Remaster για το Raven: Legacy of a Master Thief [Ενημέρωση]

Τετάρτη, 14 Μαρτίου 2018, Συντάκτης Constantine_R

Remaster για το Raven: Legacy of a Master Thief [Ενημέρωση]

14/03/2018

Από εχθές το Raven βρίσκεται στα ράφια των ψηφιακών μαγαζιών. Όσοι είχατε ήδη αγοράσει το παιχνίδι, θα βρείτε στον καταλογό σας και την αναβαθμισμένη έκδοση. Οι υπόλοιποι μπορείτε να το προμηθευτείτε σε μια πολύ λογική τιμή.


To 2013 είχε κυκλοφορήσει το αρκετά καλό adventure Raven: Legacy of a Master Thief, όπου εξιστορούσε τις περιπέτειες του Raven, ενός περιβόητου ληστή της δεκαετίας του 1960. Το παιχνίδι ήταν βγαλμένο μέσα από τα μυθιστορήματα της Agatha Christie και ήταν ένα από τα καλύτερα εκείνης της χρονιάς.

Πέντε χρόνια μετά, η KING Art (Book of Unwritten Tales, Jack Keane) κυκλοφορεί ξανά το Raven με ανανεωμένα full HD γραφικά, animations και φωτισμό, ενώ για πρώτη φορά θα προστεθούν υπότιτλοι στα Γαλλικά, Ισπανικά και Κινέζικα (ήδη υπάρχουν υπότιτλοι για Γερμανικά, Πολωνικά, Ρώσικα, Ιταλικά και φυσικά Αγγλικά).

Η επανέκδοση αναμένεται στις 13 Μαρτίου για PC, Mac, Xbox και PS4 και περιμένουμε μόνο να δούμε το παιχνίδι θα ανανεωθεί αυτόματα στους ήδη κατόχους ή θα κυκλοφορήσει σαν αυτόνομος τίτλος.

Σχόλια

Πρέπει να συνδεθείς για να σχολιάσεις
  • Δεν βρέθηκαν σχόλια

Αγαπημένα

  • Δεν βρέθηκαν σχόλια