Ετήσια συνάντηση μελών - κοπή πίτας 2020

Παρασκευή, 31 Ιανουαρίου 2020, Συντάκτης Castledoque, Elessar

Ετήσια συνάντηση μελών - κοπή πίτας 2020
Ενημέρωση 13/2/2020
Η ώρα για την κοπή της πίτας πλησιάζει και μπαίνουν πλέον οι τελευταίες πινελιές της προετοιμασίας. Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως η κοπή της πίτας φέτος θα λάβει χώρα στο SALERO (Βαλτετσίου 51,Εξάρχεια) το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου στις 15:00
 
Το μενού είναι 20 ΕΥΡΩ ανά άτομο και θα περιλαμβάνει 4 ορεκτικά και 1 κιλό κρασί ανά 4 άτομα συν 1 κυρίως πιάτο ανά άτομο (με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε 4 πιάτα).
 
Φυσικά θα υπάρχει η καθιερωμένη κοπή πίτας με το φλουράκι και τα αναμνηστικά δώρα όπως πάντα.
 
Φέτος μάλλον δε θα έχουμε γρίφο, (ας κάνουμε και ένα διάλειμμα) - εκτός βέβαια και αν κάποιος εθελοντίζεται να τον προετοιμάσει.
 
Σας περιμένουμε με ανυπομονησία για ατελείωτη οινοφαγοποσία, κουβεντούλα περί adventure, gaming και παντός άλλου επιστητού και κυρίως για καλή παρέα!

 
Είδηση 31/3/2020
Σε περίπτωση που κάποιο μέλος της ομάδας δεν έχει/απέχει από facebook αναπαράγω λέξη προς λέξη την ανακοίνωση στο φατσοβιβλίο του πρόεδρου και μείζονα adminstrator του site Elessar.
 
"Ahoy mateys, it's time for a party!
Συνεχίζοντας την παράδοση όπου η κάθε κοπή Πίτας γίνεται κάθε χρόνο και πιο αργά (σκοπός μας είναι ξεκάθαρα σιγά-σιγά να τη φτάσουμε καλοκαίρι), ανακοινώνω με τεράστια συγκίνηση πως φέτο (με έμφαση στο χωρίς τελικό -ς) θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 22 Φεβρουαρίου το μεσημέρι.
Άρα, δηλώνετε συμμετοχές και σύντομα θα ακολουθήσει και η ανακοίνωση του που θα γίνει."
 
Όποιος δεν έχει fb, μπορεί να ενημερώσει για την παρουσία του εδώ.
 
Περισσότερες πληροφορίες (μέρος και τιμή) προσεχώς...

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις

Αγαπημένα