Δυο-δυο, στο 39 Days to Mars δυο-δυο!

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Fallen Angel

Δυο-δυο, στο 39 Days to Mars δυο-δυο!

14 Mαρτίου (1879) γεννήθηκε ο Albert Einstein. 14 Μαρτίου (2018) πέθανε ο Stephen Hawking. 14 Μαρτίου (1876, σε μια παράλληλη πραγματικότητα) έπιναν το απογευματινό τσαγάκι τους οι Sir Albert Wickes and The Right Honourable Clarence Baxter όταν αποφάσισαν να φτιάξουν ένα διαστημόπλοιο για να πάνε στον Άρη. Οι προκλήσεις στην πορεία αποδείχθηκαν πολλές και οι διαθέσιμες ημέρες λίγες. Γρίφοι, puzzles και action στιγμιότυπα θα βάλουν εμπόδια στο σχέδιο των δύο πολύ-Εγγλέζων φίλων, οι οποίοι θα πρέπει όχι μόνο να επιδείξουν τα ταλέντα τους, αλλά και να συνεργαστούν μεταξύ τους εάν θέλουν να κατακτήσουν το στόχο τους.

Για να διατηρηθεί λειτουργικό το διαστημόπλοιο, αλλά και για να υπάρχει πάντοτε ζεστό τσαγάκι διαθέσιμο, οι δύο ήρωες θα πρέπει να ενεργούν ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει πως δύο παίχτες θα πρέπει να παίζουν ταυτόχρονα και συνεργατικά σε αυτή την περιπέτεια. Ευκαιρία, λοιπόν, να μοιραστείτε το πάθος σας! Αν παρόλα αυτά προτιμάτε μια πιο σόλο πορεία, υπάρχει η δυνατότητα, καθώς μια γάτα θα αποτελέσει το σύντροφό σας και θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε.

Το 39 Days to Mars είναι ένα σύντομο, steampunk, βικτωριανό puzzle-adventure για δύο παίχτες που διαδραμματίζεται στον Κόκκινο Πλανήτη, ή έστω καθ'οδόν για εκεί. Πρόκειται για τη δουλειά ενός μόνο ανθρώπου, του Philip Buchanan, ο οποίος έχοντας εργαστεί σε γνωστούς εμπορικούς τίτλους (όπως τα Lara Croft GO και Hitman GO), θέλει τώρα να μας παρουσιάσει το δικό του indie παιχνίδι. Η ατμοσφαιρική και ιδιαίτερη αυτή περιπέτεια πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Απριλίου για PC, Mac και Linux.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια