Απ'όλα έχει ο μπαξές/Ό,τι να'ναι θρεντ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
Please Σύνδεση or Create an account to join the conversation.
- crocark
- Adventure's Advocate
Ωραίο. Και μπράβο για τον κόπο σου να το γράψεις.
Μου θύμισε 2 πράγματα σχετικά, όχι με τους φυσικούς. Πρώτον ότι οι κότες μου δε γεννάνε και δεύτερον την πρόσφατα σχετικά αναδημοσιευθείσα ιστορία του Μπαρκς:
coa.inducks.org/story.php?c=W+WDC+146-01
Οφφ
Κάπτεν, αν θες να σου βρω νύφη, θα το αφήσεις πάνω μου. Δε θα παίρνεις πρωτοβουλίεςΔεν είναι ο Brat Pitt, εγώ είμαι που έβγαλα selfie...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Για δυνατούς λύτες
Nothing happens unless first a dream...
- Constantine_R
- Voodoo Priest
Fallen_Angel wrote: Παρακαλούνται οι δυνατοί λύτες να δώσουν λύση στους γρίφους, εγώ δηλώνω noob και πάω στη γωνιά μου να βάλω τα κλάματα.
Σιγά, είναι απλά μια εφαρμογή της κβαντομηχανικής στο μακρόκοσμο...
“You know, the very powerful and the very stupid have one thing in common. They don’t alter their views to fit the facts. They alter the facts to fit their views.”
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Δεσμεύομαι δημόσια να μην post-άρω ποτέ ξανά οτιδήποτε adventure-related στο συγκεκριμένο thread εάν -και μόνο εάν!- δεσμευτείς να μην ξαναβγάλεις off-topic τις adventuro-συζητήσεις σε άλλα threads. Do we have a deal?! Εδώ σε θέλω, μάστορα.crocark wrote: Αντιπαρέρχομαι το γεγονός ότι για ακόμη μια φορά μπήκε διαχειριστής εδώ και μας έκανε το νήμα ^%$#, (πάρε κοπελιά τα οφφτόπικ σου και σ' άλλη παραλία )
Επίσης, ομολογώ πως για πολλά, πολλά χρόνια έκανα λάθος αυτό το "πολλή" στις περισσότερες χρήσεις του. Και υποτίθεται πως ήμουν και 3ης δέσμης μαθητούδι, τρομάρα μου. Αλλά ΟΚ, νομίζω είναι πολύ συνηθισμένο λάθος επειδή πολύ απλά δε μας το μαθαίνουν (ή είχαμε το μυαλό μας αλλού όταν μας το μάθαιναν, τέλος πάντων). Το δικό μου αγαπημένο, ακόμη πιο κραυγαλέο και ελεεινό, το οποίο μάλιστα έκανα μέχρι που πήγε να μου πάρει το σκαλπ ένας καθηγητής ήταν το: "θα τα πούμε στις μία". Σε γραμματική/συντακτικό by me personally όπου η μία είναι πολλές.
Χμμ... πόσο διεστραμμένος θα ήταν ένας γρίφος που θα μας ζητούσε να εντοπίσουμε τέτοια λάθη (έστω ότι προσπαθούσαμε να σπάσουμε τον κώδικα ενός καθηγητή) για να βρούμε τις λέξεις που σχηματίζουν τη φράση-κλειδί;! Ξαφνικά θα μαθαίναμε όλοι όλα τα κοινά λάθη (κατεβάζοντας υποψιάζομαι θεούς και δαίμονες παράλληλα).
- crocark
- Adventure's Advocate
Στο οφφτόπικ τώρα. Δεν το πάω προσωπικά και δεν ισχυρίζομαι ότι είμαι καλός στην ορθογραφία για να την πω σε άλλους κλπ. Κι εντάξει. Κολλημένος δεν είμαι. Υπάρχουν κι οι άνθρωποι που αδυνατούν ρε παιδί λόγω ιδιοσυγκρασίας, ας πούμε. Αλλά εγώ λέω γι' αυτούς που δεν ανήκουν σε τέτοιες κατηγορίες και τους βλέπεις πως γενικά είναι ορθογραφημένοι.
Δε νομίζω ότι φταίει τι έμαθε κανείς ή τι δεν έμαθε. Έχει να κάνει με τη γρήγορη ανάγνωση και πληκτρολόγηση. Όσο βλέπεις το λάθος, τόσο σου γίνεται εμμονή ότι είναι σωστό. Αυτό το ποιο/πιο έχω αρχίσει να το μπερδεύω κι εγώ. Το σωστό εκτός από το να στο πουν, το μαθαίνεις με το να διαβάζεις και να ξαναδιαβάζεις κλπ. Γι' αυτό όταν ήμουν μικρός, όπως έλεγα και σε ένα φίλο εδώ πρόσφατα, φαγώνονταν οι γύρω - γύρω να διαβάζω βιβλία της Άγκυρας κι όχι Μαμουθ. Γιατί σου γίνεται κτήμα το να το βλέπεις συχνά κάτι, ειδικά άμα είσαι οπτικός τύπος. Τώρα γίνεται το ανάποδο με το ίντερνετ. Η πλάκα με το ποιος / πιο είναι ότι οι πιο πολλοί από υπερβάλλοντα ζήλο επιλέγουν να χρησιμοποιήσουν την ερωτηματική/αναφορική αντωνυμία με το όμικρον γιώτα (που η λογική λέει πως ένα γράμμα παραπάνω, πιο δύσκολο όσο να πεις) στη θέση του τριγράμματου "πιο". Άρα το βλέπεις. Έχει το άγχος να είναι ορθογραφημένος και βάζει το όμικρον γιώτα όπου βρει.
Θα πεις, άντε κι εδώ μέσα το διορθώσαμε, σώθηκε η κατάσταση; Θα απαντήσω όμως, θέλετε μήπως να φύγω; Δε θέλετε. Άρα πράξατε τα δέοντα ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- WickedMan
- Tentacled Overlord
με ανησυχείς διότι μόλις χτες (και πριν διαβάσω αυτή τη συζήτηση) χρειάστηκε να κάνω edit σε ποστ που μόλις είχα κάνει επειδή παρατήρησα ακριβώς αυτό το λάθος (πιο/ποιο). Όντως είχε να κάνει με βιασύνη στην πληκτρολόγηση (ξέρω τη διαφορά) και όντως είχα ασυναίσθητα προτιμήσει το "ποιο" από το "πιο" αλλά δεν ξέρω γιατί.
Πάρε χαφάκι, χαφάκι Ισπανό / Γάλλο πάρε για κόφτη / φουνταριστό Αργεντινό / γκολκίπερ πάντα Γερμανόοοοο / και καπετάν τον Τότι...
- crocark
- Adventure's Advocate
Σημαντική ανακοίνωση: site down για 2-3 μέρες!
Κυριακή, 30 Νοεμβρίου 2014, Συντάκτης Fallen Angel
@ Fallen, διαχειρίστρια που υπογράφει και γνωστή και μη εξαιρετέα βαζέλα
Έλα, πες ... Σε έβαλε ο Ελέσσαρ ή απλά δεν μπορείς να κρυφτείς; Εγκάθετη κι εσύ στο σύστημα του ΠΟΚ; Διάλεξες το τριήμερο από αύριο για να μην μπορώ να βρίσω για τη διαιτησία της Τετάρτης;!;!;! Καλά λένε για λυκοφιλίες ... Προσέξετε απανταχού παναθηναϊκούληδες μη χάσει κανένα πρωτάθλημα ο "αιώνιος" και σκίσετε κανένα καλσόν. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥ, εγκάθετοι! Αφήστε τις επικοινωνίες ανοιχτές να μπορούμε να μιλήσουμε, τουλάχιστον να ξεσπάσουμε το θυμό μας. ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ! Κοίτα ρε κάτι αιώνιους για κλαυσίγελους ...
Εκτός αν ... το φτιάξεις μέχρι Τετάρτη πρωί ... οπότε γλιτώνεις το μισό κράξιμο ... ΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ
Κάτσε να βάλουμε καμιά φάτσα γιατί δε νιώθετε κι από χιούμορ εσείς ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
- Fallen Angel
- Homo Adventurous
Καταρχάς:crocark wrote: @ Fallen, διαχειρίστρια που υπογράφει και γνωστή και μη εξαιρετέα βαζέλα
Έλα, πες ... Σε έβαλε ο Ελέσσαρ ή απλά δεν μπορείς να κρυφτείς; [...]
Κι έπειτα, συγγνώμη: δεν έχασε ο γάβρος (με βήττα) τελικά; Δεν έφαγε δύο μπαλάκια; Ορίστε, το Advocate είναι γι' άλλη μια φορά ΜΠΡΟΣΤΑ και φροντίζει για τις ανάγκες σας προτού αυτές προκύψουν. Σε σώσαμε από την αντίστροφη γκρίνια από πλευράς ηττημένων.
- crocark
- Adventure's Advocate
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- crocark
- Adventure's Advocate
Δεν είναι θέμα γούστου εν προκειμένω. Αλλά θέμα στοιχειώδους σεβασμού σε προαιώνιες αξίες.Constantine_R wrote: Ω ναι έχεις δίκιο. Έπρεπε να βάλω... Star Wars...
Έπος του Γκιλγμαμές ... περίπου 2100 π.Χ. (wikipedia)
Ιλιάδα ... περίπου 800 π.Χ.
Οδύσσεια ... εκεί
Ραμαγιάνα ... άντε 200 π.Χ. βαριά - βαριά
Καλεβάλα ... 1800 κάτι (μην πεις για προφορική παράδοση γιατί κι ο Αχιλλέας δεν έζησε το 800 π.Χ.)
Beowulf ... 8ος αιώνας βαριά - βαριά ... ... ...
Άρχοντας ... 1937 βαριά - βαριά ...
2000 πλην (-2100) ίσον 4100 χρόνια.
1937 + 4100 χρόνια = 6100 μ.Χ.
Λοιπόν, προτείνω, άσε να φτάσουμε στο 6100 μ.Χ. και ΑΝ κάποιος θυμάται τις %$#@&*$#%^ περί νάνων, νανανθρώπων, απέθαντων, μαύρων καβαλάρηδων, δεντροβοσκών και μπαμπάδων που δε θέλουν να δώσουν την κόρη τους σε γλιτσιάρηδες τύπους, αν και από αρχοντική γενιά, τότε ... τα ξαναλέμε. Ή αλλιώς, ίσως ο Πίπιν να έχει κερδίσει μια θέση δίπλα στο Διομήδη ...
Λίγη τσίπα πια ...
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ
- Constantine_R
- Voodoo Priest
2o. Τι τα γράφεις μικρά; Για να μας αποδείξεις ότι ακόμα και σε αυτή την ηλικία βλέπεις καλά;;
3ο. Προφανώς είμαστε σε διαφορετική βάση... πρόσεξε:
Έπος του Γκιλγμαμές ... περίπου 2100 π.Χ. (wikipedia) - Όλη η Μεσοποταμία, και το τελευταίο παιδάκι, γνωρίζει τα ποιήματα. Μαζεύονται σε γιορτές, γύρω από τη φωτιά και τραγουδάνε τα κατορθώματα του Γκιλγκαμές και του Ενκίντου. Είναι τόσο σημαντικά που αφιέρωσαν χρόνο να τα καταγράψουν στην πέτρα.
Ιλιάδα ... περίπου 800 π.Χ.
Οδύσσεια ... εκεί - Όλη η Ελλάδα, και το τελευταίο παιδάκι, γνωρίζει τις ραψωδίες. Μαζεύονται σε γιορτές, γύρω από τη φωτιά και τραγουδάνε τα κατορθώματα του Αχιλλέα, του Οδυσσέα και του Αίαντα. Η ιστορία είναι τόσο γνωστή που εμπνέει πολλούς καλλιτέχνες-τεχνίτες να αναπαριστούν εικόνες από τα γεγονότα των έπων.
Ραμαγιάνα ... άντε 200 π.Χ. βαριά - βαριά - Όλος ο Ινδουικός (καλά το λέω; ), και το τελευταίο παιδάκι, κόσμος γνωρίζει τα ποιήματα. Μαζεύονται σε γιορτές, γύρω από τη φωτιά (το βράδυ γιατί το πρωί κάνει ζέστη) και τραγουδάνε τα κατορθώματα του Ράμα. Ομοίως καλλιτέχνες αναπαριστούν γεγονότα από το έπος στις τέχνες τους.
Καλεβάλα ... 1800 κάτι (μην πεις για προφορική παράδοση γιατί κι ο Αχιλλέας δεν έζησε το 800 π.Χ.) - μπορεί όλος ο Φιλανδικός κόσμος να μην το ξέρει απ' έξω αλλά αυτοί που το ήξεραν ήταν εξέχοντα άτομα. Μαζεύονται σε γιορτές, γύρω από τη φωτιά (πρωί και βράδυ γιατί εκεί κάνει πάντα κρύο) και τραγουδάνε τα κατορθώματα του Βέινεμουινεν. Δεν ξέρω κατά πόσο η ιστορία αναπαρίστανται σε άλλες μορφές τέχνης αλλά όλο και κανένα παιδάκι θα είχε ένα ξύλινο αγαλματάκι του ήρωα για παιχνίδι (λέω τώρα εγώ...)
Beowulf ... 8ος αιώνας βαριά - βαριά ... ... ... - λοιπόν εδώ δεν ξέρω αν αυτό αποτελεί έπος αλλά έχοντας ιστορική αξία, τρύπωσε και αυτό εδώ μέσα.
Άρχοντας ... 1937 βαριά - βαριά ... - Όλος ο δυτικός κόσμος (και μετά τις ταινίες όλος ο κόσμος φαντάζομαι...), και το τελευταίο παιδάκι, γνωρίζει την ιστορία (Μια κριτική της Times του Λονδίνου νομίζω έγραφε, το 1954, ότι "από εδώ και πέρα θα υπάρχουν δυο είδη ανθρώπων, αυτοί που έχουν διαβάσει τον ΑΤΔ και αυτοί που θα το διαβάσου"... μη τυχόν και αναρωτιέστε από που προέρχεται η φράση...). Μπορεί να μην μαζευόμαστε γύρω από τη φωτιά αλλά είναι το βιβλίο με τις περισσότερες δημόσιες αναγνώσεις (μη μου πεις τη Βίβλο... κάθε Κυριακή... δεν μετράει). Πολλοί καλλιτέχνες έχουν εμπνευστεί και αναπαριστούν γεγονότα από τη ιστορία: στη ζωγραφική, στη μουσική, στο θέατρο, στον κινηματογράφο κτλ κτλ... και όπως όλα τα παραπάνω έπη, υπάρχουν ακαδημαϊκοί που μελετούν το έργο του Tolkien ενδελεχώς.... Τι να κάνουμε λοιπόν; Θέλουμε δε θέλουμε φαίνεται ότι ο ΑΤΔ είναι το έπος του ανθρώπου του 20ου αιώνα....
Όχι ότι η αντοχή στο χρόνο δεν έχει αξία αλλά όπως ξέρεις ο χρόνος είναι σχετικός.
Αν αυτή την κουβέντα την κάναμε πριν από 10.000 χρόνια δίπλα σε πεντελικά μάρμαρα με τους σκλάβους μας να δουλεύουν για εμάς θα μου έλεγες ,(μετάφραση από Αρχαία Ελληνικά) <"Ποιος Όμηρος μωρέ, ΑΝ θυμάται κάποιος σε χίλια χρόνια τις @%$#%$# περί μιας γκόμενας και ενός κερατά που ξεσήκωσε όλη την Ελλάδα να τη φέρει πίσω. Και ενός τύπου που η μάνα του τον βούτηξε στο καζάνι με το μαγικό ζωμό όταν ήταν μικρός και τον έκανε άτρωτο. Και ενός τύπου που 10 χρόνια ξενοπήδαγε ενώ η χαζή η γυναίκα του τον περίμενε να γυρίσει.. τότε τα ξαναλέμε. Ή αλλιώς, ίσως ο Διομήδης να έχει κερδίσει μια θέση δίπλα στον Γκιλγμαμές..."> (εδώ βέβαια όλοι ψαρώνουμε γιατί, καταλαβαίνεις, το να ξέρεις το έπος του Γκιλγμαμές, που εμείς δεν έχουμε ξανακούσει είναι ψαρωτικό)...crocark wrote: Λοιπόν, προτείνω, άσε να φτάσουμε στο 6100 μ.Χ. και ΑΝ κάποιος θυμάται τις %$#@&*$#%^ περί νάνων, νανανθρώπων, απέθαντων, μαύρων καβαλάρηδων, δεντροβοσκών και μπαμπάδων που δε θέλουν να δώσουν την κόρη τους σε γλιτσιάρηδες τύπους, αν και από αρχοντική γενιά, τότε ... τα ξαναλέμε. Ή αλλιώς, ίσως ο Πίπιν να έχει κερδίσει μια θέση δίπλα στο Διομήδη ...
Και για να σε προλάβω, βεβαίως-βεβαίως, το παραπάνω δεν το έγραψα για να συγκρίνω την ποιότητα των δυο έργων. Έτσι και αλλιώς ο Όμηρος γ@%$^σε!
Τελικά βρε φίλε πρέπει να είσαι πρωτοδισκάκιας....
Α και για μην το ξεχάσω...
Αυτά είναι κόλπα της ταινίας γαι να υπάρχει σασπένς. Ο Elrond, ως πρότυπο πατέρα , είχε τον Aragorn δίπλα του από μικρό και του έλεγε: "Άκου να σου πω φιλαράκι, εγώ την κόρη μου δεν την δίνω σε όποιον κι όποιον.... σπίτι έχεις; γιατί εγώ δεν δίνω τίποτα. Δεν φτάνει που θες το μπουμπούκι μου, θες και προίκα; Βρες σπίτι και τα λέμε..." και έτσι ο Aragorn πήγε να πάρει το σπίτι του πίσω... κατά τα άλλα ο Elrond τον θεωρούσε μια χαρά παιδί.Constantine_R wrote: και μπαμπάδων που δε θέλουν να δώσουν την κόρη τους σε γλιτσιάρηδες τύπους,
- crocark
- Adventure's Advocate
Ρε αλήτη! ΡΕ αλήτη! Κάθισες και μου έγραψες σεντόνι; Τι θες τώρα; Απάντηση; Είσαι σίγουρος; Κοτάς; Ή θαρείς ότι το ξέχασα το σπορ;
Στο θέμα και σύντομα γιατί σε λυπάμαι - προς το παρόν ...
Ναι, ξέρω ...Constantine_R wrote: Πολλοί καλλιτέχνες έχουν εμπνευστεί και αναπαριστούν γεγονότα από τη ιστορία: στη ζωγραφική, στη μουσική, στο θέατρο, στον κινηματογράφο κτλ κτλ...
και φυσικά
Αφού σου έχω πει ότι οι ακαδημαϊκοί πολλές φορές αποδεικνύουν ότι έχουν πολύ περισσότερα προσόντα από στάρλετς στο φεστιβάλ των Κανών. Στην ^%$#^$ιά λέω.Constantine_R wrote: και όπως όλα τα παραπάνω έπη, υπάρχουν ακαδημαϊκοί που μελετούν το έργο του Tolkien ενδελεχώς....
Δεν είναι το μόνο παράδειγμα του γιατί θα μπορούσαν να ντρέπονται οι ιστορικοί του μέλλοντος γι' αυτόν τον αιώνα, αν ποτέ κατάφερναν να υπάρξουν τέτοιοι.Constantine_R wrote: Τι να κάνουμε λοιπόν; Θέλουμε δε θέλουμε φαίνεται ότι ο ΑΤΔ είναι το έπος του ανθρώπου του 20ου αιώνα....
Δεν ξέρω αν τόσο παλιά υπήρχαν σκλάβοι, αλλά αν ναι, εγώ μπορεί να ήμουν και σκλάβος.Constantine_R wrote: Αν αυτή την κουβέντα την κάναμε πριν από 10.000 χρόνια δίπλα σε πεντελικά μάρμαρα με τους σκλάβους μας να δουλεύουν για εμάς θα μου έλεγες
Αιδώς Αργείε!Constantine_R wrote: Και ενός τύπου που 10 χρόνια ξενοπήδαγε ενώ η χαζή η γυναίκα του τον περίμενε να γυρίσει.. τότε τα ξαναλέμε.
(κατευθείαν από την Ιλιάδα μόνο για πάρτη σου)
Καταλαβαίνω πως το λες, αλλά θέλω να σου υπενθυμίσω ότι τότε, σε αντίθεση με τώρα, οι άνθρωποι (ίσως όχι οι σκλάβοι, οπότε ίσως όχι εγώ) και ξέρανε πράγματα και ξέρανε τη θέση τους μέσα στον κόσμο και στο ιστορικό συνεχές. Σε αντίθεση με μας που δεν ξέρουμε την τύφλα μας αρχής γενομένης από τους ακαδημαϊκούς μάλλον. Βλάκες ήταν και τότε μάλλον αλλά σίγουρα πολύ λιγότερο από μας. Οπότε μην κρίνεις με σημερινά κριτήρια.Constantine_R wrote: Ή αλλιώς, ίσως ο Διομήδης να έχει κερδίσει μια θέση δίπλα στον Γκιλγμαμές..."> (εδώ βέβαια όλοι ψαρώνουμε γιατί, καταλαβαίνεις, το να ξέρεις το έπος του Γκιλγμαμές, που εμείς δεν έχουμε ξανακούσει είναι ψαρωτικό)...
www.slang.gr/lemma/show/protodiskakias_14561Constantine_R wrote: Τελικά βρε φίλε πρέπει να είσαι πρωτοδισκάκιας....
Δεν είμαι σίγουρος πως κατάλαβα
Μάλλον έχεις δίκιο. Για πάρτη αυτής της βλακείας (βιβλίο) άφησα από τα Χριστούγεννα μέχρι το Φλεβάρη το τελευταίο μου πτυχιακό και παρ' ολίγον ... Ξέσκισα φυσικά. Στο θέμα πάλι. Ναι, δεν το έχω διαβάσει από το 2002 και ξεχνάω σίγουρα πράγματα, ευτυχώς.Constantine_R wrote: Αυτά είναι κόλπα της ταινίας γαι να υπάρχει σασπένς.
Μπορεί να φορούσε πέτσινα και μπορεί να πήρε πίσω το σπίτι του, αλλά κατά βάσει αν το καλοσκεφτείς, σώγαμπρος ήταν και σας παρακαλώ νόου οφφενς προς τυχόν σώγαμπρους, δε με χαλάνε αν και δεν αποτελούν πρότυπο για μένα. Να μη μιλήσω για τις καμπύλες της Χρυσηίδας και της Βρισηίδας κόντρα στα πεταχτά αφτιά της Άργουεν, που δηλαδή έλεος ... Πράγμα που με φέρνει στο θέμα. Με το σημερινό μου μυαλό (αυτό πρέπει να το παραδεχτώ και αναφέρομαι στην έννοια του ανθρώπου του 21ου αιώνα που λες) όλα σχεδόν από τα όσα εκτυλίχθηκαν είτε στις ακτές της Τροίας, είτε στα πελάγη, είναι ρεαλιστικά. Δε χρειάστηκε να βγουν οι ρίζες των δέντρων από το χώμα για να βοσκήσουν άλλα δέντρα, ούτε να ξυπνήσουν απέθαντοι για να ξεπληρώσουν παλιά χρέη.Constantine_R wrote: Άκου να σου πω φιλαράκι, εγώ την κόρη μου δεν την δίνω σε όποιον κι όποιον.... σπίτι έχεις; γιατί εγώ δεν δίνω τίποτα. Δεν φτάνει που θες το μπουμπούκι μου, θες και προίκα; Βρες σπίτι και τα λέμε..." και έτσι ο Aragorn πήγε να πάρει το σπίτι του πίσω...
Παιδί όμως ρε φίλε ... παιδί ... Για γιαπί, για πιλοφόρι, για μυστρί ... τίποτα ...Constantine_R wrote: κατά τα άλλα ο Elrond τον θεωρούσε μια χαρά παιδί.
Αυτά τα ολίγα και οφείλω να ομολογήσω ότι γέλασα.
Πας καλά; Ξεχνάς πόσοι πέθαναν από μαγκάλια τη χρονιά που πέρασε;Constantine_R wrote: Μπορεί να μην μαζευόμαστε γύρω από τη φωτιά
ΑΠΟ ΤΟΥ ΗΛΙΟΥ ΜΕΤΑΣΤΗΘΙ