίνω γιατί κολλάμε τόσο στους ορισμούς.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Γιατί καμάρι μου δημιουργείς εντυπώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με τη πραγματικότητα....crocark wrote: Σαν το πινακάκι του Κώστα που θέλει να μη στενοχωρεί τον κόσμο.
Έχω ανάγκη να γλείψω κανέναν και δεν το έχω καταλάβει;
...............................................................................................
Μόνο εσύ κολλάς.crocark wrote: Κολλάμε γιατί έτσι θέλουμε και γιατί για ένα κούτελο καθαρό τα κάνουμε όλα σ' αυτή τη ζωή.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- maladroid
- Templar Hunter
Τα πράγματα είναι απλά: όποιος δεν ταυτίζεται με τις απόψεις του crocark και το αλάνθαστο γούστο του θα στήνεται σε ένα Wall Of Text και θα τουφεκίζεται με emoticons κάθε είδους. Μάλιστα, στις εξαιρετικές περιπτώσεις αντιφρονούντων θα παίζει στην κηδεία τους το μουσικό θέμα της Ντόρας της Εξερευνήτριας για έξτρα εξευτελισμό.
Σημειώνεται ότι η αναφορά των λέξεων "Daedalic" και "AdventureGamers" επιφέρει τις ίδιες κυρώσεις, ακόμα και αν δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για συμμετοχή του ατόμου στις συγκεκριμένες εξτρεμιστικές οργανώσεις.
Παρακαλώ όπως συμμορφωθείτε πάραυτα, είναι κρίμα να χυθεί αθώο αίμα.
No good deed goes unpunished
- crocark
- Adventure's Advocate
Δεν ήταν στις προθέσεις μου να δημιουργήσω εντυπώσεις. Τη γνώμη μου λέω και γενικά και για το συγκεκριμένο πινακάκι. Κατάλαβες σίγουρα ότι διαφωνώ με δυο από τα ταμπελάκια του πίνακα. Κάνεις νήμα με τίτλο που έχει πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση και ύφος και τη διαφωνία μου θα την εξέφραζα σίγουραConstantine_R wrote: Γιατί καμάρι μου δημιουργείς εντυπώσεις που δεν έχουν καμιά σχέση με τη πραγματικότητα....
Λυπάμαι που θύμωσες Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Υποθέτω πάντα ότι όταν παίζει κανείς πικάντικα (στο ύφος αναφέρομαι) είναι έτοιμος να δεχτεί αντίλογο. Αλλά εντάξει. Μπορεί να τα είπα λίγο έντονα όντως
Τώρα:
Δεν έχω πει κάτι τέτοιο. Άλλο το "να μη στενοχωρείς" που είπα και δέχομαι φυσικά ότι μπορεί να μην ισχύει, αν κι εμένα έτσι μου φάνηκε κι άλλο το να "γλείψεις". Επειδή με ρωτάς, όχι δεν έχεις τέτοια ανάγκη.Constantine_R wrote: Έχω ανάγκη να γλείψω κανέναν και δεν το έχω καταλάβει;
Ό,τι είναι πες το. Μην το κρατάςConstantine_R wrote: ...............................................................................................
Νομίζω όχι, αλλά λέω "νομίζω". Δεν είμαι σίγουρος. Πάντως χρησιμοποίησα πρώτο πληθυντικό γιατί απαντούσα σε ερώτηση που έγινε σε πρώτο πληθυντικό. Δε δεσμεύω κανέναν εννοείται με το πρώτο πληθυντικό. Αλλά βασικά ήταν χιουμοριστικό όλο αυτό με το κούτελοConstantine_R wrote: Μόνο εσύ κολλάς.
Η πλάκα όμως πλάκα και αυτό που εννοούμε σοβαρά, σοβαρό. Για να μη σου μπει (και στους άλλους) τυχόν η ιδέα ότι κάνω κωλοτούμπες. Εσύ αν διαφωνούσες με κάτι που έγραφα εγώ τόσο πολύ, θα απαντούσες ότι διαφωνείς σε πόσα και ποια επίπεδα. Ε, εγώ διαφώνησα έτσι. Και συνήθως διαφωνώ έτσι. Η διαφωνία παραμένει να είναι πολύ σημαντική. Όχι το θέμα της διαφωνίας, αλλά η ίδια η διαφωνία, ο βαθμός της.
Καλή φάση mal. Λίγο σ' ένα σημείο μόνο έγινε μακάβριο και προσωπικά το μακάβριο δε μου αρέσει (φαίνεται κι απ' τα παιχνίδια που δεν παίζω βεβαίως), αλλά εντάξει. Όλα καλάmaladroid wrote: Λοιπόν παιδιά, μου φαίνεται παρατράβηξε το αστείο με τις προσωπικές προτιμήσεις του καθενός εδώ μέσα που νομίζει ότι ξέρει όχι μόνο τι ΕΙΝΑΙ adventure αλλά και τι του ΑΡΕΣΕΙ να παίζει. Άκου εκεί θράσος!
Τα πράγματα είναι απλά: όποιος δεν ταυτίζεται με τις απόψεις του crocark και το αλάνθαστο γούστο του θα στήνεται σε ένα Wall Of Text και θα τουφεκίζεται με emoticons κάθε είδους. Μάλιστα, στις εξαιρετικές περιπτώσεις αντιφρονούντων θα παίζει στην κηδεία τους το μουσικό θέμα της Ντόρας της Εξερευνήτριας για έξτρα εξευτελισμό.
Σημειώνεται ότι η αναφορά των λέξεων "Daedalic" και "AdventureGamers" επιφέρει τις ίδιες κυρώσεις, ακόμα και αν δεν υπάρχουν περισσότερα στοιχεία για συμμετοχή του ατόμου στις συγκεκριμένες εξτρεμιστικές οργανώσεις.
Παρακαλώ όπως συμμορφωθείτε πάραυτα, είναι κρίμα να χυθεί αθώο αίμα.
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι Ο,ΤΙ και να μου πεις επί προσωπικού δεν θα παρεξηγηθώ γιατί ξέρω ότι δεν τα λες από κακία και είναι μέσα στο πέιραγμα. Επίσης Ο,ΤΙ και να πεις στους άλλους του forum για μένα για να με πειράξεις, πάλι δεν θα παρεξηγηθώ για τον ίδιο λόγο.crocark wrote: Λυπάμαι που θύμωσες Για να είμαι ειλικρινής δεν το περίμενα. Υποθέτω πάντα ότι όταν παίζει κανείς πικάντικα (στο ύφος αναφέρομαι) είναι έτοιμος να δεχτεί αντίλογο. Αλλά εντάξει. Μπορεί να τα είπα λίγο έντονα όντως
Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ λόγος που εκνευρίστηκα είναι γιατί αναφέθηκες στο άτομο μου σε σχέση με τους άλλους και μάλιστα γενικά. Και πάλι ξέρω ότι δεν είπες κάτι από κακία... είχες πάρει φόρα (και τη φόρα... ) και αν ήμασταν όλοι γύρω από ένα τραπέζι και τα λέγαμε, ούτε που θα του έδινα σημασία και θα γέλαγα. Επειδή όμως εδώ είναι γραπτός λόγος και δεν φαίνεται το ύφος.... ε τα πήρα λίγο (καλά μη φανταστείς...) γιατί ο καθένας μπορεί να το διαβάσει όπως θέλει και χωρίς να έχει απαραίτητα δει τα προηγούμενα.
Οκ.... όλα καλά, τελείωσε το θέμα μην το σκαλίζουμε και πολύ....
Ένα τελευταίο.... επειδή κάμποση ώρα τώρα "σπάω" το κεφάλι μου, αν έχω κάνει κάτι ανάλογο σε κάποιον εδώ μέσα ζητώ προκαταβολικά συγνώμη. Έχετε το δικαίωμα να μου πείτε οτιδήποτε.
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Θέλω να πιστεύω για τη σωματική σου ακεραιότητα και το καλό αυτου΄εδώ του forum πως η καμπάνα δε σήμανε για 'μένα. Εε;! Εε;! Εε, καλέ μου φίλε adventurer;! ΕΕ;!WickedMan wrote: Μπορείτε να σταματήσετε να διαχέετε το αίμα που έχει πλημμυρίσει μια γωνιά του φόρουμ σε όλο το υπόλοιπο? Που είναι ο μπαμπούλας όταν τον (την) χρειάζεσαι? Θα βλέπει καμιά σειρά.
Nothing happens unless first a dream...
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Μας υποχρεώσατε κυρία μου...
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- tsampikos
- Master of Dimensions
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Μεταξύ μας, τώρα, οι μόνοι άνθρωποι στον πλανήτη που πίστευαν σοβαρά ότι ο φετινός ΠΑΟΚ μπορεί να διεκδικήσει (όχι να πάρει) πρωτάθλημα ήταν μερικοί Παοκτζήδες που συνεχίζουν να τρώνε το κουτόχορτο που τους ταϊζουν εκεί πάνω τα "Σπορ του Βορρά" και οι λοιπές φυλλάδες. Είδα το δεύτερο ημίχρονο σε ξένο stream και ο άγγλος σπίκερ αναρωτήθηκε φωναχτά 2 φορές πως είναι δυνατόν αυτή η ομάδα να είναι 2η στη βαθμολογία (είναι δυνατόν διότι οι άλλοι είναι ακόμα χειρότεροι, αλλά αυτός προφανώς δεν το ήξερε).
Γενικά ο ΠΑΟΚ είναι, όντως, η 2η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα, αλλά είναι πιο κοντά σε δυναμικότητα στους από κάτω (Ατρόμητο, ΠΑΟ) παρά στον από πάνω (ΟΣΦΠ). Με λίγα λόγια είναι απλά "the best of the rest" και ο Σαββίδης πρέπει να κάνει πολύ δουλειά ακόμα για να μπορούν να έχουν οι φίλοι του ΠΑΟΚ δίκαιες απαιτήσεις πρωταθλητισμού. Τουλάχιστον έχετε την Ευρώπη φέτος.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
Πέρασες καλά τουλάχιστον?Fallen_Angel wrote: Μία εβδομάδα είπα να κάνω διακοπές η γυναίκα και μου κάνατε το off-topic καθημερινότητα;!
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Επίσης, κι επί τη ευκαιρία, ας μοιραστώ κι εδώ την αγαπημένη μου φωτό από το ταξίδι. Διότι δεν καταφέρνεις να αποτυπώσεις σε φωτό εξωγήινους κάθε μέρα...
- giovanna
- Topic Author
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
ΚΛΑΙΩ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΜΙΣΑ ΤΗΣ ΠΡΟΤΑΣΗΣ!!WickedMan wrote: [...]και πιστεύω το συνόψιζα στη φράση "ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ ΜΕ ΤΟΝ SCHAFER" (έπρεπε να το κάνω και ξεχωριστό thread για να κάνετε μετά εσείς poll να αλλάξει ο τίτλος ).[...]
Να δούμε αν θα βάλουν μυαλό...
Strike 1 -> Aaron Conners και Chris Jones
Strike 2 -> Tim Schafer
Strike 3 -> ...
ΥΓ: Τζιοβάννα μου, λυπάμαι. Είναι πάντα στενάχωρο να χάνεις ένα κατοικίδιο μετά από τόσα χρόνια που αποτελεί πλέον το τετράποδο μέλος της οικογενείας.