Επαρκούν 3 Minutes to Midnight για να σώσουμε τον κόσμο; [Ενημέρωση]

Σάββατο, 12 Οκτωβρίου 2019, Συντάκτης Fallen Angel, Castledoque

Επαρκούν 3 Minutes to Midnight για να σώσουμε τον κόσμο; [Ενημέρωση]

Ενημέρωση 12/10/2018

Στις 8/10 η ομάδα του Scarecrow Studio, που σχεδιάζει το πολυαναμενόμενο 3 Minutes to Midnight, ξεκίνησε ένα kickstarter για την ολοκλήρωση του παιχνιδιού που αναμένεται την άνοιξη/καλοκαίρι του 2020 και μέσα σε λίγες μέρες έχει ήδη πλησιάσει στα μισά του τελικού οικονομικού στόχου. Μας υπόσχονται 15-20 ώρες παιχνιδιού, δύο χαρακτήρες με τους οποίους μπορούμε να παίξουμε (τη νεαρή Betty Anderson και τη δήμαρχο Eliza Barret), μια ενδιαφέρουσα και λεπτομερή ιστορία, σύνθετους γρίφους με πολλαπλές λύσεις και πάνω από 1000(!) αντικείμενα που μπορούμε να χειριστούμε, διαφορετικές αλυσίδες λύσης των γρίφων(!!), ακόμα και πολλαπλά φινάλε(!!!). Τα γραφικά φαίνονται πανέμορφα, τα animations λεπτοδουλεμένα και τα δείγματα μουσικής ατμοσφαιρικά και ευχάριστα. Όσοι ψήνεστε, μπορείτε να ξεφυλλίσετε τις εικόνες του παιχνιδιού, ναπαρακολουθήσετε το ενημερωτικό βιντεάκι και ακολούθως να στηρίξετε το kickstarter του παιχνιδιού μέχρι τις 9/10 ή να το προσθέσετε στο wishlist σας στο STEAM. Αναμένουμε με ανυπομονησία!!!

Είδηση 21/2/2018

Ταξιδεύουμε πίσω στα τέλη της δεκαετίας του '40 όταν έχει λήξει ο δεύτερος παγκόσμιος πόλεμος και οι σχετικοί εορτασμοί συνεχίζονται ανά την υφήλιο. Ωστόσο, κάπου βαθιά στο Νέο Μεξικό, κάποιοι δολοπλοκούν σχεδιάζοντας τον αφανισμό της ανθρωπότητας. Ίσως και να μπορούσαμε να ανατρέψουμε την απαίσια αυτή τροπή των πραγμάτων, μα πώς όταν κανείς ξαφνικά δε θυμάται τίποτα; Κι όμως, εμείς απόψε θα προσπαθήσουμε να σώσουμε τον κόσμο με τη βοήθεια της νεαρής Betty Anderson. Η Betty ξυπνάει μέσα στα μαύρα μεσάνυχτα από έναν εκκωφαντικό κρότο που ακούγεται ενώ το σπίτι σύεται συθέμελα. Δεν είναι αυτό, όμως, που την τρομοκρατεί, αλλά η συνειδητοποίηση πως δεν έχει ιδέα ποια είναι, πού βρίσκεται, ή έστω τι χρονιά έχουμε! Πού να ήξερε κιόλας το βάρος που έχουμε εναποθετήσει στις πλάτες της...

Την ιστορία της Betty θα μας αφηγηθεί σε όλες τις δημοφιλείς πλατφόρμες στις αρχές του προσεχούς έτους η Scarecrow Studio με το ντεμπούτο της 3 Minutes to Midnight. Πρόκειται για ένα παραδοσιακό point 'n' click adventure με άρωμα από τα παλιά, το οποίο υπόσχεται αναπάντεχες ανατροπές στην πλοκή, αλλόκοτους χαρακτήρες, δύσκολους -μα λογικούς!- γρίφους, άφθονο γέλιο στους διαλόγους, πανέμορφα 2D ζωγραφισμένα στο χέρι γραφικά, πλήθος στοιχείων που θα διεγείρουν τη σκέψη και τη φαντασία μας, καθώς και Easter eggs κρυμμένα δεξιά κι αριστερά σε ολόκληρο το παιχνίδι.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια