Η ομάδα του Unavowed ενάντια στο επερχόμενο Κακό [Ενημέρωση]

Παρασκευή, 22 Ιουνίου 2018, Συντάκτης Akarasimos, Castledoque

Η ομάδα του Unavowed ενάντια στο επερχόμενο Κακό [Ενημέρωση]

Ενημέρωση 22/6/2018

Επιτέλους ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορία του Unavowed! Στις 8 Αυγούστου θα μπορούμε επιτέλους να απολαύσουμε το φιλόδοξο και πολυαναμενόμενο νέο παιχνίδι της Wadjet Eye στις οθόνες των υπολογστών μας. Καλό καλοκαίρι και μέχρι να εμφανιστεί η ομάδα των Unavowed προσοχή στους δαίμονες...


 

Ενημέρωση 7/12/17

Μετά από αρκετό καιρό έχουμε επιτέλους κάτι πιο χειροπιαστό για το επόμενο παιχνίδι του Dave Gilbert, Unavowed που βρίσκεται εδώ και αρκετό καιρό υπό ανάπτυξη.

Οι Unavowed είναι μια ομάδα ανθρώπων που για αιώνες τώρα προστατεύουν τη Νέα Υόρκη από τους δαίμονες που προσπαθούν να την καταστρέψουν. Κρυφά από τα μάτια του κόσμου στέλνουν τους πεινασμένους δαίμονες πίσω στις σκιές. Κάτι όμως άλλαξε. Οι απαρχαιωμένες μέθοδοι δεν λειτουργούν πια. Νέο αίμα χρειάζεται για να προστατεύσει τον αδιάφορο αυτό κόσμο από μια απειλή που κανένας τους δεν έχει αντιμετωπίσει ξανά... και εδώ είναι που εμφανίζεσαι εσύ.

Το παιχνίδι εμπνέεται  από τα πλούσια σε ιστορία RPG όπως το Dragon Age αλλά παραμένει πιστό στο παραδοσιακό point and click gameplay που μας έχει συνηθίσει η Wadjet Eye. Μερικά από τα στοιχεία που ξέρουμε είναι:

  • Θα κάνουμε επιλογές για το φύλο και το παρελθόν του ήρωα που θα επηρεάσουν την ιστορία.
  • Θα φτιάξουμε μια ομάδα τεσσάρων ατόμων που οι μοναδικές τους ικανότητες αλλάζουν τη λύση των γρίφων
  • Διπλάσια pixels! που σημαίνει εξωπραγματικές αναλύσεις στα... 640X360!!

Ακόμα έχουμε δρόμο μέχρι τη ημερομηνλια κυκλοφορίας του (μάλιστα όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο δημιουργός στο facebook πριν από λίγες μέρες σκέφτηκε το τέλος). Όμως η ανάπτυξή του προχωρά γοργά και ήδη έχουμε το πρώτο teaser.

Α μη τι άλλο στο επόμενο εγχείρημά του ο Dave Gilbert έχει ανεβάσει το πήχη ψηλά... σταυρώνουμε τα δάχτυλά μας να είναι το αποτέλεσμα ενδιαφέρον όσο ακούγεται.


Ένας δαίμονας σας κυρίευσε πριν από ένα χρόνο. Από εκείνη την ημέρα, έχετε προκαλέσει άθελά σας μια σειρά από αιματοχυσίες μέσα στην πόλη της Νέας Υόρκης. Έτσι η σωτηρία σας έρχεται με τη μορφή του Unavowed - μια αρχαία κοινωνία αφιερωμένη στην αντιμετώπιση του κακού.

Είστε επιτέλους ελεύθεροι, αλλά ο κόσμος σας είναι υπό κατάρρευση. Δεν έχετε κανένα σπίτι, κανένα φίλο και σας καταζητάει η αστυνομία. η παλιά ζωή σας έχει χαθεί, αλλά ίσως μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι νέο. Αποφασίζετε να ενταχθείτε στις τάξεις του Unavowed για την καταπολέμηση του επερχόμενου σκότους. Οι δημιουργοί δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξετε άντρα ή γυναίκα για πρωταγωνιστή, με διακλαδούμενη ιστορία και φυσικά χτισμένη πάνω στην περίφημη μηχανή της Wadjet Eye Game.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια